بله دیگه سرورهای داخلیمون که مفتش هم نمیارزه . مگه سرورهای خارجی که اونم احتمالا بعد از اینترنت ملی دیگه باید باهاش خداحافظی کرد . همین الانش هم کلی ادم دردسر داره با سرورهای خارجی . کلا اینده بدی در انتظار اینترنت کشوره .
بله دیگه سرورهای داخلیمون که مفتش هم نمیارزه . مگه سرورهای خارجی که اونم احتمالا بعد از اینترنت ملی دیگه باید باهاش خداحافظی کرد . همین الانش هم کلی ادم دردسر داره با سرورهای خارجی . کلا اینده بدی در انتظار اینترنت کشوره .
واقعا لعنت به همه این شرکت های دزد و کلاهبردار الخصوص مخابرات شعبه لرستان که روز به روز داره سرعت رو میاره پایین و قیمت میره بالا از اون ور، امیدوارم که کوفتشون بشه و پشتیبانی احمقش هم مشکلات رو به گردن کاربر و ویندوز اون میندازه یعنی یه بز بیشتر از اینا میفهمه، الان هم بصورت نامحسوس خیلی راحت سرعت های نامحدود رو با گذاشتن فایروال داخلی کشیدن پایین و بالاتر از 70 نمیره البته من یه راهی داشتم که تا امروز اون فایروال و سرور محدود شده رو دور میزدم از طریق تنظیمات مودم ولی الان هرکاری میکنم جواب نمیده با این سرعت یه فایل صد مگی دانلودش دو ساعت طول میکشه. ضمن اینکه تا دیشب فیس بوق هم فقط و فقط با سرویس Kerio باز میشد ولی الان بدون هیچ پیغامی کلا Time out میشه.
از ماست که بر ماست تقصیر خودمونه ما به اینا اینقدر میدون دادیم و تا وقتی که یکبار برای همیشه از حقمون دفاع نکنیم روز به روز بیشتر به دزدی ها و دادن اینترنت های مزخرف تر ادامه میدن تا آخرش که قطع بشه. مطمئنم بزودی اون روز هم میاد و خیلی راحت همه میرن سراغ سایتهای داخلی و بیخیال اینترنت آزاد میشن.
همین الان میتونید شروع کنید احساس نت داشتن!!.میتونید شروع کنید احساس اینترنت پرسرعتو!.احساس کنید حتی اگه وجود نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
یه مشکل خیلی عجیب دارم
الان سایتای خارجی و پی سی ورلد رو با فریــ ـ گیت باز می کنم ، ولی وقتی فریــ - گیت روشنه سایتای دولتی و ایرانی باز نمیشن و ارور Connection Timed Out میدن
چی شده ؟؟!!!
منم این مشکل رو دارم
انگار فری * گیت فقط سایت قیلتر رو باز میکنه![]()
البته نمیشه گفت مشکل -- چون مشکل خاصی ایجاد نمیکنه(( فقط باید چند بار باز و بستش کنی
))
نه ، الان پی سی رو با فریـ ـ ـ گیت باز کردم ، ببندمش پی سی باز نمیشه
تو تنظیماتش اسم سایت هایی که نمیخواید توسط این برنامه باز بشن رو بنویسید، مشکلتون برطرف میشه.
درسته ، ولی چرا باید نت اینجوری باشه ؟؟؟؟ :|
خاک تو سر ایران با این اینترنت زغالیش
تو کشور کره اینترنت رایگان میدن با سرعت 3 گیگ بر ثانیه انوقت هم ما داریم با این سرعت کیلوبایتیمون افسوس میخوریم
بابا تا کی میخواین همینطوری بشینین؟
یه دفعه ای چند نفری باید بریم مخابرات اعتراض کنین عزیز
یا شاید به قول سیاوش تصور اینترنت پر سرعت کن حتی اکه تصورش غیر ممکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)