کابل atx رو از روی مین بکنید و ببینید با این کار سیستم روشن میشه یا نه اگه با اینکار سیستم روشن شد و پاور هم مطمئن بودین که سالمه مشکل از مدار تغذیه مین است
کابل atx رو از روی مین بکنید و ببینید با این کار سیستم روشن میشه یا نه اگه با اینکار سیستم روشن شد و پاور هم مطمئن بودین که سالمه مشکل از مدار تغذیه مین است
سلام
رفیق نتیجه چی شد/?
سلام عزیز
مادربوردو دیروز دادم گارانتی. گفت یه 3-4روز دیگه بزنگم بهشون...
پاورم بردم مغازه که ازش خریدم گفتم اینجوری شده، واسم عوضش کرد خدا رو شکر...
سلام دوستان
اول بگم که مشکلم حل شد
مادربورد رو که داده بودم گارانتی، گرفتم. بایوسشو آپدیت کردن و اوردم وصل کردم درست کار کرد...
یعنی همه این دردسرا به خاطر یه آپدیت بایوس بود
از دوستان Life24 و EXTREME هم که کمکم کردن کمال تشکر رو دارم![]()
سلام
مخلصم دوست عزیز
خداروشکر مشکل حل شد.بله این اپدیت بایوس در این نوع مدل مادربورد خیلی داره اذیت میکنه
حالا سوال اینجاست وقتی روشن نمیشه با چه وسیله ای اپدیت میکنن و ایا ما در منزل میتوانیم بایوس را اپدیت کنیم؟
با پروگرمر آپدیت میکنند
بایوس رو برمیدارن میزارن رو پروگرمر بایوس رو آپدیت میکنند
پروگرمر خوب خیلی گرونه و امکگانش برای هرکسی نیست که داشته باشه برای بایوس های مختلف هم مبدل بعضی اوقات لازمه
بله وقتی 6ماه از گارانتی مادربورد تازه خریداری شده گذشته باشه! ازین بهترم نمیشه. یعنی احتمالا بالای 7-8ماه از تولید کارخونه ایش میگذره...
اینجا میشه قشنگ معنی احتکارو درک کرد دوست عزیز...
من وقتی ویستا (گارانتی) زنگ زدم گفت یه مدل پایینتر cpu بنداز بعد بایوس رو آپدیت کن. که منم گفتم سوکت 1155 ندارم دیگه گفت بیار شرکت برات آپدیت کنیم.
فکر کنم یه راهش همین باشه که یه cpu دیگه بندازی روی مین تا بیاد بالا بعد بایوس رو آپدیت کنی...
من بعید می دونم این مشکل از بایاس بوده باشه!!
بیشتر شبیه به یک اتصالی می مونه
مخصوصا زمانی که باعث آسیب جدی به پاور میشه این یعنی باید ایراد را در مدار pwm جستجو کرد که مستقیما با ولتاژ 12 ولت سرو کار داره
توصیه می کنم شماره سریال برد را حتما چک کنید و قسمت های مختلف برد را بررسی کنید ببینید که قطعه ای تعویض شده یا خیر؟!
دوست عزیز سوزوندن پاور اشتباه خودم بود. سیستم روشن نمیشد و من یه اشتباه بزرگ کردم و یه بار ولتاژ برق پشت پاورو گذاشتم روی 110 ولت (البته به پیشنهاد یه شخص ناشی) که باعث شد کنتور بپره و یه صدایی از پاور دراومد...
بعد بازم ولتاژو گذاشتم روی 230 و این بار بازم روشن نمیشد. که 5ثانیه دکمه پاورو نگه داشتم که پاور خازنش ترکید و دود کرد...
خلاصه داستان ازین قرار بود...
بعدم وقتی مادربوردو دادم گارانتی پرسیدم فقط بایوس رو آپدیت کردن و گفت بقیه تستهارو از مین گرفتن که سالم بوده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)