پردازنده انتخابیتون از سوکت 2011 هست که به نظر من برای کاربرد شما که گیمینگ هست خیلی مناسب نیست و سوکت 1155 هم براتون کفایت میکنه.
حداکثر بودجتون 3.5 هست یا بیشتر؟ لطفا سقف بودجه رو مشخص کنین.
پردازنده انتخابیتون از سوکت 2011 هست که به نظر من برای کاربرد شما که گیمینگ هست خیلی مناسب نیست و سوکت 1155 هم براتون کفایت میکنه.
حداکثر بودجتون 3.5 هست یا بیشتر؟ لطفا سقف بودجه رو مشخص کنین.
سلام.علیرضا جان تش 3800.حالا هارد و کیس رو یه چی معمولی تر بر مبدارم.اگر از لحاظ فنی مشکل پیش نمیاد...
با توجه به بودجتون پیشنهاد من :
CPU : Intel Core i5 3570 3.4GHz : 750.000
M.B : ASUS P8H77-V : 420.000
RAM : Corsair 2*4 1600 : 220.000
VGA : Sapphire 7970 3GB DDR5 : 1.500.000
HDD : Western Caviar 1TB Black : 380.000
DVD/RW : 70.000
Power : Green 685B : 380.000
Case : 100.000
All : 3.820.000
ممنون علیرضا.این مدل سی پی یو معرفی کردی،ازون 7 که من گفتم واسه گیمینگ قویتره؟
باس رم همون 1600 کفایت میکنه؟
گرافیک رو که دیگه خودتون استادین.
من فقط میخوام خاطرم جم باشه که 2 سال دیگه مجبور نشم سیستم رو دست بزنم.حالا که دارم خرج میکنم.واسه اولترا یه سیستم ببندم.
منتظر نظر باقی دوستان هم هستم.
بی نهایت از لطفتون ممنونم...
راستی این سی پی یو هایی که اینترگریتد گرافیک دارن تفاوتشون چیه؟و چه کمکی میکنن؟
پردازنده های امروزی موجود در بازار اکثرا دارای گرافیک مجتمع داخلی هستند که اگر مادربوردتون خروجی گرافیک داشته باشه میتونین از اونها استفاده کنین. کاراییشون هم در حد همون گرافیکهای آنبرد هست.
پردازنده رو میتونین Core i7 3770 هم انتخاب کنین ، ولی چوت قیمتش بالاتر هست به بودجتون نمیخوره و من پیشنهاد ندادم.
در مورد رم هم چون کاربردتون گیمینگ هست ، فرکانس 1600 کفایت میکنه و نیاز به هزینه بیشتر نیست.
در ضمن این نکته رو مد نظر داشته باشین که در مقابل بازیهایی مثل کرایسیس3 ، قویترین گرافیکها هم یه مقدار کم میارن.!! پس انتظار بازی کردن در همه بازیها در بالاترین سطح ممکن ، یه مقدار توقع بیجایی هست.
iGPU پردازنده در حالت تک کارت(SGPU) میتونه به کمک کارایی در گیم بیادش!!!
باطراحی تراشه های به روز و سریهای HD4000 تقریبا میشه تغییرات محسوسی رو با تکیه بر LusidVirtu در حالت تک کارت مشاهده کرد.
علیرضا خیلی متشکر.
حامد جان ممنون.پس اگر انقد کمک میکنه ye integrated hd3000 hadeaghal say mikonam begiram.
والا ازین کار نسل بعدیها میترسم.یهو یه چی ندن با این سیستمی که دارم جمع میکنم بشه فقط رو low ya normal bazi kardo anti-as ro bezarim ro 2!!!
من میخواستم برای تابستون یک سیستم جمع کنم
بودجم متاسفانه 2 ملیون تومان بیشتر نیست ولی یک هارد 500GB و سه تا رم دو گیگ دارم که جمعا میشه 6 GB رم کیس هم دارم ولی خیلی قدیمی هست نمی دونم مناسب باشه یانه
لطفا راهنمایم کنید تا یک سیستم با این بودجه تهیه کنم که که بتونه بازی های نسل بعد رو در حد high نه ultra روان اجرا کنه![]()
اگر میشه سریعتر جواب دهید ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)