تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 55

نام تاپيک: سیستم کامل واسه گرافیک سه بعدی و گیم با بودجه 3 میلیون تومن.

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عزیز کاش انقدر که خوب کل کل میکنی خوبم میتونستی احترام نگه داری ، خوبه آدم یه مقدار معدب باشه . من اینجا نیومدم با شما کل کل کنم ، حقیقت حوصله و وقتشم ندارم .
    معلومه نه تا الان مکس و دیدی نه هیچ انجینی برای رندرینگ رو که بدونی چی به چیه . بحث با شما بی فایده است معلومه سیستم بستی و تحویل دادی و بنچمارک نگاه کردی ، منم از این کارا زیاد کردم چندین سال پیش ولی تو عمل الان که درگیر فشار آوردن رو سیستم شدم با نرمافزار چیز دیگه ای دیدم .
    فقط دو مورد:
    باس رم 1066 1333 1866 2000 به بالا طبعا قدرت و سرعت هم به مراتب بالا میره . اگه 1600 تفاوت سرعت کم با 2000 داشت قیمتش خداد تومن فرق نمیکرد البته بحث تایمینگ رم هم هست که این
    رو تو بحث اورکلاک رم ها باید بهش بپردازیم که حوصله کل کل با شما رو ندارم . فقط رم با باس 2000 و تایمینگ 7 سرعت و قیمتش خداد تومن با رم با باس 2000 و تایمینگ 11 فرق میکنه و بالاتره .
    حتما شما بنچای 1600 با تایمینگ 8 ، و 2000 و... رو با تایمینگ 11 یا بالاتر رو دیدی که آره به گفته شما تفاوت محسوسی ندارن اما برو با تایمینگ 7 رو ببین بعد بیا اینجا پست یده .

در مورد هارد هم آره سرعت لود برنامه میره بالا و لود ویندوز هم میره بالا ولی آیا وقتی داری یه صحنه با حجم 1 تا 2 گیگ رو روتیت میکنی و یا رندر میگیری هم سرعتو بالا میبره؟
    هر وقت یک ساعت با مکس کار کردی بیا دوباره پست بده .

دیگه خواهشا بحث نکن . نمیخواستم دوباره پست بدم ولی انقدر لحن گفته هات بچه گانه است که ، مجاب شدم بیام دوباره پست بدم .

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما اول جواب دو سوالی رو که من ازت در پست های قبل کردمو بده هر بار یه چیزی میپرونی-بعد چندتا پست هنوز جوابی ندادی بعد بیا اسم این بحث شیرینو بزار کل کل بعدش اول خود شما احترامو نگه نداشتی وبدون خوندن پست های قبلی جواب های غیر منطقی دادی وبیشتر سلیقه تو بجای تجربه به خورد مردم میدی -تنها حرف منطقی که زدی در مورد خرید گرافیک انودیا بود که ما مثل شما نیستیم واقعیتو قبول نکنیم وبزنیم زیر همه چی -گفتیم اره راست میگی در مورد رم هم مثل اینکه واقعا هنوز روشن نشدی بحثی که راجب تایمینگ و اینا میزنی رو من قبولش دارم ومنکر نیستم ویه چیز کاملا واضحی است ومن حرفی در مورد نخریدنش نکردم ولی مشکل هزینه بیجاست که با یه رم با باس کمتر میشه حلش کرد واینو شما قبول ندارید وهی بحث باس و تایمینگ بهتر رو پیش میکشید ما میخوایم با حداقل بودجه بهترین سیسو پیشنهاد بدیم ولی شما همواره به کاربری بالا پافشاری میکنی عزیز اگه اینطوری باشه که ما همون اول میگفتیم بره 24 گیگ رم با باس 2000 به همراه یه پردازنده 3960 برداره و خلاص خیلی راحت این مشخصه رم با تایمینگ بهتر وباس بیشتر کارایی بهتری داره ولی باید بودجه رو هم داشته باشی والا که همونطور گفتم یه 3960 واقعا میتونه عالی باشه این نمیشه مشاوره برای سیستم
    خداییش تو عمرم اینطوری با کسی بیخودی وارد بحث نشده بودم
    به هر حال این اخرین کامنت من در این تاپیک برای شماست یعدش هرچی میخوای بگو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان خواهشا دیگه این حرفا رو کنار بذارید. فقط یکی بهم بگه قیمت کارت گرافیک 7870 چنده?

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

CLUB 3D HD 7870-910
    POWERCOLOR HD 7870 GHZ EDITION-800
    ASUS HD 7870-1.100
    SAPPHIRE HD 7870 GHZ EDITION-930

5. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بین اینا کدومش بهتره که جایگزین Sapphire 7850 2GB DDR5 : 740.000 بشه? البته به شرطی که واقعا ارزش این اختلاف قیمت رو داشته باشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در واقع هیچ فرقی باهم ندارن فقط در برخی از مدل ها مثل اسوس که در اون اسوس از تکنولوژی خاص خودش برای خنک نگه داشتن کارت کرده وباعث میشه کارایی کارت چیزی حدود 5در صد افزایش پیدا کنه که در کل اصلا ارزش هزینه زیاد زو نداره وتاثیری در پرفورمنس کارت نخواد داشت این در حالیه که با هزینه ای که برای مدل اسوس میشه کرد با اضاافه کردن 80 تمون دیگه میشه یه 7950 از سافایرو گرفت که نتیجه کاملا بهتری داره شما میتونید با توجه به بودجتون هر کدوم از مدل های بازارو که مناسبته تهیه کنید-وکلا 7870 برتریش نسبت به یه 7850 مشهوده
    وبرای بودجه 700 تومن کارت های 560 و همون 7850 بهترین گزینه ها هستن

8. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

پس لیست من همون لیست اول شد:

CPU : Intel Core i7 3770 : 1.000.000
    M.B : MSI Z77A-G43 : 280.000
    RAM : Corsair 4*4 1600 : 380.000
    VGA : Sapphire 7850 2GB DDR5 : 740.000
    HDD : Western Caviar 1TB : 260.000
    DVD/RW : 40.000
    Power : Green 585B : 280.000
    Case : Green Pars : 60.000
    Monitor : LG LED IPS 226V : 550.000
    All : 3.570.000

فقط نمیدونم هارد رو 2 ترا بگیرم یا گرافیک رو با SAPPHIRE HD 7870 GHZ EDITION-930 عوض کنم؟!!
    اگه گرافیک SAPPHIRE HD 7870 GHZ EDITION نسبت به Sapphire 7850 2GB DDR5 خیلی سرتره و واقعا ارزش اون 200 تومن رو داره که 7870 بگیرم اگه نه همون 7850 باشه در عوض هارد رو 2 ترا بگیرم.
    این دیگه سوال آخرم بود.
    خیلی ممنونم که با حوصله به سوالاتم جواب دادین.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من اگر گیمر هستین گرافیک رو در صورت رسیدن بودجه 7870 تهیه کنین.
    در غیر اینصورت جای یک هارد SSD در سیستمتون خالیه!

11. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مسلما انتخاب من گرافیک بالاتره, به هر حال بعدا هر موقع بخوام میتونم ssd رو اضافه کنم. فقط حالا که بودجه رو واسه کارت گرافیک تا یه تومن افزایش دادم به نظرتون گرافیک انویدیا انتخاب نکنم, اگه فکر میکنید انویدیا تو کارم میتونه کمک کنه? در غیر این صورت با 7870 تمومش کنم بره.

پروفشنال siamak5561's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به نظر بنده هم گرافیک انویدیا توی کارهای رندرینگ بهتر از AMD عمل میکنه.

14. این کاربر از siamak5561 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •