تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 52

نام تاپيک: ADSL شرکت پیشگامان توسعه ارتباظات - شهر مشهد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سرعت شبانه معمولا" به سرعت اشتراک ربط نداره ، اما در هر صورت 40 خیلی کمه !

آخر فروم باز aa12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خیلی سرعت کمیه تازه با 1024!!!
    شاید لینکایی که دانلود میکنید کانکشن نمیده،آره؟

سرعت شبانه معمولا" به سرعت اشتراک ربط نداره

........................

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید سوالم رو اینجا میپرسم ولی عجله ایه
    ویندوز رو عوض کردم اکس پی نصب کردم الان. به اینترنت وصل نمیشه در صورتی که با وایرلسش از طریق موبایل و لپ تاپ وصل میشم...همه ی چراغ های مودم هم روشنه توی مرورگر ویندوز ختی صفحه تنظیمات مودم هم باز نمیشه انگار اصلا نشناختشه به پشتیبانی زنگ زدم گفت. اینترنتت مشکل نداره ویندوز چک کن منم نمیدونم چه کنم؟
    لطفا کمک کنید
    با تشکر

Sent from my SK17i using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

internet explorer رو باز کن ، برو internet option تب connections بعدش LAN Setting اگه use a proxy server ... تیک خورده تیکش رو وردار .
    من معمولا" مشکل مشابه شما رو که دارم اینطوری حل میشه .

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سرویس نامحدود رو دوباره دارن می دن . قیمت ها در پست اول

داره خودمونی میشه yashm1365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

متاسفانه پشگامان هم خراب کرد. سرعتهاش واقعا اومده پایین. حدود یک سال پیش من 512 گرفتم که با 350 دانلود می کرد بعد رفتم 256 گرفتم با 200 بود بعد 128 گرفتم با 100 (تا اینجا خوب بود) بعد از مدتی سرعتهاشون رو آوردن پایین یعنی همون اکانتهایی که داشتم رو سرعتش نصف و حتی یک سوم شد و الان 512 نامحدود دارم با 45 می رم و یک اکانت 1 مگ محدود هم دارم با یه خط دیگه که 250 تا 300 دانلود می کنه.
    البته بگم 128 و 256 نامحدود رو هم داشتم و قشنگ مشخص بود سرعتها رو دارن دستی می یارن پایین یعنی روز به روز سعت می یومد پایین تا یه جا قفل شد .

و نظر نهایی من پیشگامان هم به جمع دزدها یی مثل صبانت پیوست ! البته نه به اون خرابی چون دیگه پیشگامان به حجم دزدی نرسیده.البته می دونم که سرعت واقعی الان همینی هست که دارن ارائه می دن ولی چرا مملکت ما اینطوری شده که وقتی مشتری جمع کردی و دون پاشیدی کیفیت رو می یاری پایین.
    دارم به آسیا تک و شاتل فکر می کنم
    تا حالا پیشگامان ، فن آوا ، صبانت و وایمکس داشتم همشون بد بودند ، فن آوا از اول تا آخر سرعتش پایین بود ! وایمکس هم قطعی داشت و گرون بود ، صبات هم که حجم دزدی می کرد !!

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دارم به آسیا تک و شاتل فکر می کنم
    امضا رو ببین

در آغاز فعالیت K!NG007.TNT001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام

خب آخرش که چی ؟؟!! بالاخره پیشگامان خوبه یا نه ؟؟

اصلا بذارین یه مشاوره بگیرم :

منطقه استقلال ( پیش شماره 892 که البته تو سایت پیشگامان فرمودن کلا فیبرنوری هستین و تعطیله براتون ! ) - کلا دانلود شبانه برام مهم نیست ، فقط میخوام تو روزای سخت تابستون! ( از نظر غوغای اینترنت گفتم ) بترکونم اساسی - سرعت بالای 200 و بدون افت سرعت در طول روز . به نظرتون چی بگیرم ؟؟

شاتل ، پارس آنلاین یا صبانت ؟؟

در آغاز فعالیت K!NG007.TNT001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اساسا کسی اینجا نیست یه کمکی بده !! آخه یعنی چی ؟؟!!

راستی یه گزینه دیگه هم باید اضافه کنم ( در واقع چهار گزینه اصلی که مورد نظر خیلی هاست و من از خوندن پستهای اخیر متوجهشون شدم رو با کمی توضیح میذارم ، امید که مشترکین این سرویسها و دوستان باتجربه لطف کنن و بیان نظر بدن )

1 - پیشگامان -- بعضا دوستان میگن بقیه شرکتها کیفیتشون اومده پایین و الان این شرکت نسبت به بقیه میتونه گزینه بهتری باشه .

2 - شاتل : میگن دزدی حجم میکنه ( من دوتا پسرعمه هام ازش راضی ان و سه جا ازش استفاده میکنن ، اتفاقا خیلی خیلی هم خسیسه و حساس و مدام سوابق حجمی شو چک میکنه و ندیدم تا حالا بد بگه ).

3 - پارس آنلاین : پیشنهاد یکی از بچه هاس. دوتا تابستون باهش کار کرده و میگه معمولا بالای 300 و بیشتر مواقع هم حدود 400 سرعتشه. کسی هست تایید کنه این مساله رو ؟؟

4 - صبانت : یک دوستی داشتم مدتها از صبانت استفاده میکرد و راضی بود. اما الان اگه کسی داره بیاد نظر بده و کمک کنه. تنها اتهامش ظاهرا دزدی حجمه و کیفیتش به نظر بد نیست.

-----------------------------------------------
    آخرین نظرات :

نظر نهایی من پیشگامان هم به جمع دزدها یی مثل صبانت پیوست ! البته نه به اون خرابی چون دیگه پیشگامان به حجم دزدی نرسیده.البته می دونم که سرعت واقعی الان همینی هست که دارن ارائه می دن ولی چرا مملکت ما اینطوری شده که وقتی مشتری جمع کردی و دون پاشیدی کیفیت رو می یاری پایین.
    تا حالا پیشگامان ، فن آوا ، صبانت و وایمکس داشتم همشون بد بودند ، فن آوا از اول تا آخر سرعتش پایین بود ! وایمکس هم قطعی داشت و گرون بود ، صبات هم که حجم دزدی می کرد !!
    دوست عزیز من داییم 128 شاتل داره یکساله با 15g حدود 100 هزار پول داده
    سرعت دانلود روزانه همیشه بالای 200 و بیشتر مواقع حدود 500 است. فقط سرعت شبانش کمه .

من الان با صبانت شبانه نزدیک 2 گیگ دانلود دارم
    من خودم صبانت هم 128 داشتم هم 2 مگ تفاوتشون 50 کیلوبایت بود !! 128 معمولا" دور و بر 160 بود ، 2 مگ 210 ، وقتی اینترنت حجمی باشه دیگه سرعت به چه دردی میخوره ! فقط از 100 پایین تر نباشه .

-------------------------------

اینا نظراتی بودن که حدود 2 ماه اخیر کاربران درباره خدمات اینترنت شرکتها در شهر مشهد دادن. ولی بازم از همه اونایی که این پست رو میبینن خواهش میکنم یکبار بیان مثل من کامل و بی شک و شبهه توضیح بدن تا تکلیف همه معلوم بشه.

Last edited by K!NG007.TNT001; 14-05-2013 at 15:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

پیشگامان نه آچنان خوبه و نه آن چنان بد... من 3 سالی دارم ازش استفاده می کنم.

روزانه خیلی خوبه... افت سرعت نداره... من 128 دارم روزا سرعت 117-120 هست... ولی شبانه...

من تا همین چند روز پیش مشکلی نداشتم باهاش اما چند روزه سرعت به 10 هم نمی رسه !

قبلا شبایی که استفاده می کردم از 3 تا 6:30،یک گیگ تا 1400 مگ می گرفتم...

11. این کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •