چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون گوشی اندرویدی باید روت بشه و روت کردن گوشی گارانتی رو از بین می بره ، یعنی یه پول اضافی بابت گارانتی دادین
در تکمیل صحبت های محمد جان باید بگم که گوشی آندروید رو میشه روت نکرد و ازش استفاده کرد اما معتقدم :
گوشی آندرویدی که روت نشه مثل یه پاره آجر میمونه و اصلا کارایی لازم رو نداره ، زمانی که روتش کنی میفهمی که آندورید و گوشی یعنی چی ...
دو سیم اونایی که بهت معرفی کردم از سامی هستن با توجه به بودجه ایی که گفتین از اون ارزونتر هم از سامی هست دویست و خورده ایی چارصد و خورده ایی، ولی گفتین ششصد من اونا رو بهتون گفتم،
از htc هم هست
desire v
قیمتش نهصد و ده پونزه تومن
از سونی هم اینا هست
Xperia E dual
قیمتش پونصد و چهل تا شصت
Xperia tipo dual
قیمتش از بالایی صد تومن ارزونتره
ولی اگه آندروید میخوای به نظرم فقط سامسونگ بگیر
از لحاظ مشخصاتی هم htc صفحش چار اینچه
دوربین ۵ مگ، آندروید چار، کارت حافظه هم میخوره، حافظه داخلی هم
سونی اولیه هم صفحش ۳.۵، آندروید چار، دوربین ۳.۱، کارت حافظه هم میخوره، حافظه داخلی چار گیگ
دومی هم صفحش ۳.۲، آندروید چار، دوربین ۳.۱ کارت میخوره حافظه داخلی هم ۲.۹ گیگ
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Last edited by aliaghil; 01-04-2013 at 20:52.
گوشی خودم دوربینش 8 وصفحش 3.2 هست من فکر میکنم همون گلکسی اس2 تا حالا پیشنهاد خیلی خوبی بوده (فقط ایرادش 1سیمکارتی بودنش هست )از لحاظ مشخصاتی هم htc صفحش چار اینچه
دوربین ۵ مگ، آندروید چار، کارت حافظه هم میخوره، حافظه داخلی هم
سونی اولیه هم صفحش ۳.۵، آندروید چار، دوربین ۳.۱، کارت حافظه هم میخوره، حافظه داخلی چار گیگ
دومی هم صفحش ۳.۲، آندروید چار، دوربین ۳.۱ کارت میخوره حافظه داخلی هم ۲.۹ گیگ
و من گوشی خودمو 3 سال پیش 300 توومن خریدم و گوشی دومم که n72 هست 150ت و بعد از این پیشرفت در گوشی ها ترجیح میدم یه گوشی
با امکاناتی بگیرم که حداقل از گوشی خودم بالاتر باشه
ولی باز هم ممنونم![]()
خواهش میکنم
اگه تک سیم مد نظرته، حداکثر بودجتونو بهم بگید تا بتونم راهنماییتون کنم، گلکسی اس ۲ همون طور که گفتم نوش دیگه نیست.
گلکسی اس advance هست ۸۷۰ تومن قیمتشه
صفحه چار اینچ، دوربینش ۵ گزینه خوبیه نوش هم هست
دوستان سلام
ازتون میخوام نظرتون رو راجع به این گوشی بگید
galaxy grand duos
دو سیمکارته است
و این گوشی: xperia P ( یکی داره میگه از اس 2 بهتره)
اگه کسی داره لطف کنه بگه که چطوره؟راضیه؟
خیلی بده که من روی انتخابهام خیلی حساسم ،از وقتی که تصمیم گرفتم گوشیموعوض کنم همه دوستام گوشی عوض کردن جز من.
آخه به من میگن فلان گوشی خوبه؟ ،من میگم مثلا میگن این یکی بهتره ،بعد رنگ میزنه و فردا گوشیو دستش میبینی ولی من...![]()
سلام
از لحاظ قیمتی که grand گرونتره، دو سیمه ولی xperia نیست،
هر جفتشون یه سری برتری نسبت به هم دارن ولی، نکته مهم اینه که اون مزایایی که grand داره کاربردی تره
به عنوان مثال grand فابریک آندروید 4.1.2 روش نصبه ولی اون 2.3 این برای شما که به احتمال زیاد دست به رام گوشیتون ممکنه نزنید مهمه، مسئله بعدی شما دوس دارین گوشیتون کارت حافظه بخوره، خوب grand میخوره ولی سونی نمیخوره، حافظه داخلی grand هش گیگه ولی سونی شونزه گیگه ولی دیگه کارت نمیخوره، دوربین جفتشون هشته
رمشون مثل همه, صفحشون grand پنجه ولی اون چهاره ولی grand آمولد نیست دیگه tft مثل سونی ولی سونی led back light سونی سونی مشخصات صفحه ایش رو کاغذ بالاتره ولی تو عمل چنگی به دل نمیزنه زیر نور آفتاب ضعیفه، در مجموع چگنی به دل نمیزنه البته اینم بگم grand هم چون tft هستش اونم تقریبا مثل سونیه، بعد مسئله بعدی رابط کاربریه که سونی تعطیله،
این سونی xepria p هیچ رقمه به اس ۲ نمیرسه خیالت راحت
اگه بین این دو تا که گفتی میخوای بگیری همون grand رو بگیر
این گوشی از lenovo ظاهرا دو سیم کارتست
قیمتش با گمرکی حدود 800 درمیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دیروز قیمت جدید گوشیا رو از تهران گرفتم براتون قیمتا از این قراره
galaxy s2
۱ میلیون
xperia p
نهصد و سی تومن
galaxy s3
یک و ششصد
galaxy nexus
بین یک وسیصد تا یک و چار صد
galaxy grand
قیمت نداشتن ولی شنبه یا یکشنبه براتون میگیرم اعلام میکنم
Last edited by aliaghil; 05-04-2013 at 15:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)