عزیز کاش انقدر که خوب کل کل میکنی خوبم میتونستی احترام نگه داری ، خوبه آدم یه مقدار معدب باشه . من اینجا نیومدم با شما کل کل کنم ، حقیقت حوصله و وقتشم ندارم .
معلومه نه تا الان مکس و دیدی نه هیچ انجینی برای رندرینگ رو که بدونی چی به چیه . بحث با شما بی فایده است معلومه سیستم بستی و تحویل دادی و بنچمارک نگاه کردی ، منم از این کارا زیاد کردم چندین سال پیش ولی تو عمل الان که درگیر فشار آوردن رو سیستم شدم با نرمافزار چیز دیگه ای دیدم .
فقط دو مورد:
باس رم 1066 1333 1866 2000 به بالا طبعا قدرت و سرعت هم به مراتب بالا میره . اگه 1600 تفاوت سرعت کم با 2000 داشت قیمتش خداد تومن فرق نمیکرد البته بحث تایمینگ رم هم هست که این
رو تو بحث اورکلاک رم ها باید بهش بپردازیم که حوصله کل کل با شما رو ندارم . فقط رم با باس 2000 و تایمینگ 7 سرعت و قیمتش خداد تومن با رم با باس 2000 و تایمینگ 11 فرق میکنه و بالاتره .
حتما شما بنچای 1600 با تایمینگ 8 ، و 2000 و... رو با تایمینگ 11 یا بالاتر رو دیدی که آره به گفته شما تفاوت محسوسی ندارن اما برو با تایمینگ 7 رو ببین بعد بیا اینجا پست یده .
در مورد هارد هم آره سرعت لود برنامه میره بالا و لود ویندوز هم میره بالا ولی آیا وقتی داری یه صحنه با حجم 1 تا 2 گیگ رو روتیت میکنی و یا رندر میگیری هم سرعتو بالا میبره؟
هر وقت یک ساعت با مکس کار کردی بیا دوباره پست بده .
دیگه خواهشا بحث نکن . نمیخواستم دوباره پست بدم ولی انقدر لحن گفته هات بچه گانه است که ، مجاب شدم بیام دوباره پست بدم .