بازی الآن برای عموم آزاد نیست در نتیجه فعلا تا شروع اوپن بتا نمیشه دانلود و بازی کرد مگر با داشتن Beta Key .
بازی الآن برای عموم آزاد نیست در نتیجه فعلا تا شروع اوپن بتا نمیشه دانلود و بازی کرد مگر با داشتن Beta Key .
جایی رو سراغ ندارید بشه beta key رو پیدا کرد؟
من هرجا رو گشتم نبود یا اینکه expire شده بودند
دیگه بتا کی تا شروع اوپن بتا نمیدن .
چند دقیقه پیش یکی از بچه ها لینک این بازی رو تو داد که چک کنم... رفتم چندتا عکس و تریلر از بازی دیدم، الان اینطوری شدم
جداً عاشق بازی شدم! گیم پلی و گرافیک بازی خیلی باحال و فانه... خونِ تو بازی هم که کلاً عالیـــــه!! خیلی باهاش حال میکنم!
الان اومدم اینجا ببینم داستان چطور باید Key بگیرم برای Closed Beta که دیدم keyـها تموم شده : ( !
اگر خبری شد مارو خبر کنید حتماً...
جدیدا یه روند مثل دوتا2 گرفته یعنی هر وقت نیاز به آپدیت بالانس باشه آپدیت میکنه نمیذاره تا پچ بعد برای همین خیلی بازی عادلانه تر هم شده .
آرین راهی نیست من بازیمو بدم بهت ؟ : دی
آخه نتم داغونه داغونه برای همین نمیتونم هیچ بازی آنلاینی بکنم !(تقریبا 1 هفته شده)
نه راهی نیست! اگه راهی بود که تو استیم خفتت میکردم : (
یکی از مپ های بدون تکسچر اخیرا تکسچر دار شد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چه اونوقت؟؟؟؟؟
یه سری مپ هستن(2 تان) تکسچر ندارن و تو مرحله آلفا هستن . پلیرها میرن توشون بازی میکنن(همه جا آبیه یعنی) و در حین بازی باگای خود مرحله رو پیدا میکنن و یه سری پیشنهاد میدن در زمینه تغییر ظاهرش . وقتی خوب باگا رفتن و همه پیشنهادا خونده شدن ، سازنده ها تغییراتی تو مپ میدن(مثلا قیافه چندجاشو عوض میکنن) و وقتی قیافش نهایی شد تکسچر میسازن و میذارن روش .
آپدیت آخری خیلی باحال بود : دی
یه دوربین جدید به نام X-Ray اضافه شده که میشه باهاش پشت دیوارا رو دید(گرونه البته !) . اینم عکسش :اینم دو تا عکس دیگه محض فان از حالت آتیش گرفتن !(وقتی زیادی با تیر آتیشی یکی دمیج بخوره این شکلی میشه) :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)