تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 35 از 35

نام تاپيک: لینوکس فارسی (لینوکس شریف)

پروفشنال Bayazee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

هم سيستم عامل تكراري بود هم تاپيك !
    دوستان با ترجمه يك محيط يك توزيع جديد به وجود نمي ياد ! لطفا دوتا توزيع مختلف رو بگيريد و ببينيد چقدر باهم فرق دارند !
    الان براي هر توزيهي امكان انتخاب دها زبان وجود داره ! اونم در قالب يك توزيع !‌واسه هر زبان كه يك توزيع بيرون نمي دند ! نه اگر توزيع متفاوت و مستقلي هست !‌ لطف كنند و موارد تواوتش رو بگيد ! چي جديد تر شده ! از چه برنامه يا روش جديدي استفاده شده ؟ چه تكنولوژي جديد و ابداعي به كار رفته كه بقيه نداره ؟ الان من تو خونه خودم هم همين كارو مي كنم ! قرار نيست كه بيام به عنوان توزيع ارائه كنم ! نهايت كارشون اين هست كه بجاي يك برنامه از يكي ديگه استفاده مي كنند ! يا چند تا برنامه بيشتر نصب مي كنند ! يه نوآوري ، ابتكاري ......
    Last edited by Bayazee; 02-08-2006 at 17:11.

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی نمایشگاه الکامپ یه غرفه داشتند که جلوش ۲ تا کامپیوتر که روش این توزیع نصب بود گذاشته بودند برای تا مردم با فضای اون آشنا بشوند
    و من هم افتخار این رو پیدا کردم که کمی با این توزیع گران قیمت کار کنم و با فضای اون اشنا بشم
    دوستان عزیز
    هر کسی عقیده ای داره و بع عقیده اش هم باید احترام گذاشت (در مورد این توزیع)
    به نظر من باید حرفهای اونها رو هم گوش کرد ببینیم چی می گن؟!؟!؟!؟!
    در هر صورت این تاپیک خلافه قانونه و حتما به اون تاپیک قبلی اضافه می شه
    امیدوارم دیگه تکرار نشه

پروفشنال Bayazee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tmp/

پيش فرض

سلام
    من چند روز پیش ابونتو ۶ (۶۴ بیت ) رو نصب کردم و الان هم دارم باهاش کار می کنم ! خیلی از امکاناتی که برای نمونه های داخلی ذکر می شه داره ! ببنید باید جاذبه و دلیل قانع کننده ای برای استفاده از یه همچین چیز گرونی باشه ...
    راستی یه نکته ای توی لینوکس اعداد به فارسی هم نوشته می شه . من یه جا دیدم که به این موضوع پرداخته بود و گفته بود فقط نمونه های ایرانی ایم کارو می کنه !
    همسن اعداد تو پست من با لینوکس نوشته شده ! و می بینید که فارسی هستش . البته به نظر من حرکت بسیار عالی و قابل تغییر بوده و قابل ستایش ... بهشون خسته نباشید می گم . اما نباید فقط به فارسی سازی بسنده بشه . باید ادامه داشته باشه ! و این تفکر رو از خودشون دور کنند که فقط فارسی سازی کافیه و اگر یه نرم افزاری بومی بشه حله !اگر یک همچین جریانی با یک پشتیبانی خوب از کاربران ادامه پیدا کنه می تونه خیلی متفاوت و با ارزش باشه و به اهدافش برسه . به نظرم پارسیکس خوب داره از همین روش استفاده می کنه . نواقصی داره اما چون یه کامیینیتی پشتش هست . مشکلاتش زودتر معلوم و رفع می شه ...
    Last edited by Bayazee; 04-08-2006 at 14:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

linuxe sharif ba in ke zate baraname va hadafesh alie vali moteassefaneh be sheddat be ye barnameye sefareshi tabdil shodeh ke ye eddei daran hesabi az kenaresh mikhoran khob sharife digeh dollat ham hesabi beheshon hal mideh
    nemikham alaki ghezavat konam ha- man ba aksare bachehaye AICTC rafigham vali ye noskhe bache mashadiha parsal kar kardan be esme FARLIX be nazare man too 6 mah natijashoon n barabre karamad arzesh dasht
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ------------------------------------------------------------------------
    ویرایش مدیر:
    لینوکس شریف با اینکه تازه برنامه و هدفش عالیه ولی متاسفانه به شدت با یک برنامه سفارشی تبدیل شده که یه عده ای دارن حسابی از کنارش می خورن خوب شریفه دیگه دولت هم حسابی بهش حال می ده
    نمی خوام الکی قضاوت کنم ها - من با اکثر بچه های AICTC رفیقم ولی یه نسخه بچه مشهدی ها پارسال کار کردن به اسم فارلیکس به نظر من تو ۶ ماه نتیجشون n برابر کارآمد ارزش داشت
    لطفا قوانین رو رعایت کنید -- متشکرم

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

تذکر : لطفا فارگیلیسی تایپ نکنید به قوانین انجمن احترام بذارید

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •