تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 32 از 32

نام تاپيک: پیشنهاد لپ تاپ : Lenovo یا HP ؟؟؟

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اها . پس بگو . ولی واقعا موندم همه میگن hp از lenovo بهتره از نظر کیفیت ساخت قطعات ولی با ابن حال میگن برگشتی داره . نمیدونم کیفیت اومده پایین یا جنسا تقلبی شدن !!!
    من واقعا به این نتیجه رسیدم همه این حرفا چرتو پرته انگار برای خرابی مرکز آمار هست که اینا میدونن کدوم بیشتر خراب میشه!!!
    تو خارج از کشور هم آمار لپتاپ های مرجوعی برای خدمات گارانتی جزو اسرار اون شرکت هست هیشکی نمیتونه بفهمه مثلا چند تا HP برای گارانتی برگشت خوردن کارخانه یا مراکز تعمیراتشون چون تعمیرات رو فقط مراکز تخصصی خودشون انجام میدن مثل ایران نیست یارو مغازه بزنه لپتاپ تعمیر کنه!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من خودم این مدل رو دارم z580خوبیاش رو برات بی هیچ غرض ورزی ای میگم:ظاهرش خوبه بدنه آلمینیومی داره.صداش که خیلی عالیه جرو بهترین هاست.کیبورد و تاچش خیلی خوبن باز هم جزو خوبان.خنک کننده گیش خیلی خوبه صداش هم کمه یک دکمه لمسی داره که بین چند حالت مختلف سویچ میکنه.اما بدی هاش:صفحه نمایش خوبی نداره زاویه دید عمودی خیلی ضعیفه رنگ ها بد نیست اما رنگ مشکی رو خوب نشون نمیده فک کنم کنتراستش پاینه هاردش سرعتش کمه که باعث مبشه بوت شدن و باز شون و کوپی کردن سرعتش کم باشه.من corei5رودارم تاحالا ندیدم cpu 100درصد بشه ویندوز 32 ریختم فقت 3 گیگ ساپورت میکنه تمام بازیهای روز رو هم اجرا میکنه.اگه برای ادیت عکس میخای خوب نیست اگه واسه بازی میخای خوبه اگه یک لپتاپ آچار فرانسه میخای عااااللللییییه.دیگه خود دانی

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •