تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد واقعه 21 دسامبر 2012 چیست؟

راي دهنده
263. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 1 . در 21 دسامبر 2012 ،تمدن بشر نابود خواهد شد.

12 4.56%
  • 2 . هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد.

204 77.57%
  • 3 . نظم نوین جهانی (از لحاظ سیاسی) شکل خواهد گرفت.

12 4.56%
  • 4 . نظم نوین جهانی (از لحاظ تئوری توطئه) شکل خواهد گرفت.

14 5.32%
  • 5 . آخرالزمان خواهد شد، منجی خواهد آمد.

21 7.98%
صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 63

نام تاپيک: افکارسنجی انجمن فیزیک، نجوم و اخترشناسی در مورد واقعه 21 دسامبر 2012

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

مشخصه که این بحث ها همه به نظم نوین جهانی مربوطه

دوستانی که در اینباره اطلاعات دارن میدونن من چی میگم ، همین که همه جا بحث 21 دسامبره

همین تاپیک ، همین بحث ها ، همین استرس ها ، همه از اهداف فتنه هستش ، و اونا هم همینو میخواستن فقط
    یه نگاه به تاپیک های مرتبط بندازی متوجه میشی از ساعت اول ما جلوی این ادعا ایستادیم. با این وصف نظم نوین و فراماسون ها زورشون به ما نمیرسه. توانایی تاثیر گذاشتن رو ما رو ندارن. عالی. پس راه مبارزه با نظم و فراماسون و صهیون بالا بردن سواد و علمه وبس. اطلاعات عمومی رو یه خورده بالا ببریم دیگه مایا و اداموس و باقی طالع بین ها کاری از پیش نمیبرن.

یه عده هر اتفاقی رو به اخرالزمان نسبت میدن.
    یه عده دیگه هم هر اتفاقی رو نسبت میدن به حاکمان جهانی.
    جفتش یکیه.
    کلی ادم بیکار کم معلومات بدون اینکه تحقیق کنن و از صحت و سقم یه موضوع مطلع بشن شروع میکنن به انتشارش. تو وبلاگ ،تو اس ام اس، دهن به دهن و ... مثل همین ماجراهای معروف فیس بوکی . و به همین سادگی یه خبر بی ارزش میشه نقل مجالس. با عادت غلط کپی پیست کنی کلی وبلاک نویس تو دنیا.
    بعد یکی میاد این عدم عادت و علاقه به تحقیق و بعد علاقه به انتشار اخبار عجیب و غریبب به رو نسبت میده به نظم نوین.
    نمونه های اینم انتشار بدون تحقیق رو همه جا میتونید ببنید. مثل همون شیر کردن چرندیات اینترنتی توی فیس بوک. مثل نشر گزاره های بی سر و ته توی انجمن خودمون ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آيا ميدانيد : اولين مردماني كه آتش را در جهان كشف كردند ايرانيان بودند

2. 13 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

مشخصه که این بحث ها همه به نظم نوین جهانی مربوطه

دوستانی که در اینباره اطلاعات دارن میدونن من چی میگم ، همین که همه جا بحث 21 دسامبره

همین تاپیک ، همین بحث ها ، همین استرس ها ، همه از اهداف فتنه هستش ، و اونا هم همینو میخواستن فقط
    من میدونم همه ـش زیر سر انگلیسه...

این افرادی که همه ـش لغات نظم نوین جهانی و فراماسون رو تکرار میکنن، فقط یه چیزایی خونده و شنیدن و به خودشون اجازه تحقیقی رو ندادن.

اینها تنها قالب های فکری هستند و اهداف هر دو، آینده ای بهتره.

تمام

4. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

من به نظرم احتمال اینکه به دلیل طبیعی دنیا از بین بره تقریبا صفره ... و با وجود اینکه ۲باره اوباما اومد بالا احتمال حمله به ایران هم خیلی کمه حداقل از سمت خودشون ...
    پس راحت بخوابید :دي ( راستی من هر شب تا این موقع ها بیدارما :دي لول )

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

من میدونم همه ـش زیر سر انگلیسه...

این افرادی که همه ـش لغات نظم نوین جهانی و فراماسون رو تکرار میکنن، فقط یه چیزایی خونده و شنیدن و به خودشون اجازه تحقیقی رو ندادن.

اینها تنها قالب های فکری هستند و اهداف هر دو، آینده ای بهتره.

تمام
    ++++++
    تایید میشه
    نظر بنده به نظر ایشون نزدیکتره.
    خیلی ها رو میشناسم که رفتن فقط چارتا اصطلاح یاد گرفتن و چندتا (مثلا!) مستند دیدن...فکر میکنن دیگه همه چیو میدونن!غافل از اینکه اینو نمیدونن که هیچی نمیدونن!!!

7. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بحث های مربوط به فراماسونری رو در میزگرد علمی دنبال کنید.

با توجه به اینکه هر از گاهی در تاپیک های مختلف مطالبی در خصوص فراماسونری مطرح میشه ما این موضوع رو یکبار برای همیشه در این تاپیک بررسی خواهیم کرد تا مرجعی باشه برای رجوع دوستان و کسب اطلاع. البته دقت کنید که شیوه ی بحث به روش علمی خواهد بود و طبیعتن شبه علم و دروغ پراکنی و دوری از دلایل منطقی جایی نداره در بحث ما.

با توجه به اینکه این بحث کمی حساس هست و ممکنه به جنجال و حاشیه بره از دوستان خواهش میکنم که قبل از مطرح کردن نظر یا ارسال مطلب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک رو مطالعه و همینطور موارد زیر رو رعایت کنید.

+ تا جایی که میتونید از بحث دینی دوری کنید.
    + نقل قول فقط از کتب مقدس (تورات، انجیل و قران) مجاز بوده و روایات و تفاسیر و ... جایی در این بحث ندارن.
    + نقل ها به خودی خود صحیح محسوب نشده و نیاز به دلیل و برهان و اثبات دارند.
    + لطفن در صحبت ها از مغلطه استفاده نکنید و از به حاشیه بردن تاپیک، جنجال و بد اخلاقی ها به شدت دوری کنید.
    + دوباره تاکید میکنم هرگونه جنجال و بد اخلاقی به ضرر خود فرد خواهد بود (اخطار یا اخراج) و مشکلی برای تاپیک پیش نخواهد اومد.
    + در صورت موافقت کامل با قوانین سایت و تاپیک در بحث شرکت کنید و در غیر اینصورت اضهار نظر نکنید.

با تشکر

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بهتره این نقد رو دوستان بخونن اول :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا حدودی با دلایلش موافقم ، تاریخ گذشته همیشه از اینجور زمان بندی ها برای پدیدار شدن اتفاقاتی پر بوده ، و مسلما امروز به خیر و خوشی می گذره فقط برای بقیه دلیل پخش شدن این حرفا مهم میشه
    برای 21 دسامبر از خیلی گذشته نقد و بررسی های زیادی شده و چیز نسبتا جدیدی نیست ! اینکه این حرف ها و ایده های غلط چطوری بین عامه مردم دنیا پخش میشه یکمی عجیب هست !
    مطمئن باشید بعد از 21 دسامبر دوباره یکی دو دهه بعد همین داستان رو دوباره تکرار داریم البته با طعم و داستانی متفاوت تر که بشه اون رو به مردم دنیا خوروند و قابل باور باشه دقیقا مثل چیزی که خیلی ها برای امروز باور داشتن و منتظرش بودن ، بی تعارف خیلی هارو دیدم تو این چند روز گذشته فکر و ذکرشون شده بود 21 دسامبر !
    پس یه جورایی میشه گفت این اتفاقاتی که قراره بیفته ظاهرا عمدی و با هدف خاصی تیتر همه جا میشه ، در واقع یک نوع هدایت ذهن بطور روانی و همینطور افکار سنجی عموم برای سطح درک و شعورشون هست
    کاملا مشخصه همه چیز از قبل برنامه ریزی شده بوده و الکی رو حساب استناد به تاریخ همچین چیزهایی تولید نمیشه
    نظم نوین جهانی چیزی که بهتون نشون داده شده نیست
    مدیریت ذهن مردم با شایعه
    نظیر این چیزا رو قبلا زیاد داشتیم دوستان ، بهتره کمی فکر کنید با خودتون
    تاریک شدن دنیا به مدت 3 روز ؟ لوگو پپسی رو ماه ؟ سال 2000 ؟ قدیمی تر بریم ! عکس شخص **** روی ماه ؟

ولی خب فرای این بحث ها عجیب تر مردمی هستن که خودشون به اینجور موارد کمک میکنن !

10. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای JIGSA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران - ایران

پيش فرض

من این مطلب رو تو اون یکی تاپیک زده بودم اما مثل اینکه اینجا تاپیک اصلیه.

دوستانی که به شدت معتقدند که این ماجرا واقعیت داره :
    زمین و موقعیتش در منظومه شمسی در اصل یک سیستم پایدار هستش. همینطور از لحاظ زمین شناسی هم یک سیستم کاملا پایدار هستش.
    اگر فرض رو برای نابودی زمین بزاریم 4 راه وجود داره :
    1 - نابودی از طریق سیستم فضایی که برای اینکار یا باید جرمی فضایی به زمین برخورد کنه که با توجه به رصدهای ماهواره ای و زمینی چنین احتمالی تا حداقل 15 سال آینده وجود نداره و یا از طریق تشعشات خورشیدی انجام بشه که با توجه با پایداری خورشید این تشعشعات حداکثر میتونن با عبور از جو زمین روی دستگاه های الکتریکی نویز ایجاد کنن. تشعشات خورشیدی حتی اگر همین الان هم ایجاد بشن حدود 10 روز زمان لازمه تا به زمین برسن که تا اون موقع رصدگرهای خورشیدی به ما هشدار میدن و خطر رو به صفر میرسونن.
    2 - نابودی از طریق به هم خوردن نظم زمین شناسی که تا الان هیچ موردی به وجود نیومده و اگر همین الان همه آتشفشانها فعال بشن و تمام نقاط زمین بلرزن باز هم تا نابودی کامل بشر چند سالی زمان لازمه. همینطور بیماریها که اگر قرار باشه بیماری واگیرداری شایع بشه تا شیوع و همه گیری و مرگ چند ماهی زمان لازمه. و این رو هم بدونین که این بلایا هرگز نمی تونن نسل بشر رو منقرض کنن. چون مطمئنا قرنطینه ها و پناهگاه هایی برای این موارد ساخته شده.
    3 - نابودی به دست خود بشر که همون جنگ و . . . هست که اون هم فعلا منتفی هستش و اگر همین الان همه کلاهک های اتمی با هم شلیک بشن باز هم نسل بشر نابود نخواهد شد.
    4 - نابودی به دست فرازمینی ها : موجودات فضایی شاید در صورت وجود خیلی قوی باشن اما شانس چنین حرکت خصمانه ای شاید نزدیک به صفر باشه. و اما مورد آخر ظهور منجی که من البته بهش اعتقاد ندارم. و علم هم توضیحی در این مورد نداره اما معتقدم در صورت وجود چنین موردی هم نابودی صورت نخواهد گرفت.

اگر مستند پیدایش زمین رو دیده باشین زمین 4 میلیارد سال طول کشیده تا به این پایداری فعلی رسیده و یک سیستم که با گذر چنین زمانی به پایداری میرسه زمان زیادی لازم داره تا نابود بشه.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

رای من : هیچ اتفاقی نخواهد افتاد !
    Last edited by A.N.A.P; 21-12-2012 at 03:29.

13. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان این جا که دنیا نابود شد.
    اون جاییکه شما هستین هم دنیا نابود شد؟

15. این کاربر از begotten بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

به نظر من که هیچ اتفاقی نمیوفته حداقل تو این چند سالی که من از خدا عمر گرفتم این برای باره سوم و چهارمه قراره دنیا به آخر برسه!

هیچ نشونه ای از نابودی تمدن بشر دیده نمیشه چه به لحاظ خطرات و تهدیدات خارجی مثل برخورد و تاثیر اجرام آسمانی و تشعشعات مخرب و حمله موجودات فرا زمینی (مگر اینکه بخوان شبی خون بزنن!!!) و ... چه تهدیدات داخلی حداقل الان نسبت به 100 یا 50 سال قبل جنگهای کمتر با گستردگی کمتر تو دنیا در جریانه دوران جنگ سرد که هر لحظه دنیا منتظر یه جنگ اتمی بود تموم شده اروپا تو آرامش نسبی به لحاظ سیاسی هست و مردم اروپا بعد از دو جنگ جهانی با هم کنار اومدن و سطح فرهنگ مردم تو بیشتر نقاط دنیا برای قبول اندیشه های مخالف بالا رفته اکثر رهبرای دیوانه مثل بن لادن یا صدام حسین و ... که تهدیدی برای صلح و امنیت جهانی بودن دیگه وجود خارجی ندارن پس به نظر من دنیا الان نسبت به 50 یا 100 سال قبل جای خیلی خیلی امن تریه از دستاوردهای پزشکی و مهندسی و ... فاکتور گرفتم.

حوادث بد دنیای امروز:
    یکی شامل کشت و کشتار تو خاور میانه و بعضی قسمتهای آفریقا میشه که مردم این مناطق سابقشون تو این کارا به وسعت تاریخه , فکر کنم از روزی که بشر شکل گرفته مردم خاورمیانه و آفریقا دنبال کشتن و قلع و قم کردن همیدگه به بهونه های مختلف بودن.
    یکی هم اقدامات تروریستی که یک سری آدم عقب افتاد تو گوشه و کنار دنیا خودشونو میترکونن واقعا هم فقط به درد ترکیدن میخورن چون با سرعت بیشتری نسلشون منقرض میشه!
    که این دو اتفاق هم تهدید جدی به حساب نمیان.

نظم های جهانی هم به نظر من خیلی وقته اتفاق افتادن نوین و کهنه بودنشونم اصلا مهم نیست شاید به اندازه تاریخ بشر همیشه دنیا دست یه عده صاحب قدرت و ثروت بوده که در باطن همشون اهل معامله هستن و فقط تو ظاهر واسه هم شاخ و شونه میکشن.

این قضیه آخر الزمان یکمی تو این مسئله مجهوله چون کلا این بحث 21 دسامبر فلسفش وقوع وقایعی که منجر به آخر الزمان میشه بود وقتی اتفاقی رخ نده این مسئله هم خود به خود منتفی میشه.
    Last edited by *Alucard*; 21-12-2012 at 05:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •