تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 36 از 36

نام تاپيک: اعتیاد ب الکل،افت قند خون همیشگی و درمان نشدنی

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ترجیح میدم تو بحثی که بهم توهین میشه و تهمت زده میشه و استدلال علمی و حرف منطقی تو بحث جایگاهی نداره، و برای تشویق به سکوت محکوم به رفتار مغرضانه میشم، شرکت نکنم .

پست های قبلی من به اندازه کافی واضح و شفاف بود قضاوت با مخاطب .. بیشتر از این ....
    شاید علت سکوت و شرکت نکردن بقیه دوستان تو این بحث همین باشه ... موفق باشی آقای سعید
    ببینید دوست من، وستای عزیز منم مثل شما میخوام این بحث تموم بشه و این تمایل رو از قبل هم داشتم و برای همین هم دو پست 26 و 27 رو جدا ارسال کردم چون اولی بحث بود و دومی خیر و در نظر داشتم در آینده پستی که مربوط به بحث هستش حذف بشه.
    البته من منظور شما از توهین و تهمت رو متوجه نشدم اما به هر حال معذرت خواستم و دوباره میخوام اگه باعث رنجش کسی به خصوص شما شدم. نمیدونم شاید این حرفم شما رو ناراحت کرده ولی بازم میگم که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطالبی قرار گرفته که هم علمی هستن و هم مفید میتونن باشن.
    مطمئن هستم که پست من رو مطالعه کردید و اونجا تمام صحبت ها شده و بند به بند سعی کردم توضیحاتی بذارم تا سوتفاهم هایی مثل همین رفتار مغرضانه و یا ... برطرف بشه. با شما موافقم و قضاوت با کسی که مطالعه میکنه.

شاید علت سکوت و شرکت نکردن بسیاری از دوستان این باشه که اینجا فقط مکانی برای پرسش و پاسخ هستش دوست من و نه بحث.

2. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

من حواسم به مطالب شما دوستان عزیز بود و میخوندم همه مفید و مناسب بودن
    اما
    این نظر من الان در حالت کلی داره صدق میکنه و احتمالا دوستان زیادی موافقن
    نظر سایر دوستان هم محترم

مصرف بیش از اندازه هرچی تو زندگی ضرر داره.
    آب هم اگر زیاد بخوریم باعث دلدرد و ناراحتی میشه
    الکل هم همینطوره.
    الکل ضرر داره برای بدن و نیازی نیست که حتما مصرف بشه
    تو هر کاری حساب و کتاب هست
    افرادی هستن سالها مصرف میکنن و هیچ مشکلی هم براشون پیش نمیاد
    افرادی هم هستن که از وقتی شروع میکنن بعد از مدتی سلامتیشون و خودشون رو از بین میبرن
    زیاده روی در مصرف الکل یعنی به خطر انداختن سلامتی و زندگی هم که توش سلامتی نباشه اصلا نباشه بهتره

زیان الکل بستگی به میزان مصرفش داره
    افرادی که اعتیاد دارن و به طور روزانه و به مقدار زیاد مصرف میکنن اگر همینجوری ادامه بدن کارشون تمومه
    کبد از بین میره
    اما اگر تو مصرفش مراقب باشی و فاصله طولانی بندازی و حساب دستت باشه مشکلی نداره

امروزه اون نوع نوشیدنی های الکلی هم مهم هست که طبق قوانین بحثش اینجا درست نیست

4. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه begotten's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من حواسم به مطالب شما دوستان عزیز بود و میخوندم همه مفید و مناسب بودن
    اما
    این نظر من الان در حالت کلی داره صدق میکنه و احتمالا دوستان زیادی موافقن
    نظر سایر دوستان هم محترم

مصرف بیش از اندازه هرچی تو زندگی ضرر داره.
    آب هم اگر زیاد بخوریم باعث دلدرد و ناراحتی میشه
    الکل هم همینطوره.
    الکل ضرر داره برای بدن و نیازی نیست که حتما مصرف بشه
    تو هر کاری حساب و کتاب هست
    افرادی هستن سالها مصرف میکنن و هیچ مشکلی هم براشون پیش نمیاد
    افرادی هم هستن که از وقتی شروع میکنن بعد از مدتی سلامتیشون و خودشون رو از بین میبرن
    زیاده روی در مصرف الکل یعنی به خطر انداختن سلامتی و زندگی هم که توش سلامتی نباشه اصلا نباشه بهتره

زیان الکل بستگی به میزان مصرفش داره
    افرادی که اعتیاد دارن و به طور روزانه و به مقدار زیاد مصرف میکنن اگر همینجوری ادامه بدن کارشون تمومه
    کبد از بین میره
    اما اگر تو مصرفش مراقب باشی و فاصله طولانی بندازی و حساب دستت باشه مشکلی نداره

امروزه اون نوع نوشیدنی های الکلی هم مهم هست که طبق قوانین بحثش اینجا درست نیست
    دوست عزیز شما از کجا میدونی که اگه مصرفش کم باشه مشکلی نداره؟ منبعی بره حرفتون دارید؟

--------

در ضمن حتی مصرف کم بعضی از چیز ها هم ضرر داره.

