لیاقت مخابرات :
اینترنت پر سرعت .![]()
![]()
![]()
لیاقت مخابرات :
اینترنت پر سرعت .![]()
![]()
![]()
ای بابا
دیگه شورش رو درآوردن
امروز سرعت افتضاح بود
دیگه قابل تحمل نیست این وضع
بیاین یک کاری کنیم
یک فکر اساسی بکنید که واقعا جواب بده
منم گرگانم . اینجا هم سرعت دوروزه داغونه . سراسری مشکل . زنگ زدم پشتیبانی گفت تا آخر هفته درست میشه . برمیگرده به حالت عادی .
انشا ا... که درست بشه
یه دفعه دیگه هم سه روز کلا قطع بود مسخره کردن با این تجهیزات قدیمی
بابا سرعت رو بی خیال مال من توی سایت زده نهم تموم میشه بعد هی اس میده که هفتم یعنی فردا تموم میشه باید یا از طریق سایت شارژ کنی یا حضوری . حالا خوبه از توی سایت هم نمیتونی شارژ کنی هی این اس ام اس میاد . 20 تا اس داده از یه هفته پیش .
الان موندم یعنی واقعا نمیزاره نامحدود شارژ کنم ؟ مگه میشه ؟ من که دیگه عمرا اینترنت محدود نمیتونم استفاده کنم . چون کارم یه جوری گره خورده که دانلود روزانه باید بکنم . شرکتهای دیگه هم نامحدودشون خدا تومنه .
Last edited by Gregar; 26-12-2012 at 10:09.
فکر نکنم کاری بشه کرد با افزایش قیمت دلار خرید پهنای باند و حجم برای اینا گرون در میاد .دیگه اینا عمران بر زیر بار اکانت های نا محدود
تازه این اولش مطمئن باشید طرح بعثت هم یا گرون می کنند یا از حجمش می زنند و یا به احتمال زیاد شبانه رایگانش کم و شاید کل وردارن.
حالا ببینید اینا همیشه اروم اروم برنامه هاشون پیاده می کنند .هیچ کی هم کاری نمی کنه
2 یا 3 ساله دیگه هم باید دوباره کارت اینترنت پارس بخریم 50 ساعته 3 تا 7 صبح![]()
خدا اون روز نیاره
امید وار باش
بچه ها کاری نکردین؟ چی کار می خواین بکنین؟حداقل امضای الکترونیکی جمع کنین بدین به روزنامه جیم یا یه جای دیگه.
من که اول گفتم.
همین امضای من پایین هست. بردارین ببرید بهشون نشون بدید حساب کار دستشون میاد.![]()
سلام یه سری به این خبر بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by علی مقدس; 27-12-2012 at 00:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)