تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین ترانه‌ی این آلبوم کدام است؟

راي دهنده
18. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تو غصه منو نخور

6 33.33%
  • بلاتکلیف

6 33.33%
  • دار و ندار

8 44.44%
  • دیگه میرم

7 38.89%
  • حلقه

11 61.11%
  • تغییر کردی

3 16.67%
  • نگران

5 27.78%
  • بهونه

3 16.67%
  • منو ببخش

5 27.78%
  • تو عوض شدی

3 16.67%
  • مسافر

6 33.33%
  • تو آزادی

7 38.89%
  • اشتباه کردم

5 27.78%
  • خدا نگهدار

10 55.56%
Multiple Choice Poll.
صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 37 از 37

نام تاپيک: مجید خراطها - دیگه میرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول از همه یه تشکر ویژه دارم از مدیران عزیز انجمن اینجا که همیشه سعی کردن بی طرف باشن .... اما الان مدتی هست که یه 4 .5 نفر از طرفداران م.چ که یه اجرای زنده نداره و ....... میان و بدترین توهین ها رو به سلطان احساس میکنن که میدونم دقیقا دلیلش چی هست ....... شما پر فروشترین .... شما بیشترین طرفدارا ....... شما تو توهین کردن و به سخره گرفتن اول .......

اما همین الان برو مغازه های فروش محصولات فرهنگی بگو یه آلبوم چاووشی بده یه خراطها ..... ببین کدوم تموم شده کدوم تو دکه سر چهارها ریخته و مونده
    پیشواز ایرانسل از 10 آهنگ اول که بیشترین استفاده رو بین مردم داشته 7 آهنگ از آلبوم حلقه هست ....
    منم جای شما بودم میکوبیدم و توهین میکردم ....

تا امروز به احترام خاطره هایی که با آثار محسن عزیز داشتم ساکت موندم ولی توهین ها و ساکت موندن و تشکر مدیران از توهین ها باعث شد این پست رو بدم ...... البته نه مثل شما با توهین.

امیدوارم همه خواننده ها بدون پارتی و استفاده از اسم ها روی کاور آلبوم به اندازه سلطان خراطها سر و صدا کنن و یه سری رو اینطوری مثل شما تکون بدن ......

همه خواننده ها گر چه سال ها زدید فریاد ها ........ سرور همه شما هست سلطان مجید خراطها

امیدوارم همینطور که پست های توهین پاک نشدن بعد چند روز این جوابیه بدون توهین پاک نشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اول از همه یه تشکر ویژه دارم از مدیران عزیز انجمن اینجا که همیشه سعی کردن بی طرف باشن .... اما الان مدتی هست که یه 4 .5 نفر از طرفداران م.چ که یه اجرای زنده نداره و ....... میان و بدترین توهین ها رو به سلطان احساس میکنن که میدونم دقیقا دلیلش چی هست ....... شما پر فروشترین .... شما بیشترین طرفدارا ....... شما تو توهین کردن و به سخره گرفتن اول .......

اما همین الان برو مغازه های فروش محصولات فرهنگی بگو یه آلبوم چاووشی بده یه خراطها ..... ببین کدوم تموم شده کدوم تو دکه سر چهارها ریخته و مونده
    پیشواز ایرانسل از 10 آهنگ اول که بیشترین استفاده رو بین مردم داشته 7 آهنگ از آلبوم حلقه هست ....
    منم جای شما بودم میکوبیدم و توهین میکردم ....

تا امروز به احترام خاطره هایی که با آثار محسن عزیز داشتم ساکت موندم ولی توهین ها و ساکت موندن و تشکر مدیران از توهین ها باعث شد این پست رو بدم ...... البته نه مثل شما با توهین.

امیدوارم همه خواننده ها بدون پارتی و استفاده از اسم ها روی کاور آلبوم به اندازه سلطان خراطها سر و صدا کنن و یه سری رو اینطوری مثل شما تکون بدن ......

همه خواننده ها گر چه سال ها زدید فریاد ها ........ سرور همه شما هست سلطان مجید خراطها

امیدوارم همینطور که پست های توهین پاک نشدن بعد چند روز این جوابیه بدون توهین پاک نشه
    عزیز من خون خودت رو کثیف نکن و الکی هم زور نزن .....
    عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید : شما نمیخوای هی بگی که بهترین آلبومه ... ملت خودشون عقل دارن و میفهمن چی خوبه چی بده ......
    نیازی نیست که یه طرفه به قاضی بری و متعصبانه صحبت کنی ...

اگه آلبوم خوب باشه و مردم راضی باشن خودش نشون میده ... نیازی به تعریف و تمجید نداره ...

من به این جمله خیلی معتقدم : چیزی که خوب باشه بی سر و صدا میمونه و هیچ تعریفی ازش نمیشه ( طرف مطمئنمه که کارش خوبه و نیازی به تعریف نداره )
    اما چیزی که خوب نباشه و عیب و ایراد توش زیاد باشه ... صاحب جنس میاد داد و بیداد میکنه و از جنسش تعریف میکنه ....

اینو میشه تو خرید میوه و لباس به وضوح دید .... جنس خوب همون موقع و تو دید اول فروش میره ... جنس که رو دست بمونه ، صاحب جنس مجبوره با داد و بیداد سعی کن جنسشو خوب جلوه بده ...
    Last edited by Eblis 2011; 01-04-2013 at 23:36.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز من خون خودت رو کثیف نکن و الکی هم زور نزن .....
    عطر آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید : شما نمیخوای هی بگی که بهترین آلبومه ... ملت خودشون عقل دارن و میفهمن چی خوبه چی بده ......
    نیازی نیست که یه طرفه به قاضی بری و متعصبانه صحبت کنی ...

اگه آلبوم خوب باشه و مردم راضی باشن خودش نشون میده ... نیازی به تعریف و تمجید نداره ...

من به این جمله خیلی معتقدم : چیزی که خوب باشه بی سر و صدا میمونه و هیچ تعریفی ازش نمیشه ( طرف مطمئنمه که کارش خوبه و نیازی به تعریف نداره )
    اما چیزی که خوب نباشه و عیب و ایراد توش زیاد باشه ... صاحب جنس میاد داد و بیداد میکنه و از جنسش تعریف میکنه ....

اینو میشه تو خرید میوه و لباس به وضوح دید .... جنس خوب همون موقع و تو دید اول فروش میره ... جنس که رو دست بمونه ، صاحب جنس مجبوره با داد و بیداد سعی کن جنسشو خوب جلوه بده ...
    دقیقا منم صحبتم همینه ..... بشینید ماه ها توهین و تخریب کنید ....... مهم اینه مردم چی گوش میدن زنده باد سلطان احساس

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

من آلبوم رو یکبار گوش کردم و آهنگ بلاتکلیف رو به خاطر شعرش بیشتر پسندیدم. حرف دلم بود!

5. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

آقا ما چندسال پيش تو تاپيك مجيد خراطها نوشتيم سلطان جيغ و احساس بجز اينكه اخطار گرفتيم اينباكسمون هم از لطف دوستان بي نصيب نموند.الانم با ترس و لرز پست ميزارم

نه تنها با اين آلبوم حال نكردم بلكه حسي هم كه قبلن با خدانگهدار و مسافر داشتم با اين تنظيم جديدش خراب شد.فقط يك مقدار از آهنگ حلقه خوشم اومد
    در كل نسبت به آلبومهاي قبليش پسرفت كامل بود.ايشالا تو آلبوم بعديش يك كم تنوع تو كارهاش بده

7. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود NET DOCTOR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آلبوم رو گوش کردم

می تونست بسیار قابل توجه تر باشه اگر این همه آهنگ ازش در ماه های قبل از انتشار لو نمی رفت

برعکس برخی دوستان که از آهنگ دار و ندار خوششون نیومده بود من ازش خوشم اومد و یه تغییر سبک جالب بود که حالت مسخره هم نداشت و غم خاصی هم توی محتوای شعرش بود

در کل لو رفتن قطعات آلبوم ضربه زیادی بهش زد و تغییر تنظیم ها هم به نظر من کمک کننده نبوده و تنظیم ها و ملودی های قبلی بهتر بود

به هر حال خوشحالم که اولین آلبوم رسمی مجید هم اومد و امیدوارم از این به بعد بتونه با کاراش طرفداراش رو بیش از پیش خوشحال کنه

9. 2 کاربر از NET DOCTOR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض نتیجه‌ی نظرسنجی

با تشــکر از 18 نفـری که در این نظرسنجی شرکت کردن...

بعد از گذشت یک ماه، با نظر شما ترانه‌ی حلقه با 11 رأی به عنوان بهترین ترانه‌ی این آلبوم انتخاب شد.

آهنگ با کیفیت 128 ضمیمه‌ی انجمن شد

ادامه‌ی بحث‌ها در مورد آلبوم رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنبال کنید.

با تشکر
    مدیریت انجمن موسیقی
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه

11. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •