به نظر من خدمات کامپیوتری که گفته شد، فقط جاهایی خوبه که به دلایلی مردم اون منطقه از امکانات و سواد پائین تری برخوردارن ! وگرنه جایی که امکانات و سطح سواد و آگاهی مردم بالاست ، چه نیازی به خدمات کامپیوتری هست ؟
به نظر من خدمات کامپیوتری که گفته شد، فقط جاهایی خوبه که به دلایلی مردم اون منطقه از امکانات و سواد پائین تری برخوردارن ! وگرنه جایی که امکانات و سطح سواد و آگاهی مردم بالاست ، چه نیازی به خدمات کامپیوتری هست ؟
سلام .
اگر میخواید فنی حرفه ای یاد بگیرید کاری رو یاد بگیرید که آیندش مبهم نباشه . مثلا خیلی از کارا الان شاید خوب باشه ولی ده ساله دیگه مشخص نیست . مبهمه . تراشکاری و نجاری و خیلی چیزای دیگه آینده مبهمی داره . ولی در مقابل عکاسی و فیلمبرداری و این چیزا مشخصا تا چندین ساله دیگه هم رو بورسه .
کارای طراحی وب سایت رو اگر میخواید انجام بدید باید بدونید طراحی سایتای زردی که الان زیاد شده اصلا فایده نداره . باید سایتای نو طراحی کرد . من خودم طراحی وب سایت میکردم هیچوقت هم با امثال ورد پرس و جوملا و ....... سایت نساختم چون فایده ای نداره . ولی در آخر از اینکار اومدم بیرون چون نمیتونید به عنوان شغل بهش نگاه کنید . برنامه نویسی هم که تو این سن اصلا صلاح نیست.
خدمات کامپیوتری هم همین الان بازارش زیاد جالب نیست وای به حال ده سال دیگه . اون موقع اصلا کسی نیاز به خدمات نداره خودشون همه یه پا مهندسن ماشالا.
کار تعمیرات موبایل و کامپیوتر و لپ تاپ عالیه . در امدش بستگی به تلاش خودتون داره.
Last edited by Mohammad-Hashemi; 09-04-2013 at 17:25.
[حذف شد]
من نمی خوام تراشکاری رو توصیه کنم ولی به شما هر ضمانتی که بخواید میدم که تا دنیا به پاست تراشکاری هم لازمه. تراش کاری از اعضای حیاتی صنعت هست که بدون اون صنعت می خوابه.
شاید روزی برسه که بازارش اشباع بشه ولی هیچوقت اهمیتش رو از دست نمیده و تراشکار خوب (و نه عالی) همیشه کار مناسب پیدا میکنه.
نجاری هم کما بیش همین طوریه. اینکه یه روزی از چوب استفاده نکنیم خیلی دور از ذهنه. نهایتا اسمش عوض بشه
Last edited by Ezel; 10-04-2013 at 09:52. دليل: توهین آمیز - اظهار نظر آزاده
با تشکر از دوستان
من هنوز سر در گمم !!!
یکی میگه فلان کار خوبه بعدی میگه آشغاله
حالا من کدومو قبول کنم !؟
شما برو سراغ مهارتی که داری به آیندشم فکر نکن
اینجا اکثرا تعصبی حرف میزنن .....
اکثرا بچه ها یی که کار خوب سراغ دارن اینجا بیان نمیکنم ، دلیلشم بیشتر اینه که دست تو اون کار زیاد میشه و نون خودشون آجر میشه
ولی سراغ کاری برو که اول بهش علاقه داشته باشی و بعد اینکه توش سر رشته داشته باشی ، سعی کن کاری کنی که توش پیشرفت داشته باشی حتی اگه درآمد اولیه کمی داشته باشه
ممنون
نه واقعا این طور نیست.من عکاسم و دارم میگم شغل خوبیه و بسیار متنوع تو پست های قبلیم هم گفتم.
از جمله شغل های خوب دیگه هم نوازندگی ساز های عروسی هست مثل کیبرد و ویالون که خیلی درآمد بالایی داره.
وب سایت نویسی__فروش ویروس کش اصل__فیلم برداری___یراق آلات_
من این ها رو مطمئنم درآمد بالایی داره.و اگرم کسی بیاد عکاس بشه تازه خوشحالم میشم چون هنر گسترده تر میشه و نه تنها نون من آجر نمیشه بلکه با یک عکس زیبا هنر شغل ما بیشتر نمایان میشه و بقیه بهش ارج میدن.
به نظر من روی علم و تحصیلاتت کار کن.
برو تا دکترا !
اون وقت می بینی که کار و پول و آدمها و شرکتها و دانشگاهها می افتن دنبالت !
متأسفانه پول و موقعیت دست کسانیه که خیلی علم و دانش ندارن.
و جالب اینجاست که برای حفظ سرمایه شون به چیزی که خودشون ندارن نیاز دارن.
تازه اونجاست که انبوه موقعیت های عالی و بی نظیر رو جلوی خودت می بینی !
شما دقت کن چند درصد صاحبان صنعت و کسب و کار و شرکتها خودشون علم کافی برای اداره کردن دارن ؟
در هر مقوله ای که بگی احتیاج به مهارت و دانش افراد دارن.
با لیسانس فقط براشون یه مهارتی که امورات کارشون رو بگذرونن
ولی با دکترا و دانش عالی (تاکید می کنم دانش و علم بالا) میری توی رده های بالای اون کار.
مثلا دیگه صرفا یه مهندس کامپیوتر نیست که بذارنش پای کامپیوتر تا یه سری کار انجام بده
حقوق و کارشو مشخص کنن و بگن بشین اینجا و سرت به کارت باشه خیلی هم حرف بزنی یکی دیگه عین اون مهندس زیاده و جایگزین می کنن
با اون علم به جایگاهی میرسی که وجودت لازمه و مجبورن بهت امتیاز بدن وگرنه میری با شرکت رقیب و مشاوره و علمت در اختیار اونها قرار میگیره.
زرنگ هم که باشی می تونی از موقعیتت استفاده عالی بکنی و شرکت و تجارت خودت رو هم داشته باشی. مشاوره هم به شرکتهای دیگه هم بدی ، تدریس هم بکنی ، آموزشگاه هم داشته باشی ، و کلی چیز دیگه !
این نظر من بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)