یه کابل شبکه ی ضربدری آماده تهیه کردم تو IP گیر کردم
یه کابل شبکه ی ضربدری آماده تهیه کردم تو IP گیر کردم
سرعت lan 100 ها برابر نیست
می تونند با وایرلس هم این سرعت رو برقرار کنند.
B][/B][/QUOTE]
با همون مورد اول کارت حله
آپی یکی رو بده 192.168.80.1
بعدی هارو بده 192.168.80.2 تا 192.168.80.ایکس
sub net رو هم بذار 255.255.255.0
بای![]()
سلام از اساتید عزیز این سوال را دارم من یک نوت بوک دارم که دارای کارت شبکه بیسیم هست و یک مودم adsl بیسیم که با کابل شبکه به کامپیوترم وصل هست چطور میتوانم نوت بوک و pc ا با هم شبکه کنم و اینترنت هم داشته باشم ممنون
دوستان بنده هم همین سوال moh3ennodرو دارم.کسی هست که کمکم کنه؟
با کارت شبکه بی سیم سرچ کن Access Point رو پیدا می کنه بعد بهش وصل شو ..![]()
مرسی،حالا چطوری می تونم بازی هایی مثل کانتر و جنرال رو مولتی پلیر بازی کنم؟مودم asus dsl-g31 هست.اینترنت روی لپتاپ و گوشی به راحتی قابل دسترسی هست ولی واسه بازی چه کار کنم؟ببخشید من یکم ناشی هستم.ممنون.![]()
توی خود بازی تنظیمات واسه شبکه بازی کردن داره.
چجوری یک لپتاپ رو با کامپیوتر به هم شبکه کنم؟
ویندوز هر دو 7 هستش
به وسیله یک مودم وایرلس که با Lan به کامپیوتر وصله می خوام فایلها بین دوتا سیستم شٍر بشه.
در واقع بیشتر دلیل این کار استفاده راحتتر لپتاپ از پرینتری هستش که به کامپیوتر وصله.
سلام دوستان
چون لپ تاپ و کامپیوتر خونه ، هردو کامپیوتر هستن، این تاپیک با تاپیک جامع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موازی شده.
ممنون میشیم سوال ها رو در همون تاپیک مطرح و پیگیری کنین.
----
شما اگه لپ تاپ تون از طریق وایرلس به مودم و به اینترنت وصله ، حله.
- برای استفاده از پرینتری که به PC وصله ، توی لپ تاپ ، بصورت عادی دستور پرینت بدین واز لیست پرینترها ، پرینتر روی PC رو انتخاب کنین.
- برای تبادل فایل هم تو منوی استارت ویندزهاتون ، روی گزینه ی Network کلیک کنید. اینجوری لیست تمام سیستم هایی که به اون سیستم وصلن رو نشون میده. با کلیک کردن روی آیکن اونها به فودر Public شون دسترسی خواهید داشت.
بازهم سوالی بود در تاپیک جامع بالا مطرح کنید.
موفق باشید
Last edited by a6l3i; 21-01-2011 at 18:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)