1: همانطور که من نمی پذیرم صحت این مقاله رو همان طور هم حرف های مفت ایرانی ها که میگن ایرانی ها هوش برتر هستند رو نمی پذیرم
2: اینکه بگیم ایرانی ها ای کیوشون 84 هست یا کمتر یا بالاتر (در صورت درست بودن و بیان درست) هیچ توهینی نیست و واقعیت های علمی رو ادم می پذیره
3: حجم و گستردگی مقاله به مقاله اعتبار نمی ده دوست عزیز ... حتی مجلاتی مثل تایمز از نظر علمی به مقالات اعتبار نمی دن ... مثل اینکه از همشری مقاله ای 5 صفحه ای بیارید و بگید معتبر هست !!! یا چند وقت پیش رویترز عکسی از بانوان رزمی کار ایران چاپ کرد و بعد ایران رو به پروش تروریست های زن متهم کرد و کلی مقاله نوشت ! رویترز هم معتبر هست ! مقاله هم اتفاقا کلفت و پر حجم بود ! اما درست بود ؟
4: ایراد شما به نوع توجیه ایرانی ها در این مورد کاملا پذیرفته هست اما به نظر من (که می تونه تنها نظر من باشه) اعتبار مقاله در همین حد کوچیک هست ... تیراژ کتاب چقدر هست ؟ توی هیچ دانشگاه معتبری ارائه شده ؟ نویسندگان این کتاب ایا معتبرند ؟ نویسندگان از دانشمندان به نام هستند ؟ در هیچ مجله معتبر علمی ایا از این مقاله یاد شده ؟
5: فکر میکنید میانگین گرفتن ضریب هوشی کشورهای همسایه برای بدست اوردن ضریب هوشی یک کشور درست هست ؟ و اگه نیست ایا فکر نمیکنید همین مساله کوچیک از اعتبار این مقاله به میزان خیلی زیادی می کاهد
و شما که اینقدر پیگیر اثبات این بحث هستید خیلی خوب میشه کتاب رو بخونید و ببینید از چه اماری استفاده شده .. جامعه اماری در کشورها به چه شکل بوده .... شاید این امار درست بوده باشه ! اما من تا حالا تو ایران ندیدم که امار درستی گرفته بشه و همچنین ندیدم که امار درستی از ضریب هوشی ادم ها گرفته بشه اما خوشحال میشم اگه شما کتاب رو بخونید و به این سوالات من پاسخ بدید و در صورت درست بودن مطلب خیلی خوب میشه گفت که واقعا ضریب هوشی مردم ما در حد متوسط هست