متاسفانه فکر نکنم گیرتون بیاد
در ضمن اگه کارمند سازمان یا دانشجو نباشید نمی تونید از سرعت بالای 128 استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید...[/COLOR]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه فکر نکنم گیرتون بیاد
در ضمن اگه کارمند سازمان یا دانشجو نباشید نمی تونید از سرعت بالای 128 استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید...[/COLOR]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
ببین من یه چیزو اصلا سر در نمیارم.
شما میگید وایرلس 1 ماهه 1 با سرعت مثلا 128 15 هزار یا 20 هزاره بعد محدودیت دانلود نداره.
من اینجا از هر کس پرسیدم از جمله سرور ارائه دهنده گفت که با فقط 1 گیگ در ماه میشه دانلود کرد و هر 1 گیگ که بخوای اضافه کنی 5 هزار تومن پولش میشه/یهنی اینا دارن کلاهبرداری میکنن؟
تازه گفت بردش 10 کیلومتره
تشکر عالی بود![]()
سلام به همه دوستان.من بعد از 4 ماه دوباره اومدم.خوشحالم باز بین بچه های پی سی هستم.
ولی میبینم بعد 4 ماه هنوز پست من که این بالاست بی جوابه
اخه انصافه؟
من همین روزها میخوام وایرلس بگیرم که جدا از این که موندم چی بگیرم تو حرف این دوستمون موندم که میگه محدودیت دانلود نداره؟
4 ماهه شبها وقتی میخوابم به این ارزو میخوابم که فرداش بفهمم حرف این عزیز راست باشه و یه اینترنت با سرعت حد اقل 512 کیلو داشته باشم.
من از این دنیا فقط همینو میخوام به خدا![]()
سلام
من در کرج وایرلس گرفتم.
رادیو نانو استیشن 5 رو 118 خریدم.
سرویس 128 نامحدود هم ماهی 25 تومان.
قبلا 3 سال adsl داشتم اما به قول معروف این خیلی بهتره.پنگش خیلی عالی هست.
سلام دوستان
من خراسان رضوی هستم ولی اینجا محدودیت دانلود داره بابت هر1گیگ 5 هزار تومن میگیرن.
این مودم که گفتی بردش چقدره/ساپورت سرعتش چقدره؟
از این بدون انتن ها هست؟
قیمت چند؟
برد رادیو مودمی که شما در پشت بام نصب می کنید بستگی به آن شبکه اینترنتی هم داره.
ظاهرا تا 2 مگ سرعت میکشه.
در حقیقت وایرلس من پوینت تو پوینت هست.
سلام
تا 2 منگ ساپورت میکنه؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!1 مطمئنی؟
من مودم نانو که بدون انت هست رو پرسیدم گفت 50 مگ ساپورت میکنه.
پوینت تو پوینت چیه؟توضیخ بده
برای اینترنت وایرلس شما باید درابتدا شرکتی که منطقه شما رو پوشش میده پیدا کنید.
تجهیزات مورد نیاز 1 عدد رادیو مودم هست که در پشت بام نصب میشه و هر چه قدر که بتونی رو پشت بام خونه ارتفاعش رو بالاتر ببری بهتر!
از رادیو کابل LAN میاد و به سیستم وصل میشه.تنظیمات رادیو و جهتش هم خود شبکه انجام میده.
اون مدلی که برای من نصب شده در این زیر میتونید ببینید.
بله حرف شما درسته تا 54 مگ میکشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پوینت تو پوینت هم یعنی رادیو که در پشت بام شما هست باید در دید مستقیم با آنتن اون شبکه باشه.(البته اینجوری نه که دقیق دقیق و چند سانتی جای بازی داره)
با سلام
چطور میشه مودم adsl رو کانفیگ کرد ؟لطفا کمک کنید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)