تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 29 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 289

نام تاپيک: Batman: Arkham Origins

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City
    Last edited by mjorh; 14-06-2013 at 10:06.

2. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

امروز دموی قابل بازی E3 رو دیدم
    کلماتی مثل ناامید کننده و ضد حال حس منو بیان نمیکنه، به نظرم شرم آور بود.
    تکرار ، تکرار و تکرار.
    و بازم همون بحث قدیمی "شما اگه دوست نداری بازی نکن" یا "اریجینال که نمیخری، داری مفت بازی میکنی طلبکارم هستی؟" پیش میاد.
    اما سوال من اینه : لازم بود اون بازی فقلاده رو به این روز بندازن؟
    یادم میاد برای این سری همیشه یه هیجان خاص داشتم، اما این...
    +
    (امیدوارم این دموی قابل بازی فقط جنبه "رد گم کنی" و "سورپرایز کردن" داشته باشه و بازی اصلی این نباشه و در حد یه بازی جدید محتوای جدید داشته باشه نه کمتر از یه dlc یا expansion)
    دوست من شما انتظار داری یک گیم پلی خوب و یا گرافیک بازی رو عوض کنن؟ این تغییرات رو توی بازی مثل مس افکت ۳ دیدیم که باعث شد یکی از مهم ترین بازی های این نسل به یک شکست کاامل برسه. وقتی بازی هر سال داره بازی سال میشه. چه تغییری ایجاد کنن؟ به بتمن تفنگ بدن؟ یا با سوپر من صحبت کنن لباس بتمنو بپوشه بیاد تو بازی؟ یا میخوای بازی رو فان مثل deadpool کنن؟ ماهیت اصلی بتمن هم همینه. کاراگاهی کنه. و مخفیانه دشمنان رو بیهوش کنه و در مقابل دیوانه ترین دشمنان مثل جوکر ایستادگی کنه. کلا فیلم و کمیک ..... هم همین بوده. من اصلا فکرم به جایی نمیرسه که استودیویی بتونه بازی بهتر از این بر اساس بتمن و محدودیت های کارکتری که داره بسازه.

4. 4 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست من شما انتظار داری یک گیم پلی خوب و یا گرافیک بازی رو عوض کنن؟ این تغییرات رو توی بازی مثل مس افکت ۳ دیدیم که باعث شد یکی از مهم ترین بازی های این نسل به یک شکست کاامل برسه. وقتی بازی هر سال داره بازی سال میشه. چه تغییری ایجاد کنن؟ به بتمن تفنگ بدن؟ یا با سوپر من صحبت کنن لباس بتمنو بپوشه بیاد تو بازی؟ یا میخوای بازی رو فان مثل deadpool کنن؟ ماهیت اصلی بتمن هم همینه. کاراگاهی کنه. و مخفیانه دشمنان رو بیهوش کنه و در مقابل دیوانه ترین دشمنان مثل جوکر ایستادگی کنه. کلا فیلم و کمیک ..... هم همین بوده. من اصلا فکرم به جایی نمیرسه که استودیویی بتونه بازی بهتر از این بر اساس بتمن و محدودیت های کارکتری که داره بسازه.
    دوست من، شما متوجه نشدی منظورم چیه، فقط داری سعی میکنی جبهه بگیری و یه جوابی داده باشی...
    این منظور من نبود و برای برای این که روشن تر شی لطفا ادامه ی متن رو بخون:
    1-مثال مس افکت رو زدی، تو اون بازی کم کاری و ماستمالی کردن رو میشد تو کل بازی حس کرد. اما مهمترین دلیلش؟ سیاست پول پرستی EA.....
    همون طور که dragon age origins رو نابود کرد...
    2-تو زیبا و عالی بودن بتمن هیچ شکی نیس، حتی اگه کسی طرفدارشم نباشه نمیتونه کیفیت بالای 2 بازی اصلی رو انکار کنه. طبیعتا منم (به عنوان کسی که بتمن رو دوست داره) ازون بازیای زیبا بسیار لذت بردم.
    ولی الان این احساس ایجاد میشه که ساختن یه بازی دیگه بر مبنای سری اصلی اونم با این تغییرات خیلی ناچیز، نمیتونه دلیلی غیر از پول و سود داشته باشه.
    چیزی که درنهایت به کم شدن کیفیت بازی و تکراری شدن اونا ختم میشه. (چندصد هزار تا بازی رو میشه نام برد که قربانی این قضیه شدن؟)
    انتظار تغییراتی که شما گفتی رو ندارم (تفنگ،سوپرمن،فان شدن) فقط اینو میگم "به نظر من اگه سری آرخام رو تو این نسل با همون 2 تا بازی زیبا تموم میکردن و ساخت یه بازی دیگه رو به یه سازنده دیگه واگذار نمیکردن خیلی خیلی خیلی بهتر بود..."
    حالا اگه نظر منو قبول دارن یا ندارین میتونیم دربارش بحث کنیم.
    Last edited by The Rover; 01-07-2013 at 17:26.

6. 2 کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

دوست من، شما متوجه نشدی منظورم چیه، فقط داری سعی میکنی جبهه بگیری و یه جوابی داده باشی...
    1-مثال مس افکت رو زدی، تو اون بازی کم کاری و ماستمالی کردن رو میشد تو کل بازی حس کرد. اما مهمترین دلیلش؟ سیاست پول پرستی EA.....
    2-تو زیبا و عالی بودن بتمن هیچ شکی نیس، حتی اگه کسی طرفدارشم نباشه نمیتونه کیفیت بالای 2 بازی اصلی رو انکار کنه. طبیعتا منم (به عنوان کسی که بتمن رو دوست داره) ازون بازیای زیبا بسیار لذت بردم.
    ولی الان این احساس ایجاد میشه که ساختن یه بازی دیگه بر مبنای سری اصلی اونم با این تغییرات خیلی ناچیز، نمیتونه دلیلی غیر از پول و سود داشته باشه.
    چیزی که درنهایت به کم شدن کیفیت بازی و تکراری شدن اونا ختم میشه. (چندصد هزار تا بازی رو میشه نام برد که قربانی این قضیه شدن؟)
    انتظار تغییراتی که شما گفتی رو ندارم (تفنگ،سوپرمن،فان شدن) فقط اینو میگم "به نظر من اگه سری آرخام رو تو این نسل با همون 2 تا بازی زیبا تموم میکردن و ساخت یه بازی دیگه رو به یه سازنده دیگه واگذار نمیکردن خیلی خیلی خیلی بهتر بود..."
    Long Time , No See

اول اینو در نظر بگیر سازنده عوض شده و این تیم هم با احتیاط و با فرمول راکستدی میره جلو ، مکانیک های گیم پلی آره تغییر چندانی نکرده ولی من مصاحبه رو که میدیدم با این C.Director بیشتر تاکید رو داستان داشت ، میگفت ما اینجا بتمن و Joker رو جوون کردیم چون وقایع بازی قبل ار دو تا بازی قبلی هست خب باس جوون باشن و در کل داستانش فوق العادس ، یه کم تند داری میری ...اذیت نکن گیم منو نه خدایی نمیشه گفت هدف صرفا پول هست مثل خیلی از سازنده های دیگه ....حالا صبر میکنیم ببینیم چی ازاب درمیاد

8. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اولا حمید جان هم گفتن . تیم سازنده غوض ده ولی بازی عوض نشده یعنی سرمایه گذار بازی خودش خواسته این بازی رو بسازه. تا اونجایی که شایعاتش وجود داره یک بازی بتمن دیه داره ساخته میشه که شاید اون رو داک استیدی بسازه.

ولی در مورد پول. کلا بتمن شخصیت پول سازیه حتی بیشتر از سایر ابر قهرمانان. ولی شما متوجه بند اخر حرف من نشدی که بتمن کارکتر فوق العاده محدودیه. شما حتی ببینید نسبت به اسپایدر من هم محدیود تره. بازم اسپایدر من به خاطر فیزیک و تار هاش میتونه کمبو های خوبی بزنه ولی بتمن نه. برای همین گیم پلی بازی تغییر ناپذیره. در اصل بیشترین چیزی که همه رو به بتمن علاقه مند کرده روایت داستان و خود داستانه. ورنه انطور که شما حساب میکنی پس gta هم فقط برای کسب در امد عرضه میشه و جذابیتی نداره.

شما خودت نظرت برای تغییر گیم پلی بازی چیه؟

10. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اولا حمید جان هم گفتن . تیم سازنده غوض ده ولی بازی عوض نشده یعنی سرمایه گذار بازی خودش خواسته این بازی رو بسازه. تا اونجایی که شایعاتش وجود داره یک بازی بتمن دیه داره ساخته میشه که شاید اون رو داک استیدی بسازه.
    اینو میدونستم و باید بگم : خب؟ منظورت چیه؟
    این که ناشر بازی یه سازنده رو به یه کمپانی دیگه میده تا ادامه ـش رو طبق سلیقه و نظر خودش بسازه و هر تغییری که خواست توش ایجاد کنه اصلا جالب نیس
    ( cod و activision و treyarch )
    +
    به نظر من نباید بعضی بازی ها رو زیاد بسازن، بهتره کشش ندن و با تکرار کردن "همون چیز قبلی" ولی با "داستان و لوکیشن جدید" ارزش بازی رو کم کنن.

12. این کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اینو میدونستم و باید بگم : خب؟ منظورت چیه؟
    این که ناشر بازی یه سازنده رو به یه کمپانی دیگه میده تا ادامه ـش رو طبق سلیقه و نظر خودش بسازه و هر تغییری که خواست توش ایجاد کنه اصلا جالب نیس
    ( cod و activision و treyarch )
    +
    به نظر من نباید بعضی بازی ها رو زیاد بسازن، بهتره کشش ندن و با تکرار کردن "همون چیز قبلی" ولی با "داستان و لوکیشن جدید" ارزش بازی رو کم کنن.

Why So Serious

+
    آره قبول دارم حرفتو ، ولی خب میشه ادامه داد و عالی هم ادامه داد .

14. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

Why So Serious
    به خاطر اینکه من این سری رو دوسش دارم،
    همونطور که از نابود شدن dragon age ، به sh*t کشیده شدن assassin's creed و ... ناراحت شدم.
    واقعا دلم نمیخواد این اتفاق برای این سری هم بیفته...
    آره قبول دارم حرفتو ، ولی خب میشه ادامه داد و عالی هم ادامه داد .
    خب همین کارو هم کردن.
    arkham city یه دنباله ی خوب و مناسب برای بازی اول بود ،به نظرم همون کافی بود...
    بیشتر ازین میشه یه چیزی مثل سری god of war....

16. 2 کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به خاطر اینکه من این سری رو دوسش دارم،
    همونطور که از نابود شدن dragon age ، به sh*t کشیده شدن assassin's creed و ... ناراحت شدم.
    واقعا دلم نمیخواد این اتفاق برای این سری هم بیفته...

خب همین کارو هم کردن.
    arkham city یه دنباله ی خوب و مناسب برای بازی اول بود ،به نظرم همون کافی بود...
    بیشتر ازین میشه یه چیزی مثل سری god of war....
    دوست من بازی سازی تبدیل شده به تجارت و این بازی های برای شرکتشون منبع در امد شدن. اول اخر کمئانی وارنر بروز به دنبال کسب در امد از بتمن هست چه با فیلم و انیمیشن و کمیم و چه بازی! بهتره که حالا که سرمایه گذاری میکنه برای بازی همین روند خوب رو ادامه بدن تا کلا یک بازی بتمن دیگه با شکل و شمایل دیگه ساخته شه.

18. این کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اگه میشد خودم میخریدمش ! این جزو Collectible بازی نیست و توسط یه فردی درست شده به قیمت 34 دلار هم به فروش میرسه :

Replica Grapnel Gun

20. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •