تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 71 اولاول 123456781454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 706

نام تاپيک: Battlefield 4

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

نه بابا از این خبرا هم نیست دقت کنید باز هم این DICE از اون تکنیکهای گمراه کننده مخصوص خودش استفاده کرده!!!

1-اعلام شده که بازی روی 7990(حالا یکی یا دوتاش فعلا بحثه)ولی توی رزولشون 3K اجرا شده که سنگینی اجراش سه برابرfull HD هست... ضمن اینکه الان اونور آب هم کسی نداره بده تلویزیون ULTRA HD بگیره چون قیمتش اونجا هم در ارزونترین برند حداقل یه چیزی حول حوش 10،000 دلار هست که واقعا دور از دسترسه!!!!!!!

2-دقت کنید گفته شده اجرا شده نکفته که حتما لازمه بازی هست اگه قرار به اجرا باشه خوب Treyarch هم میاد میگه ما در حالت 3Way SLI TITAN تونستیم بازی CALL OF DUTY BLACK OPS 2 رو در رزولوشن 4k در آخرین جزئیات در 60 فریم اجراش کنیم...خب در این حالت دروغی گفته نشده فقط به تمام واقعیات اشاره نشده!!!!!!!
    ضمن اینکه من خودم هم حول حوش 7 دقیقه از تریلر رو دیدم(دیدم بقیه_ ارزش حیف و میل کردن حجمم رو نداره!!) چیز خیلی خاصی نداشت و نمیشه گفت به جز در فیزیک جهش خیلی خاصی نسبت به BT3 نداشته که سیستم بسیار کزایی تری هم بخواد ضمن اینکه هرگز این جمله سازنده بازی زما ارائه BT3 یادم نمیره که زمانی که ازش پرسیدند به نظر شما به چه سیستمی میشه از ایم بازی توی FULL HD فریم 60 گرفت گفته که هنوز چنین سیستمی ساخته نشده!!!(بیین هایپ تا کجا)ولی وقتی اومد با یه 5870 هم میشد به راحتی توی FULL HD ازش 60 فریم رو گرفت.(لبته اگه یه کم بیخیال آنتی میشدید)
    خوب الان دوست من مهدی جان شما موافق منید یا مخالف؟!!
    منم نگفتم که لازمه ی بازی هست!(من خودم با 7770 قراره اجراش کنم!)

2. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

مثل اینکه اشتباه منظور من رو متوجه شدید!!
    منظور من کلا روی هایپ DICE بود...اینکه از این تریلری که اینها نشون دادند و سخت افزار سیستم اجرایی که اعلام کردند هیچ نتیجه مشخصی نمیشه برداشت کرد!!

4. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با توجه به چیزی که در تریلر دیدم اکشن بالاتر و البته حساب شده تر رو نسبت به قبل خواهیم داشت. کاراکتر هم نسبت به قبل پرداخت بهتری رو دارن... امیدوارم نسخه نهایی بخش داستانی بازی سرتاسر این شکلی باشه.

مشخصه که تیم سازنده داره فرمول موفق بد کمپانی 2 رو در این بازی وارد میکنه. اگه داستانش هم در همون حد باشه معرکه است!

خدا کنه رفلکشن ایراد دار و بافتهای بعضا بی کیفیت رو هم دیگه نداشته باشه در آخر کار... بازی قبل همچین ایراداتی داشت.

6. 3 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

دوستان نمیدونم بگم خوشبختانه یا بگم متاسفانه!!!
    تو فروم XBOX تاریخ انتشار بازی یهو نمیدونم چه طوری نشت کرده (لیک کرده) و یهو یه تاریخ رسمی براش گزاشتن که 29 اکتبر زده شده بوده (اوهه)بعد دیدده طرف لو داده اومده پستشو ادیت کرده!
    ولی گفته میشه اون تاریخ اول اولیه درست و رسمی بوده که لو رفته!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

اقا این بازی با gtx 570 و 4 گیگ رم و quad core cpu اجرا میشه؟فکر کنم باید رم رو افزایش بدم! با bf3 که pc مثل چی داغ میکرد میشد روش نیمرو درست کرد(البته رو ultra) ! فکر نکنم اینو جواب بده ! ولی یک چیز bf واقعا بد هست ! اون هم gameplay هست ! ادم اصلا احساس جنگ رو بدست نمیاره ! ولی برعکس Cod گیم پلی فوقی داره !
    Last edited by Mool Tee; 02-04-2013 at 22:35.

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

اقا این بازی با gtx 570 و 4 گیگ رم و quad core cpu اجرا میشه؟فکر کنم باید رم رو افزایش بدم! با bf3 که pc مثل چی داغ میکرد میشد روش نیمرو درست کرد(البته رو ultra) ! فکر نکنم اینو جواب بده ! ولی یک چیز bf واقعا بد هست ! اون هم gameplay هست ! ادم اصلا احساس جنگ رو بدست نمیاره ! ولی برعکس Cod گیم پلی فوقی داره !
    دوس من مشخصات فنی بازی فعلا درز نکرده!

11. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

Tech Analysis: Battlefield 4: Fishing in Baku

سازنده Battlefield 4 یعنی DICE با منتشر کردن یک دمو 17 دقیقه ای که اسم آن Fishing in Baku بود بخش ها و جزئیات زیادی از بازی را به نمایش گذاشت. کیفیت کار از نظر بصری بسیار عالی بود و همه قسمت های بازی بصورت in-game بود و شامل ماموریت هایی مربوط به بخش تک نفره میشد. و بخش مهم دیگر این نمایش قدرت های Frostbite 3 هست که برای high-end PCs و احتمالا کنسول های نسل بعد بسیار جالب باشد. از این موتور بازی سازی فقط برای عنوان اول شخص Battlefield 4 استفاده نمیشود حتی Bioware هم از آن برای توسعه ادامه عنوان های بزرگ خود برای توسعه سری Mass Effect و Dragon Age استفاده میکند. حال چه چیزی در نسخه دوم Frostbite که برای توسعه Battlefeild 3 استفاده شد که از DirectX 11 و استفاده از tessellation tech و geometry , new rain و fog effects در کنار آن سیستم جدید تخریب هم بود که در این شماره همه آن ها بهتر شده است. تریلر منتشر شده برای Battlefield 4 با توجه به گفته توسعه دهنده بصورت 1080 و همینطور 3K rendering resolution بود که 60 فریم اجرا میشد. کیفیت انیمیشن ها عالی کار شده همینطور motion capture نسبت به شماره قبل بهتر کار شده و همینطور استفاده از ANT capture که در سری FIFA استفاده شده است. بقیه جزئیات مثل نورپردازی و کیفیت texture ها بر روی کارکتر ها از Battlefield 3 از نظر کیفیت بالاتر بود و همینطور استفاده از یک سری جزئیات مانند skin shaders باعث میشود تا نمایش خیره کننده ای داشته باشد. بخش مهم دیگر این سری تخریب هست که در شماره 4 به شکل بهتری انجام گرفته و از آن برای تنوع بیشتر در بخش تک نفره استفاده شده و بازیکن میتواند مانند سری Bad Company از آن برا نابود کردن دشمنان در ساختمان ها یا دور زدن دشمن و ... استفاده کند. Air-strike ها بخش جالب دیگر این شماره هست که در بین مبارزه میتوانید به عنوان نیروی کمکی از آن استفاده کنید.

این اطلاعات البته در پست اول هم بهش اشاره شده بود و یوروگیمر در این نوشته به جزئیات گرافیکی استفاده شده در بازی اشاره میکنه. بقیه جزئیات در منبع خبر هست...

مقایسه کیفیت صورت کارکتر ها و محیط بازی در Battlefield 3 و Battlefield 4
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 11 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با لپ تاب چی؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

شرکت DICE و BF4 در کنفرانس E3 سال 2013 حضور خواهند داشت!

اکانت رسمی بازی BF4 در توییتر خبر های مربود به حضور BF4 را در E3 قبول کرده و نوشته که منتظر باشید تا اطلاعات بهتر و بیشتری از BF4 به دستتون برسه!

17. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •