سلام برای منهم دقیقا همین مشکل ب وجود اومده و در عرض چند روز ، حدود چهار گیگ و نیم ام رفت بر فنا

باید خدمت دوستان عرض کنم که روی سیستم مذکور ( که ویندوز سون داره )علی رغم اینکه اون سیستم مدت هاست به اینترنت وصله حتی اپدیت انلاین ویندوز و اپدیت سایبرنامه ها بسته هست )مدت هاست net limiter نصبه و هیج مورد مشکوکی هم در اون مشاهده نشده قبلا همیشه چک می کردم
اما این مشکل عجیب دقیقا اچند روز پیش به وجود اومده و همون طور که عکس های زیر رو می بینید که و networkx همنشون میده این فراینده ها کلی ازترافیک نت من استفاده کردند و بیشتر ازاینکه بخواهند دانلود کنند ، مدام در حال اپلود بودند !!!
عکس های net limiter هم نشون می ده که مدام فرایند هایhost process که شامل همان scvhost.exe ها هستند در حال اسفتفاده و اپلود هستند
و هم چنین فرایند system 32 به عنوان نمونه عکسی از نزم افزار رو که مال چند روز پیشه گذاشتم و نرم افزار تایید می کنه که مال فرایند ها ی system32 و اhos process ها بودند
گفتم که مدت هاست net limiter مدت هاست نصبه و تا حالا یک بار هم من تنظیمات ان را دست نزده بودم که بخواهم میزان بایت و کیلوبایت دریافتی برنامه ها رو محدود کنم برای همین الان بخواهم محدود کنم یک مشک رو به صورت موقتی حل می کند ولی قبلا ها میزان مصرف این فرایند ها از اینترنت بسیارناچیز و در حد زیرمگابایت بود ، لطفا بگید چه کا کنم که مشکل کاملا حل شه خواهششش می کنم نیاز فوری ضروری هست
دومی