مثلا شما یه کم آرسنیک بخوری کارت تمومه. یا سیانور.
    یا همون سیگار که دوستان هم مثال زدن.

سیگار هم ضرر داره حتی کمش.
    ولی کسانی هستند که یه عمر سیگار می کشند و 80 سال هم عمر میکنند.
    ولی آیا این دلیل میشه که سیگار کمش مشکلی نداره؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مطلبی از دکتر زرین آذر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عضو مادام‌العمر PCRM (Physicians Committee for Responsible Medicine) کمیته پزشکان برای پزشکی مسئولانه هستم (از سال 1995 با آنها همکاری نزدیک داشته و دارم). این گروه که شامل بیش از 4000 عضو پزشک و بیش از 120000 اعضای دیگر می‌باشد در مورد پیشگیری بیماری‌ها از طریق تغذیه و همچنین در مورد حمایت از حیوانات و... فعالیت می‌کند.
    عضو مادام‌العمر NHA (National Health Association) انجمن ملی سلامتی آمریکا هستم که باور به گیاهخواری و درمان بیماری‌ها از طریق تغذیه درست دارد.
    عضو سازمان پزشکان بدون مرز هستم.
    عضو Gerson Institute هستم که تخصصش برروی درمان سرطان‌ها با تغذیه بخصوص مصرف مواد خام گیاهی است.
    دارای گواهینامه‌های (Certificate) مختلف در امور تغذیه از گروه‌ها و برنامه‌های مختلف از جمله Our Place International هستم که در آن همچنین اصول روزه آب و درمان بیماری‌ها توسط روزه آب و سپس تغذیه سالم را آموخته‌ام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مطالعات شخصی فراوان 20 ساله برروی تغذیه، شرکت در بسیاری سمینارهای آموزشی تغذیه و سلامت و همچنین تجربه درمان و بهبود بیماران مختلف کبدی، روده‌ای، کولیتی و... توسط تغذیه را دارم.
    بطور مرتب سمینارها و مجالس بحث و گفتگو برای عموم مردم در کتابخانه‌ها و مراکز عمومی و انجمن داشته‌ام که در آن مدیر بخش پزشکی در یک کلینیک روزه آب و خام گیاهخواری در ایالت کنیا هستم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چند سالی است که با کلینیک دکتر Dave Klein که خام‌گیاهخوار بوده و بیماران را با روش‌های تغذیه درمان می‌کند همکاری (سمت مشاور) پزشکی دارم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و ...

اینم مطلب:

الکل هیچگونه منفعت قابل ذکری ندارد . الکل یک نوع سم برای تمام سلولهای بدن هست.
    الکل ماده ایست سیتوتوکیک یعنی سم سلولی. اگرچه بیشترین اثر سمی مشروب بر سلولهای مغز و اعصاب و همچنین کبد نشان داده میشود ولی هیچ سلولی در بدن نیست که از اثر سمی این ماده در امان باشد.
    متاسفانه اخیرا در اثر تبلیغات دامنه دار باوری در میان مردم شایع گردیده که پزشکان نیز (که مترسک کمپانیهای بزرگ بوده طوطی وار هرچه را به آنها گفته میشود برای مردم تکرار می کنند و از خود انگار فکر واندیشه ای ندارند) آنرا باور داشته تبلیغ می کنند . و آن اینکه مشروب منافعی هم برای بدن از جمله سیستم قلب و عروق داشته از سکته قلبی جلوگیری می کند .
    هیچ باوری نمی تواند به این اندازه دور از حقیقت باشد. ریشه این باور نیز از آنجاست که در انگور قرمز ماده ای وجود دارد که محافظ قلب و عروق است پس شراب قرمز نیز دارای این ماده بوده، همین خاصیت را دارد. بعد این باور به کلیه مشروبات الکلی تعمیم داده شده است.
    فرق بزرگی بین خوردن انگور و سمی به نام الکل وجود دارد که نیاز نیست به آن پرداخته شود.
    به دوستتان بفرمائید که اگر از الکل برای ایجاد تخدیر در بدن استفاده می کنند آن موضوع دیگری است . ولی بر این تصور نادرست نباشن که سمی به نام الکل برای بدن در هیچ شکل و صورت و گونه ای کوچکترین نفعی در برداشته باشد.
    هیچ سلولی، بافتی و یا سیستمی در بدن نیست که از اثر سمی الکل درامان باشد. الکل در پروسه ی سوخت وساز خود تبدیل به ماده ای به نام استالدئید می گردد که اثرات سمی بر سلولهای مغز ، کبد ، پانکراس و کلیه سلولها دارد .
    از همه مهمتر اینکه تاثیر این ماده (استالدئید) درمغز باعث ایجاد اعتیاد می گردد که شخص خواهان مصرف دوباره و مقدار بیشتر الکل می باشد.
    پرداختن به جزئیات اثرات سمی الکل بر سلولهای مغزی ، کبدی، کلیه ، قلب ، پانکراس و بطور کلی سلولهای بدن و همچنین اثرات روانی مصرف الکل از حوصله این نوشته خارج است. اما لازمه ذکر کنم که مصرف الکل پس از مدتی در مردان باعث ناتوانی جنسی و همچنین عدم باروری و مشکلات در ایجاد نطفه می گردد.
    حتما به دوستتان توصیه کنید که تا برایشان سخت تر نشده (بدلیل اعتیاد) مصرف الکل را کنار گذاشته و تا آخر عمر سراغ اونهم نروند. زندگی و بدن سالم و حسی که انسان سالم در روح و روان خود احساس میکند، بهترین و دلچسب ترین حس زندگی است . نیازی به مصرف الکل یا سایر مواد برای ایجاد تخدیر و یا ایجاد سرخوشی موقت وجود ندارد. امیدوارم این نوشته برای دوستتان روشنگر باشد .

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از begotten بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز شما از کجا میدونی که اگه مصرفش کم باشه مشکلی نداره؟ منبعی بره حرفتون دارید؟

--------

در ضمن حتی مصرف کم بعضی از چیز ها هم ضرر داره.

مثلا شما یه کم آرسنیک بخوری کارت تمومه. یا سیانور.
    یا همون سیگار که دوستان هم مثال زدن.

سیگار هم ضرر داره حتی کمش.
    ولی کسانی هستند که یه عمر سیگار می کشند و 80 سال هم عمر میکنند.
    ولی آیا این دلیل میشه که سیگار کمش مشکلی نداره؟
    قبل از هر صحبتی توصیه میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید.

بله مصرف کم یا زیاد هر چیزی درست نیستش حتی آب! و هرچیزی باید به اندازه مصرف بشه.
    جالبه بدونید آرسنیک هم در بعضی از داروها استفاده میشه و تاثیرات درمانی داره و از اونجا که ربطی به بحث نداره من ازش میگذرم و شما خودت میتونی با یک سرچ ساده اطلاعات زیادی در موردش کسب کنی.
    مقایسه ی مشروب و سیگار نوعی مغلطه هستش چون اینا هیچ تناسبی با هم ندارن.

9. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

قبل از هر صحبتی توصیه میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید.

بله مصرف کم یا زیاد هر چیزی درست نیستش حتی آب! و هرچیزی باید به اندازه مصرف بشه.
    جالبه بدونید آرسنیک هم در بعضی از داروها استفاده میشه و تاثیرات درمانی داره و از اونجا که ربطی به بحث نداره من ازش میگذرم و شما خودت میتونی با یک سرچ ساده اطلاعات زیادی در موردش کسب کنی.
    مقایسه ی مشروب و سیگار نوعی مغلطه هستش چون اینا هیچ تناسبی با هم ندارن.
    مطالعه کردم.

بله در مورد آرسنیک مطلعم. مثلا در نوعی داروی ضد سرطان خون استفاده میشه.
    اصلا خود الکل هم در موارد درمانی استفاده میشه.

ولی مصرف دارویی چه ربطی به مصرف معمول و غیر دارویی داره دوست عزیز؟
    ---------

شما پست ایشون و پست منو با دقت بخون متوجه منظور من میشی.

ایشون چون خودش یا افراد دیگه ای رو دیده که مشروب استفاده می کنند و چیزیشون نشده فکر می کنه پس یعنی مشروب بی ضرره اگه به اندازه مصرف بشه.

و من با مثال سیگار می خوام بگم هر چیزی که در ظاهر مشکل حادی ایجاد نکنه و فرد عمر زیادی کنه دلیل نمیشه که اون ماده چیز سالم و بی ضرری هست.

در مثال جای مناقشه نیست دوست عزیز.

ممنون.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •