تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 69

نام تاپيک: LG Optimus G pro | اولین گوشی Full HD ال جی با پردازنده 4 هسته ای

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

یه دزدی دیگه از سامسونگ مجددا رونمایی شد

در روزی که سامسونگ Galaxy S4 را رسما معرفی کرد ، کمپانی الجی هم رسما قابلیت Smart Video را برای اسمارت فون جدید خود Optimus G Pro نیز معرفی کرد و بعد از آن سامسونگ نیز قابلیت مشابه با نام Smart Pause برای پرچمدار جدید خود معرفی و تبلیغ کرد.

حالا نتیجه این اتفاق این است که ، الجی مدعی است که سامسونگ حق ثبت اختراع خود را نقض کرده و قابلیت
    eye-tracking را که تحت عنوان قابلیتی مشابه به نام Smart Pause معرفی کرده است .

هرچند این حق ثبت اختراع نیز در سال 2009 ثبت شده است و کمپانی الجی نسبت به رقیب داخلی ، در این باره مشکوک است.

به هر حال الجی تحقیقات خود را با ورود Galaxy S4 به بازار از ماه آینده آغاز خواهد کرد.

طبیعتا سامسونگ هم این اتهام وارده از سوی الجی را رد کرده و مدعی است با استفاده از روشهای متفاوتی قابلیت Smart Pause را پیاده سازی کرده است.

حالا باید ببینیم که زمانی این دو اسمارت فون Optimus G و Galaxy S4 وارد بازارها میشوند ، آیا شاهد دعوای حقوقی این دو کمپانی بر سر این حق ثبت اختراع هستیم یا خیر.

2. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همیشه همین بوده !
    فن بوی های سامسونگ توی تاپیک های ال جی کاربر فعال شدن !
    پیام جان ، بیخیال ...
    از زمان کوکی این بحث ها بود : )
    قافیه که به تنگ آید ، ....
    رضا کیفیت صدا ربطی به گوشی نداره ، مربوط به چیپ تگرا هست 1000 بار بهت گفتم پس اصلا دخیل بحث ما نیست
    تاخیر عرضه گوشی هم ایراد نیست ، تاخیر عرضه آپدیت به شرطی که رام نهایی کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه باز هم ایراد نیست

مطمئن باش زیر 3 درصد کاربر های اندروید هستن که به این مسئله حساسیت نشون میدن ، کافیه یه چرخی دور و برت بزنی یه آمار سر انگشتی بگیری
    کامنت های تو فیس بوک یا جاهای دیگه رو هم ول کن ، خود من همین الان که جلی اومده برای 4x هنوز تو فیس بوک پیج الجی کامنت درخواست آپدیت میزارم !
    نمیدونم چرا همه مشکل خوندن کامنت رو دارن! گفتم که چیپ مشکل داره، نگفتم؟! منم گفتم هر چقدر اندروید بیاد مشکل داره و تو توی صدا میایی با One X مقایسه میکنی،مثل این میمونه حسن کچل رو با محمود مقایسه کنی!
    برای اپدیت هم یعنی میگی آپدیت کشکه دیگه؟ کسی براش مهم نیست؟! چند میلیون یوزر ایکس دی آی و اندروید فروم و اندروید گیک و ازین چیزا همه برای تفریح دور همی اونجان؟! عزیزم چیزی که کم و کاستی هست نزن تو سرش! اعتراف کن که هست
    به هر حال باید یه جورایی تعادل بین تبلیغات و فروشی که بدست آورده ایجاد بشه یا نه ؟ غیر از این بود 30 میلیون فروش نداشت
    ال جی فروش نداره ، پس آپدیت هم نداره؟! دلیل خوبیه عزیزم.
    بحث مقایسه اونا با این فرق داره ، یه نگاه به عکسها بکن تو سایت خودمون ، الجی هم عاقلانه ترین کار رو کرد
    هرچند اینجا جاش نیست ولی انصاف داشته باشیم آیپد تو مقوله تبلت حرف اول رو میزنه
    عزیزم بحث تبلیغات بود ، داری به چی جواب میدی؟! قضیه تبلیغات مسخره بود ، گفتیم کیندل این کار رو میکنه ، همینطور ال جی ، و دقیقا هیچ کاری هم نمیتونن بکنن!

اکسپریا T و S3 اصلا به گرد پای اپتیموس جی نمیرسن ، همین الانش اکسپریا Z هم قدرت اون رو نداره ، پس بحث سونی رو این وسط نکنیم
    تو چرا خودت نقل قول میکنی یک جواب دیگه میدی؟ اصلا خوندی چی گفتم؟
    بحث زمان عرضه بود ، اپتیموس جی آخر آبان عرضه شد! اس3 آخر اردیبهشت ، بعد مییگی قابل مقایسه نیستند؟ کسی گفت هستند؟ ولی جوری داری بحث رو میپیچونی که جواب خودتو به کرسی بشونی
    بارها و بارها گفتیم نه من بقیه هم گفتن زاویه دید صفحه نمایش برای اسمارت فون اصلا کاربردی نیست و باز هم از اون تبلیغات کاذب سامسونگ هست ، اسمارت فون رو با سینمای خانگی اشتباه گرفتی

کاربرد صفحه نمایش رو میخوای ؟ تا حالا رضا فکر کردی چرا تکنولوژی OLED رو برای مانیتورهای رومیزی یا لپ تاپ ها گسترده عرضه نکردن ؟ دلیلش خیلی ساده هست ، خطای بسیار زیاد تو نمایش رنگ واقعی ، حرف منو قبول نداری ؟ استیو جابز قبل از مرگش اینو بارها گفته بود ، اگه OLED خوب بود اون زودتر از ال جی برای اسمارت فون ها استفاده می کرد .
    تنها مزیت OLED نمایش عمیق رنگ مشکی هست و تمام . همین
    رنگ ها رو خوشگل نشون میده به دل میشینه ولی من ترجیح میدم گول نخورم ، چیزی که واقعی هست رو چشمام ببینه !
    OLED تکنولوژی گرونیه ، وگرنه خیلی سریع در حال حاضر داره عرضه میشه و هیچ ربطی به چیزایی که گفتی نداره ،مانیتور OLED سونی داریم به قیمت 12.5 میلیون تومن! داری بدی؟! ، پنل های OLED توی تلویزیون ها داره شیوع پیدا میکنه. دلیلت جالبه ، ولی فقط برای خودت. از استیو جابز میگی ؟! کسی که میاد میگه قسم میخورم اندروید رو نابود کنم ،اونوقت تکنولوژی که پیشرو ترین در اون ،رقیب اصلی اپل هست رو مورد قبول خطاب کنه؟!
    زاویه دید دلیل نیست؟! رنگ مشکی چی!؟ مشکل اصلی تمامی ال سی دی ها ، حتی آیفون که اینهمه چرت و پرت در مورد صفحه نمایش هاش میگه! رنگ های RGB چی؟! حالا هر چقدر بگو نمیخوام گول بخورم، بچه بازی ه مگه ؟ : ))
    اس 4 هم بهتره تو تاپیکش بحث کنیم نه اینجا ، G Pro بیشتر از اینکه تلفن باشه فبلت محسوب میشه ، برای همین هم هست الان همه جا تو مقایسه ها جی پرو رو کنار اس 4 یا One نمیزارن
    در مورد قدرت بیگ لیتل بهتره صبر کنیم بنچ مارک ها بیان ، زود قضاوت نکن
    پس روی بحث تو به مقایسه گوشی های همزمانه؟! تا اینجا که داری G رو میاری وسط ، چیزی که 1ماه قبل google I/O معرفی شد و 1ماه بعدش هم با قیمت 900دلار تو کره عرضه شد! حالا من میگم میشه حسنی بده بد بد؟!
    بیگ لیتل هم بنچمارکاش اومد. برو ببین.
    مطمئن باش 3-4 ماه دیگه G2 با تگرا 4 میشوره میزاره کنار اونو

اپتیموس جی هم غیر از ایران تو خیلی کشورها هنوز وارد نشده ، تو هند که بازار خیلی بزرگیه وارد نشده
    این هم برمیگرده به سیاست کمپانی ، اپتیموس جی پشتش دلایل منطقی برای رقابت بود
    الان که تب حساسیتش کم شده میخوان وارد بازار ایران هم بکنن
    به هر حال یه فرقی بین مشتری توی آمریکا یا کره با مشتری ایرانی هست
    و باز هم همون قصه، با 7ماه اختلاف میده بیرون و میگی اوه اوه، این خیلی شاخه ، عزیزم مثل جی که نسل بعد s3 بود ، G2 هم اواخر سال با Tegra4 بیاد میشه نسل بعدی! نسل فعلی شاخ ترین اسنپدراگون 600هست و 800هم نسل بعد برای رقابت با تگرا 4 هست!
    سیاست خاصی هم وجود داشته ؟ فقط خواسته معرفی کنه بگه ما هستیم ، این سیاست رقابتی ال جی هست عزیزم.

عرضه ناقص نکسس هم ربطی به فروش جی نداشت ، کمبود چرخه تولید بود که ناخواسته بود ، پیش بینی های لازم رو نکرده بودن
    همین الان گر و گر تو بازار ریخته ، هنوز میتونی توبه کنی برگردی به آغوش واقعیت !!
    آره ولی با چه قیمتی؟ اینا لاف اومدن دیدن نمیتونن با قیمت پایین تولید کنن با قیمت همون G یکم کمتر تولید کردن،البته با سخت افزار ضعیف تر شده! دلیلش هم اینه که دقیق پست ها رو نمیخونی که بخوای جواب دقیق بدی!
    این رو هم ببین بد نیست ، کاربرد صفحه نمایش اینه نه زاویه دید :
    آخر دست به دامان میکروسکوپ شدی؟ اوکی عزیزم ، خیلی بهتره G! اصلا بحث من چی بوده سر صفحه نمایش؟!
    پ.ن: برای این که شاخ نشی ، تصویر میکروسکوپی برای نشون دادن چینش هست ، نه کیفیت محصول. ماتریکس پیکسلی فقط زیر میکروسکوپ نشون داده میشه!
    باز هم داری بی منطق برخورد میکنی
    4x از ابتدا فلگ شیپ الجی نبوده که بخواد روش مانور بده ، یه گوشی 4 هسته ای میان قیمت همین
    برای من هم روزی که خریدمش بهت گفتم اصلا برام مهم نبوده این امکانات ، من هم جزو همون 97 درصدی هستم که بالاتر بهت گفتم !
    نمیدونم تو نظرت درباره فلگشیپ چیه؟!
    پارسال همین موقع : معرفی One X! S 3 و همینطور 4X ، از سونی Xperia S , Pو سری این مدل ، بله! درست حدس زدید ، رقابت چهار هسته ای ها بود که سونی اون وسط مسطا شبیه اسکلا بود
    دقیقا فلگشیپ بود! ولی چون توان رقابت نداشت ، از دور کنار رفت، سامسونگ دیگه پرچمداری معرفی نکرد تا به حالا! ولی ال جی اومد G رو داد بیرون ، سونی اومد T و TX رو داد بیرون ،اچ تی سی با One X + اومد و غیره!
    آمارت هم زیادی دقیق ه پیام
    همین الان با اینکه 3 هفته هست جلی بین اومده هنوز آپدیت نکردم چون نیاز خاصی بهش ندارم
    همه مثل هم نیستن برادر
    انتظارات فرق داره
    نتت ذغالیه بهونه نیار
    این قابلیت ها و کاستوم ها رو ما 6 سال پیش زمانی که PSP اومد یادبودش رو گرفتیم برادر ، شما یادت نمیاد یه ویندوزی بود به اسم 98 ما روی PSP ریختیم همه کف میکردن

این کارا برای من کهنه شده به سن من نمیخوره ، شاید برای بعضی ها جالب باشه ور رفتن با گجت هاشون
    ولی خیلی خوبه آدم چیزی رو استاندارد و فاکتوری بدون دخالت استفاده کنه ، دیدی بعضی ها رو پراید میخرن روش آرم BMW میزنن یا رو رینگ چراغ می بندن شب پزش رو بدن !؟ : دی
    شمام رو PSP اینارو میریختی ما با Galaxy tab اینارو کهنه کردیم ، ولی دلیل نمیشه که چیز چرتی باشه! وین 98که چرا! چرته! ولی کاستوم رام نداری میگی پیف پیف بو میده ؟! خیلی چیزایی که رام رسمی نداره رو بهش اضافه میکنن! قبلا هم اینارو گفتم!

الجی از پارسال تا الان اسمارت فون هاش کلا زیر و رو شده ، یه نگاهی بکن متوجه میشی ، استارت جدی الجی برای اندروید از O2x زده شد
    جی پرو چه کاری انجام داده ؟ برادر من تا همین الان یه تبلیغ از جی پرو دیدی ؟ من که رسمی ندیدم اصلا ، هنوز هم جی از طرف ال جی ساپورت میشه
    نظرت متین ، ولی استارت جدی ال جی با گوشی خودت زده شد! قبلیا یکم عقب افتاده ، ضعیف و عرضه نصفه نیمه ، تنها گوشی ال جی که طی سال های اخیر جز تک هسته ای هاش درست عرضه شد همین 4اکس بود.
    تبلیغ؟! گوشی توسط تمام سایتا ریویو شده، بین این و One مقایسه کن! دوربینا در سطح هم (مال جی بهتره ) بقیه سخت افزار ها هم در سطح هم ، فقط این یکی یک دونه Optimus UI انداخته اون یکی Sense آورده با یکم بدنه تر تمیز که البته چون اچ تی سی خیلی خوب بلده گند بزنه ، احتمالا این بدنه هم یک مشکلاتی ایجاد میکنه ،کم کم صداش در میاد
    برادر من قبول دارم سامسونگ الان تو دروید ها داره یکه تازی میکنه
    نچ قبول نداری
    حرف من این هست درصد زیادی اش تبلیغات هست ، هرچند الجی هم جدیدا داره راه سامسونگ رو میره و شبیه اون داره میشه
    ولی خیلی ها هستن مثل من ترجیح میدن گوشی بخرن که حداقل پشتیبانی اش 2 سال بدون دغدغه ضمانت تعویض کنه
    نه اینکه ادعای واهی داشته باشه
    ماناتل منظورته؟!
    همیشه تو نت دنبال سوژه های آپدیت نشدن گوشی های الجی هستی رضا ، ولی یکبار فقط یکبار دنبال سوژه هایی مبنی بر خرابی و ایرادهای ضایع بگرد ، مطمئنم شرمنده نام سامسونگ خواهی شد
    یک سر به تاپیک بقلی (نکسس 4 ) بزن ، اون موقع ایرادات خط تولید ال جی رو هم میبینی حرف مدیر ارشد اینجارو که قبول داری؟! یا بلک خودم ، آخرش گرونتر به یکی فروختم ولی اسپیکراش سوخته بود! مشکلات دوربین توی O2x ؟ سوختن ناگهانی پیکسل توی True HD ؟ عزیزم من چیزی رو عنوان نمیکنم دلیل نیست که ندونم

به عنوان کلام آخر دیگه در این مورد و چیزهای دیگه بحث نمیکنم باهات چون کاملا بوی تعصب میده پست هات
    هر وقت تعصب رو کنار گذاشتی بیا بحث کنیم رفیق
    بدرود
    زنده باد الجی Optimus G is Here 4 You now
    بزار یک خط بگذره حرف از تعصب میزنی بعد بپر رو ال جی

من دارم جوابت رو منطقی میدم ولی تو میایی و میگی ،آپدیت برای 97% اهمیت نداره ، دوربین برای 69% اهمیت نداره ، سخت افزار هم که هرچقدر باشه کافیه، نرم افزار هم که قابلیت های سامسونگ الکیه ، باتری هم که همه بدن جز ال جی ،تبلیغات هم دلیل فروش سامسونگ و کلا کسی که تبلیغ نکنه خوبه! ، خوب عزیز دلم ، کلا چی دیگه از گوشی میمونه ؟!

بله هیچ کس حرف خاصی نمیزنه شما همه حرفات خاصه چون فقط یک چیز بلدی اونم اینه که الجی تو آپدیت ضعیفه
    آقا این حرفت خیلی وقته قدیمی شده یه حرف جدیدتر پیدا کن ال جی خوب آپدیت میکنه مثالشم oblack که دیدی به آندروید 4 آپ شد
    شما نیز به جرگه کسانی که مشکل در خواندن کامنت دارند اضافه شدید
    O Black به اندروید 4 آپدیت شد؟! زمانش رو میتونی برام بگی؟! ; )) الان میگی همرده هاش نشدن ، خوب عزیزم همه شرکت ها 200مدل تک هسته ای با اندروید 4 دادن رفت، شما هنوز گیر این یک دونه ای؟! دو هسته ای چی؟ بهونه O2x بعد یک قرن چی بوده؟! مشکل تگرا 2 با اندروید 4؟: )) آره مشکل داره عزیزم ، ولی نه اینقدر زمان !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آگوست 2011 تاریخ عرضه گوشی -آگوست 2012 تاریخ عرضه آپدیت
    تاریخ عرضه تلفن همراه فبریه 2011-تاریخ عرضه آپدیت دسامبر 2012
    با حساب سر انگشتی اختلاف 7-8 ماهه اینجا هست ، حالا هی بگو آپدیت شد!
    سخت افزار رایج پس چرا تو بنچمارکها از همین رایج های اچ تی سی و سونی برتره ! با اختلاف زیادی از one , Z سخت افزار بهتری داره
    اختلاف زیاد رو شما کجا دیدی؟!Benchmark Pi حدود 4امتیاز
    لینپک : 100امتیاز
    گیک : 300امتیاز
    آنتوتو : 2000تا عقب تره!
    کوادرانت : 1000تا جلوتره
    جی ال که تست گرافیکه : وان : 34 فرم ، جی پرو : 29فرم (تو یک ریویو دیگه بخون. تو این نیست)
    اپیک که بازم تست جی پی یو هست: 2فرم عقب تره
    جاوا اسکریپت که یکی از دلایل امتیازات پایینشون نسبت به Ativ معماری هست ، 100تا عقب تره
    اگر اختلاف زیادی که میگی اینه ، پس کل اینا از نسخه غیر جهانی Galaxy S IV با اختلاف عقب ترند. در ضمن Xperia Z رو مثال نزن ، چون اون اسنپدراگون 600 نیست
    باتری معمولی
    اگر باتری 3140 معمولیه که باتری 2600 خیلی ضعیفه
    باتری معمولی رو از روی تست میگم عزیزم ، با 1000میلی آمپر بیشتر از S3 (بقیه گوشی ها رو که بگذریم) باز هم یک مقدار شارژ دهی دارند ، به این میگن باتری معمولی چون اونقدر بهینه سازی ال جی ضعیف هست که این مقدار باتری باز هم از پس پردازنده کم مصرف و IPS که اینقدر تعریفشو میکنید ولی یکی از پر مصرف ترین پنل هاست نیز نیومده!
    دوربین معمولی !! یه نگاهی به ریویو بندازه

صفحه نمایش هم که از رقبا و به خصوص نوت 2 برتره
    یک دونه جدول کنتراست داری کلا هرجا میرسی همین رو میزاری، عزیزم صفحه نمایش FHD میخواستی از صفحه نمایش HD هم اندازه ،بهتر نباشه ؟! شما و پیام چرا عادت دارید تو چیزایی که پیشرفت میکنن برگردید به سال قبل ولی تو چیزایی که پیشرفتی نداشتن مثل دوربین و اسپیکر و باتری میاید و با در پیتی مثل Xperia Z مقایسه میکنید؟
    برو G pro VS Note II رو بخون ، بعد بگو برتره ،بهتره
    باتری ، برتری مطلق با نوت 2! 69در برابر 50
    دوربین به خاطر رزولوشن بیشتر! خود GSMAREna هم نوشته! رزولوشن بیشتر ، برنده G pro ، ولی فیلم برداری چون همه چیز یکسانه باز هم Note
    قابلیت های نرم افزاری، S pen و ... ، چیزایی که هیچ فبلتی هنوز نداره. (پیام بیا بگو اینا همش تبلیغاته )
    صدا چطور؟! کی برتره؟

در مرود طراحی هم یادمه شما میگفتی OG pro الجی از S3 و نوت 2 تقلید کرده که حرفه خنده داری بود
    الان که s4 معرفی شد با منطق شما میشه گفت که سامسونگ از ال جی OG pro کپی کرده و یک پلاستیک دیگه تولید کرده
    حافظت هم ضعیف شده ها تو پست اول همین صفحس ، برو بخون
    گفتم جلو شبیه S3 (طرح دکمه و طرج کلی فرم ) و پشت شبیه One X ، کلا حرف های منو عوض کردی رفت!
    الان هم S4 همون طرح S IV با تغییرات جنس بدنه و ... بوده همینطور کم کردن حاشیه صفحه نمایش برای جبران بزرگ شدن گوشی. اما شما هنوزم میگی پلاستیک، الان احیانا G pro رو از الماس تراشیده شده ساختن و S IV رو از دبه؟! این از پلی کربنات ، اون از پلی کربنات. دور اس آلومینیوم ، دور این هیچی
    خلاصه این که ، بیخیال این بحثا شو عزیزم .

پس GS III چیه باطریش ؟
    ( 5.5 اینچ Full HD کجا و 4.8 اینچ HD کجا ! : دی )
    2100میلی آمپر کجا و 3100میلی آمپر کجا؟!
    مشکل 5.5 اینچه؟!
    بیا این مشکل رو رفع میکنه :

باتری ها هم برابر هست ، ولی این فرق بهینه سازی ها رو نشون میده ، با این که Snapdragon 600 از خود S 4 Pro هم ضعیف تره ، ولی فرق بهینه سازیش اینجا معلوم میشه
    مثل Iphone که با باتری 1400 میلی آمپری ، اندازه خود G pro باتری نگه میداره . هرچقدر هم بگی صفحه نمایش کوچیک تره ، ولی باتری از نصف هم کمتر جای بحث و صحبت داره

خوب دوستان راحت باشید، دیگه کلا جوابی نمونده که براتون بزارم رو میز چون کلا حرف ها رو تغییر میدید که هیچ، خودتون هم ایرادات رو جوری بیان میکنید که انگار منفعت هستند .
    بدرود

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

یک دونه جدول کنتراست داری کلا هرجا میرسی همین رو میزاری، عزیزم صفحه نمایش FHD میخواستی از صفحه نمایش HD هم اندازه ،بهتر نباشه ؟! شما و پیام چرا عادت دارید تو چیزایی که پیشرفت میکنن برگردید به سال قبل ولی تو چیزایی که پیشرفتی نداشتن مثل دوربین و اسپیکر و باتری میاید و با در پیتی مثل Xperia Z مقایسه میکنید؟
    برو G pro VS Note II رو بخون ، بعد بگو برتره ،بهتره
    باتری ، برتری مطلق با نوت 2! 69در برابر 50
    دوربین به خاطر رزولوشن بیشتر! خود GSMAREna هم نوشته! رزولوشن بیشتر ، برنده G pro ، ولی فیلم برداری چون همه چیز یکسانه باز هم Note
    قابلیت های نرم افزاری، S pen و ... ، چیزایی که هیچ فبلتی هنوز نداره. (پیام بیا بگو اینا همش تبلیغاته )
    صدا چطور؟! کی برتره؟
    عزیزم با اون امضایی که گذاشتی همه چی مشخص شد خوب با ال جی مشکل داری نخر برو سامسونگ بگیر و قلب براش بکار اما یادت باشه ضرر میکنیا چون بر خلاف شما خیلی ها مثل گوگل با ال جی مشکلی ندارند

یهو دیدی نکسوس 5 الجی اومد و سرت بی کلاه موند

من یک مورد را جواب میدم بقیه موارد هم میپوشونه شما خودت مشکل خوندن ریویو داری میایی به ما میگی بد کامنت میخونید! یکبار دیگر مقایسه نوت 2 و OG pro را با دقت بخونید من خلاصه را خدمتتون عرض میکنم

LG Optimus G Pro vs. Samsung Galaxy Note II

طراحی= برنده OG pro

صفحه نمایش = برنده OG pro

سخت افزار = برنده G pro

دوربین = برنده OG pro

صدا = برنده نوت 2

باتری برنده = نوت 2

حالا به عقیده این دوستمون نوت 2 برتره !! خوش باشی سال جدید پر از پلاستیکی را برایت آرزومندم آیفون 5 هم نگیر یه موقع نمک گیر ال جی میشه ، تو صفحه نمایش

5. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همونطور که گفتم شما هر جور دوس داری نوشته رو تغییر میدی. گفتم چیزایی که پیشرفت نداشته مثل باتری دوربین و صدا. که کلا چند ساله که پیشرفت نداره.
    امضای من در مورد مزخرف بودن اپتیموس ۳دی . بریک شدن ناگهانی و بی دلیل دستگاه و باتری افتضاحش بود که فقط برام ضرر به جا گذاشت.همینطور گلکسی اس که بهترین دستگاه اندرویدی بوده که باهاش احساس راحتی کردم. شما یکم جز بلک با بقیه گوشی های ال جی کار کن بعد بیا ازش کورکورانه دفاع کن. شما همینطور از خودت نگو بچسبون به عقیده من رفیق. معلومه که جی پرو بهتره ولی با نوت ۳ یا اس ۴مقایسه کن
    نمیدونم چرا اینقدر سعی دارید با جمله هایی مثل این :
    من یک مورد را جواب میدم بقیه موارد هم میپوشونه شما خودت مشکل خوندن ریویو داری میایی به ما میگی بد کامنت میخونید! یکبار دیگر مقایسه نوت 2 و OG pro را با دقت بخونید من خلاصه را خدمتتون عرض میکنم
    کل مطلب رو زیر سوال ببرید. و البته برداشت شما کاملا غلط بوده از حرفام.
    متاسفانه یکم تغییر دید تو زندگی بدید بد نیست.دشمنت نیستم گل پسر
    Last edited by h!tman; 25-03-2013 at 21:24.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

همونطور که گفتم شما هر جور دوس داری نوشته رو تغییر میدی. گفتم چیزایی که پیشرفت نداشته مثل باتری دوربین و صدا. که کلا چند ساله که پیشرفت نداره.
    امضای من در مورد مزخرف بودن اپتیموس ۳دی . بریک شدن ناگهانی و بی دلیل دستگاه و باتری افتضاحش بود که فقط برام ضرر به جا گذاشت.همینطور گلکسی اس که بهترین دستگاه اندرویدی بوده که باهاش احساس راحتی کردم. شما یکم جز بلک با بقیه گوشی های ال جی کار کن بعد بیا ازش کورکورانه دفاع کن. شما همینطور از خودت نگو بچسبون به عقیده من رفیق. معلومه که جی پرو بهتره ولی با نوت ۳ یا اس ۴مقایسه کن
    نمیدونم چرا اینقدر سعی دارید با جمله هایی مثل این :

کل مطلب رو زیر سوال ببرید. و البته برداشت شما کاملا غلط بوده از حرفام.
    متاسفانه یکم تغییر دید تو زندگی بدید بد نیست.دشمنت نیستم گل پسر
    عزیزم من همیشه از پست های شما استفاده میکنم اما بعضی موارد در مورد ال جی خیلی نادرست پست میدید

در مورد گوشی های من اگر بخوام بنویسم از تعداد گوشی های شما بیشتر نشه کمتر نمیشه مخصوصا در مورد گوشی های ال جی.

فقط یکبار سامسونگ را امتحان کردم و اونم جت بوده که خیلی پشیمون شدم ! اما نمیام به خاطر یک گوشی کل برند را زیر سوال ببرم گوشی های ال جی که داشتم میشه به ویوتی و آرنا و پاپ و بلک نام ببرم که یکی از یکی بهتر بوده

من کورکورانه دفاع نمیکنم شما کورکورانه تخریب میکنی نمونه تخریب های شما موجوده همش هم در مورد آپدیت هستش اما یک جمله را خدمتت عرض کنم ال جی اگر دیر آپدیت رسمی میده اما بدون مشکل و باگ میده

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیزم این همه حرف زدم تو این چند صفحه،فقط آپدیت رو میبینی؟!
    من هم اتفاقا به قول همین پیام میخواستم آرنا بگیرم که نشد! کلا تجربه O black خوب بود . ولی هر کسی از دوستان که ال جی گرفته مشکل داره باهاش،خودم بدترین تجربم بود و البته خیلی از گوشی های دیگه ال جی در حد چند روز دستم بوده

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

عزیزم این همه حرف زدم تو این چند صفحه،فقط آپدیت رو میبینی؟!
    من هم اتفاقا به قول همین پیام میخواستم آرنا بگیرم که نشد! کلا تجربه O black خوب بود . ولی هر کسی از دوستان که ال جی گرفته مشکل داره باهاش،خودم بدترین تجربم بود و البته خیلی از گوشی های دیگه ال جی در حد چند روز دستم بوده

خوب بیشترین ایرادی که شما از ال جی میگیری آپدیته! بقیه ایرادات مقایسه ای و نسبیه که شاید من قبول نداشته باشم مثلا در مورد باتری G pro و نوت 2 به نظر شما چرا تو تاک تایم G pro بهتر از نوت هستش؟

یا مثلا بحث معروف شما در مورد نکسوس 4 !

در مورد تجربه هم منم تجربه خیلی گوشی ها را داشتم به عنوان نمونه عرض میکنم xperia mini و sony sola را شخصا تست کردم اما OB را به اینا ترجیح میدم!

همین O 3D را با HTC EVO ریویو هاشون را مقایسه کنید خیلی ها اونو به HTC ترجیح میدن

معلومه که جی پرو بهتره ولی با نوت ۳ یا اس ۴مقایسه کن
    پس قبول کردی که از نوت 2 بهتره

G PRO
    POWERFUL! SNAPDRAGON 600
    BETTER BATTERY 3140mAh
    YOU CAN GET 2 BATTERIES WHEN YOU BUY ONE.
    FULLY 1080 HD DISPLAY
    GREAT UI better than TouchWiz morethan 2 sort cut locks compare to TouchWiz. more smoother... responsive...

better 13.1mp Camera
    DUAL FULLY HD VIDEO RECORDERS
    360 degree VR PANORAMA

SAFETY CARE
    LIVE VIDEO ZOOMING
    Q-translator
    SmartShare

اما G pro و s4 همانطور که بنچمارکها را دیدیم اختلاف سخت افزاری خیلی جزئی دارند حتی در تست مهم qua هم G pro برتر بود

از نظر صفحه نمایش و باتری هم به نظر من G pro بهتره باید منتظر مقایسه این دو هم باشیم

اما نوت 3 را اولا صبر کن تا معرفی بشه ، تا اون موقع G2 با odin میاد و نوت 3 و Exynos هم سرجاشون میشونه
    Last edited by 30vil; 26-03-2013 at 13:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه (^_^)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    00:00

پيش فرض

قافیه که به تنگ آید ، ....

آقا شما از LG متنفری دیگه ؟
    خوب پس چرا همش توی تاپیک LG میگردی ؟
    لازم باشه میدم آرمان برخورد کنه ; )
    .
    Last edited by (^_^); 26-03-2013 at 13:40.

11. این کاربر از (^_^) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مدیر که به تنگ آید ٬ تاپیک به جفنگ آید =)
    این مسخره بازیا چیه ٬ کسی خوشش میاد بخره و کسی خوشش نمیاد نخره..! این درگیری ها به هیچ جایی نمیرسه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه (^_^)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    00:00

پيش فرض

مدیر که به تنگ آید ٬ تاپیک به جفنگ آید =)
    این مسخره بازیا چیه ٬ کسی خوشش میاد بخره و کسی خوشش نمیاد نخره..! این درگیری ها به هیچ جایی نمیرسه.
    تو چی میگی ؟ : دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •