یعنی میخواد اینتر نت ملی بیاد![]()
اولش دقیقا کی بوده ؟؟؟؟؟؟
قبل از اینکه اصلا این طرح مطرح بشه
فعلا فقط این 2 تا شرکت جواب ایمیل رو دادن
تا کنون هیچ دستورالعملی برای شرکت در این خصوص ارسال نشده است ودر
صورتی که این طرح به مرحله اجرا برسد حداقل چندین ماه زمان لازم است
جواب پارس انلاین
مشترک گرامی
با سلامبله این خبر صحت دارد و در دست بررسی می باشد ولی زمان اجرای آن هنوز مشخص نمی باشد.باتشکر
شما از کجا خبر دارید؟
سمتی چیزی دارید تو مخابرات
من جاسوس مخابرات تو اینجا ام![]()
سلام دوستان
اینی که بحثش شده رو فک رکنم من 2 هفته ای هست گرفتم سرویسش رو. فکرکنم همینه. منتهران هستم ا زمخابرات گرفتم. 1 مگ 4 گیگ د رماه 17 تومن.
وقتی هم حجم مصرف میکنی نمینویسه چه قدر حجم مونده از پول تو حسابت کم میکنه. مثلا یه فایل 100 مگ دانلود میکنی 500 تومن از حسابت کم میشه
محتوای مخفی: محاسبه و خرید شارژ 2 عکس:
اینم تست سرعتش که از 30 کیلوبایت تجاوز نمیکنه:
بارها بارها هم بهشون اطلاع دادم که 1مگ باید با 100 دانلود کنه میگن نه همینه مشکل سرعت داریم.
باتشکر موفق باشید![]()
باید دوباره بریم به سمت اینترنت افلاین.چاره ای نیست ولی بهتر از این زور گفتناشونه.
آقا اسم این شیوه محاسبه چیه؟ محاسبه ملی ؟؟
خوب تو این شیوه محاسبه ملی مثلا من که معمولا در ماه حدود 20 گیگ مصرف دارم (5 گیگ حجم + ساعات رایگان) و ماهی مثلا 30 تومن برای سرویس 1 مگ دارم میدم.
طبق این تعرفه ملی هزینه من میشه 7500+ 5*2500 + 15*1750=46250 حالا یکسری مالیات اینام میاد روش میره رو 50هزار تومن. و طبق انتظاری که از این دلسوزان و زحمتکشان میره هزینم دو برابر میشه و ترافیک رایگانم دیگه ندارم که مثلا خدانکرده اگر یه شب درماه دری به تخته خورد سرعتمون بالا بود یه فایل حجیم دانلود کنیم.
شبا هم احتمالا سرعت میشه 1/3 البته چون پول میدی بابتش وگرنه همون 1/8 الان میشد.
اعتراضم کنی حتما میگن پراید شده 17 میلیون اونوقت اینترنت به این خوبی نشه 2برابر همش؟
باز اگر تعرفه هر گیگ میشد 500 تومن(دلم خوشه ) باز کسایی که مصرف خیلی بالایی ندارن میشد باهاش کنار بیان.
ضمنا دانلودرها هم دیگه دورانشون تمومه با این طرح .
خداکنه مثل خیلی از بخشنامه ها و دستورالعملهای اینجا حالاحالاها اجرایی نشه. البته چون سودی برای ملت نداره و سودش یکطرفساحتمالا زودتر از اون چیزی که فکرشو کنیم اجرایی بشه.
من الان حساب کردم با طرح جدید هزینه اینترنتم از حدود 20 هزار تومن در ماه میره رو 120-30 هزار تومن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)