خب ديگه باز هم سره همون بحث ميرسيم كه آيا گرافيك ٦٦٠ و ssd براي شما مهم تره يا ديزاين و كيفيت صدا و تصوير و برند ؟ نظر خودتونه
خب ديگه باز هم سره همون بحث ميرسيم كه آيا گرافيك ٦٦٠ و ssd براي شما مهم تره يا ديزاين و كيفيت صدا و تصوير و برند ؟ نظر خودتونه
دوست عزیز شما اگه قصد راهنمایی دیگران رو داری این حرفا معنی نداره اگرم نداری فروم رو اشتباه اومدی
قصد راهنمایی بود ولی عمومی نبود.حالا به شما بر نخوره.این مواردی که ایشون خواسته تو ایران نیست باید از یه وارد کننده بخواد که براش بیاره و طبق قوانین سایت درج آگهی در سایت ممنوعه و من نمی تونم شماره تماس و اطلاعات این طوری رو در یک تاپیک عمومی درج کنم و فقط به صورت پیغام خصوصی میشه.لطفا تاپیک رو با حرف های حماسی منحرف نکنید .اینجا تاپیک جنگ نیست.
دوستان من امروز به احتمال زیاد میخوام بگیرم Asus N56VJ یا Asus N56Vz خیلی باهم فرق دارن ؟
قیمت 4200 واسه اینا مناسبه با این قیمت بگیرم خوبه ؟
این مدل رو تازگی توی سایتش اضافه کرده پس به زودی میاره و فک نکنم بیشتر از ۳ تومن باشه ولی y580 چون گرافیک خیلی بهتری داره باید حدوده ۴ تومن باشه
اگه میتونی صبر کن y۵۸۰ بگیر
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
امروز رفتم این رو گرفتم 3300
با ویندوز 7 و انتی ویروس nod32 اورجینال و کیف و ماوس
گارانتی سازگار :
Notebook Ideapad Z580 59-345911
- Core i7 3612QM@2.1(3.1)GHz,6MB
- DDR3 8GB 1600MHz+1TB SATA
- Nvidia GeForce GT 630M 2GB
خب خيلي مباركه فنش برات بچرخه
راستي شما كه از ٤ تؤمن حرف ميزديد چه طور شد كه اين سيستم رو برداشتيد ؟ در هر صورت خيلي مبارك باشه
خوب این سیستم هم سه میلیون سیصد گرفتم
بقیش هم شاید بدم یه قلم نوری بگیرم ...
ولی در کل با این وضعیت بازار اینم گیر اوردم خوبه
به نظرتون قیمتش رو خوب گرفتم گرون نیست ؟
در هر صورت از راهنمای همه دوستان ممنونم![]()
خوبه ولي z500 هم بود با گرافيك ٦٣٥
خوب گرفتین چون دیروز بهم قیمت دادن ۳۴۰۰ و اگه دیر تر میگرفتی گرونتر هم میشد
الان z500 با همون کانفیگ حدوده ۵۰۰ گرونتره
ولی e530 با این کانفیگ معمولا ارزونتره با گرافیک ۶۳۵
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
Last edited by asadi3077; 08-02-2013 at 00:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)