تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 11 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 108

نام تاپيک: کارهایی که باید یاد بگیریم تا یه جایی سوتی ندیم!!!

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

من منکر سواستفاده بعضی ها از سادگی ماها نمیشم
    اما
    شما دیگه خیلی دارید سخت میگیرید اصن از سر و شکل مغازه ی مورد نظری که میرید خرید مشخصه که طرف ادم این حرفا نیست! نمیدونم چی چی ژله ای و دستگاه دیگه و ...بیخیال بابا

طرف مغازه داره هنوز نمیدونه کارت رو از کدوم سمت باید بکشه روی دستگاه!!! یعنی دراین حد بعد الان دوربین مخفی کار گذاشته شماره کارت رو اسکن کنه؟؟؟
    البته موافقم خریدهایی که یک مقدار مبلغش بالاست بهتره که احتیاط کنیم
    ولی من شخصا روم نمیشه که خودم بگم لطفا اجازه بدید من رمز رو وارد کنم
    ----------------------------------------------------------
    دوستان شده برید توی مغازه طرف مشغول صحبت هست با حالا دوستش یا مشتری دیگه بعد چندین دقیقه میگذره یک نگاه هم به ما نمیندازه! هی میگی ببخشید اقا ببخشید
    انگااار نه انگار
    چه حس ضایع بودنه بدی داره :(
    بعدش الان فکر نکنید عین این بی شخصیت ها میپرم وسط حرفشون ها کلیییی منتظر میمونم بعدش که ساکت بودن و اینا حرف میزنم اما انگار کلا نیستم
    آره برای من اتفاق افتاده یعنی واسه هم فکر کنم این طوری شده باشه مخصوصا موقعه ادرس گرفتن

چند وقت پیش آدرس میخواستم بگیرم رفتم تو مغازه طرف دیدم مشغول حرف زدن با مشتریشه اصلا توی یه دنیا دیگه بود دو بار گفتم آقا ببخشید دیدم انگار نه انگار بعد گفتم آقا نوشابه خانواده مشکی داری گفت آره دارم گفتم نه من زرد میخواستم خدافظ

2. 10 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من منکر سواستفاده بعضی ها از سادگی ماها نمیشم
    اما
    شما دیگه خیلی دارید سخت میگیرید اصن از سر و شکل مغازه ی مورد نظری که میرید خرید مشخصه که طرف ادم این حرفا نیست! نمیدونم چی چی ژله ای و دستگاه دیگه و ...بیخیال بابا

طرف مغازه داره هنوز نمیدونه کارت رو از کدوم سمت باید بکشه روی دستگاه!!! یعنی دراین حد بعد الان دوربین مخفی کار گذاشته شماره کارت رو اسکن کنه؟؟؟
    البته موافقم خریدهایی که یک مقدار مبلغش بالاست بهتره که احتیاط کنیم
    ولی من شخصا روم نمیشه که خودم بگم لطفا اجازه بدید من رمز رو وارد کنم
    ----------------------------------------------------------
    دوستان شده برید توی مغازه طرف مشغول صحبت هست با حالا دوستش یا مشتری دیگه بعد چندین دقیقه میگذره یک نگاه هم به ما نمیندازه! هی میگی ببخشید اقا ببخشید
    انگااار نه انگار
    چه حس ضایع بودنه بدی داره :(
    بعدش الان فکر نکنید عین این بی شخصیت ها میپرم وسط حرفشون ها کلیییی منتظر میمونم بعدش که ساکت بودن و اینا حرف میزنم اما انگار کلا نیستم
    در مورد قسمت اول: با خوندن بحث عزیزان به این نتیجه رسیدم که حرف شما درسته ....یعنی در عرف جامعه ی ما حرف شما منطقیه...یعنی اگه به طرف بگیم بده رمز رو خودم بزنم یقینا ناراحت میشه .... متاسفانه اینم از مشکلات جامعه ی ما ایرانی هاست..... من مشابه این رفتار های غلط رو خیلی جاهای دیگه هم دیدم متاسفانه....اما چه میشه کرد

در مورد قسمت دوم که مشکل من هم بود.... اما با مشاهده ی رفتار بقیه در این مواقع به این نتیجه رسیدم که اگه بخوای صبر کنی تا فروشنده از شما بخواد که درخواستتون رو بگید باید مدت ها بیاستید...اون به صورت دیفالت فرض میکنه شما خواسته ای ندارید پس بهتره اگه وارد یه مغازه شدید و یه نفر داشت با دوستش حرف میزد خیلی محترمانه و با لحنی صمیمی اینجوری با یه ببخشید جملتون رو شروع کنید : "ببخشید فلان جنس رو دارید؟" به همین سادگی به همین خوشمزگی فقط حواستون باشه جمله رو به صورت کامل و پشت سر هم بگید...ینی بین "ببخشید و ادامه ی جمله فاصله نندازید.... یعنی صرف گفتن ببخشید باعث جلب توجه فروشنده نمیشه... بلکه طولانی بودن جمله باعث جلب توجهش میشه
    Last edited by M A M M U T; 16-12-2012 at 02:32.

4. 9 کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام ممنون از تاپیک خوبت
    اولیشو من میگم
    وقتی با یکی داری حرف میزنی و کل میندازی و نمیتونی جوابشو بدی با اینگه حق با اون نیست چی کار باید کرد؟
    برای منم شده بستگی داره به طرفت اگر از پسش بر میای که کلش رو میخوابونی ممکنه چند نفر باشند به یه نفر که کار سخت میشه بعدش باید سعی کنی اونی که بیشتر از همه با شما کل میکنه رو ضایع کنی اگه از رو نرفت تابلو نکن و سری های بعد بهش بی توجهی کن و یه کم خودت و جدی تر نشون بده اگر بازم حالیش نشد دیگه بحث شوخی شهرستانی خوب این جور موقع ها جواب میده واسه آدمهای پورو با خنده بی هوا بزن پس گردنش و هی بخند چند دقیقه بعد به شوخی یه لگد ولی این بار محکم تر و .... در کل از اون به بعد هر قت دیدیش سلام که کرد با خنده و شوخی برو زیر گوشش و ... این جوری 100% مشکلت حله البته اینا کالا زمانی هستش که بتونی خون سردیت رو حفظ کنی وگرنه اگر محیطی باشه که قرار باشه هر روز شما اونجا باشی و اونم کار خودش رو کنه همون بار اول که ناراحتت کرد یکی بخوابون زیر .... توی جمع که همه چی همون بار اول اکی شه برای همیشه

دوستان اگه سوار تاکسی شدید و راننده کرایه مسیر رو بیشتر از اون چیزی که هست گفت باید چیکار کرد؟

نمیخوام درگیری لفظی پیش بیاد.چطور با زبون خوش باهاش بحرفیم که مشکلی پیش نیاد؟

من این مواقع بدجور قاط میزنم.2بار هم درگیر شدم با راننده ها اما اخر و عاقبت خوشی نداره
    حمید جان با راننده تاکسی جماعت درگیر نشو که اعصاب درستی ندارن همشونم مسلح هستند بهش بگو من هر روز این مسیر رو میام نکنه از امروز گرون شده ما خبر نداریم ببین عکس العملش چیه اگر دیدی طرف قاطی هستش بیخیال شو و اون کرایه بیشتر رو بنداز جلوش و حرومش کن یا یه سکه 25 تومنی بزار رو اون کرایه بده بهش بگو 25 اضافه رو بنداز صندوق صدقات و ... و اگر مسیرت یه طوره که ممکنه باز هم ببینیش سوارش نشو اگرم مسول خط دارند پلاکش رو بردار بده به مسول خطش

خدا رو شکر چند سالی هست گذر ما به تاکسی نیافتاده اتوبوسم که سالی یه بار بدون بیلیط سوار میشم مامورهای دل سوزی دارند قسمت کنترل بلیط اتوبوس میمونه مترو که ببین میتونی یه کارت منزلت جور کنی

خدا پدر موتور رو بیامرزه

6. 6 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا چندتا سوتی بد دیگه یادم اومد ... آخ آخ امیدوارم قسمت کسی نشه.

دیدید وقتی یکی از اقوام رو میبینی بعد باهاش دست میدی ، به خیال خودت فکر میکنی طرف میخواد ماچت کنه
    سرتو میاری جلو بعد میبینی خبری نیست حالا همه زل زدن دارن نگات میکنن، خیلی ضایع میشی

یا اینکه مثلن دستتو میاری جلو تا دست بدی ، میبینی طرف حواسش نیست اصن ولی همه دارن نگات میکنن

مورد بعدی هم باز سر سفره هستش ، مثلا میخوای پارچ آب رو برداری دستت رو میاری جلو ، یه دفعه همون
    موقع یکی دیگه بر میداره میمونی چیکار کنی اصن

در این مواقع چیکار کنیم به نظر شما ؟
    خوب بهترین کار در این جور مواقع پیشگیره تا عکس‌العمل به موقع...

از همین الان یاد بگیریم خودمون رو در این موقعیت‌ها قرار ندیم...

ماچ و بوسه یکی از سنت‌هاییه که به شدت ازشون بدم می‌آد...

این فرآیندهایی که می‌گم باید آروم پیش برن تا طرف مقابل ناراحت نشه...

برای اولی: همیشه سعی کنین نفر دومی باشین که دست می‌ده و سعی کنین اون آقا برای ماچ و بوسه و ملچ مولوچ شما رو بکشه و سعی کنین سر دو تا خودتونو عقب بکشین... خلاصه این که شما نزدیک نشین...

اگه یه وقت نخواستین ماچ و بوسه کنین تا طرفو دیدین و دست دادین به یه بهانه‌ای مثل سرفه کردن طفره برین از زیر بار ملچ مولوچ!

برای دومی: یا دست ندین مثل اولی، یا اول طرف رو صدا کنین و وقتی حواسش جلب شما شد بهش دست بدین...

برای سومی: خوب من عادتم اینه که قبل از این که یه کاری مثل برداشتن پارچ کنم یه ربع پارچو زیر نظر می‌گیرم و در یه موقعیت مناسب سریع می‌قاپمش!!! اگه پارچ نزدیک باشه شما موفق شده‌این ولی اگه دور باشه، همیشه از یکی که زیاد مشغول نیست یا کنار کشیده خواهش کنین تا پارچ رو بهتون بده... نه این که براتون بریزه، فقط بده‌اش بهتون...

8. 3 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد قسمت اول: با خوندن بحث عزیزان به این نتیجه رسیدم که حرف شما درسته ....یعنی در عرف جامعه ی ما حرف شما منطقیه...یعنی اگه به طرف بگیم بده رمز رو خودم بزنم یقینا ناراحت میشه .... متاسفانه اینم از مشکلات جامعه ی ما ایرانی هاست..... من مشابه این رفتار های غلط رو خیلی جاهای دیگه هم دیدم متاسفانه....اما چه میشه کرد

در مورد قسمت دوم که مشکل من هم بود.... اما با مشاهده ی رفتار بقیه در این مواقع به این نتیجه رسیدم که اگه بخوای صبر کنی تا فروشنده از شما بخواد که درخواستتون رو بگید باید مدت ها بیاستید...اون به صورت دیفالت فرض میکنه شما خواسته ای ندارید پس بهتره اگه وارد یه مغازه شدید و یه نفر داشت با دوستش حرف میزد خیلی محترمانه و با لحنی صمیمی اینجوری با یه ببخشید جملتون رو شروع کنید : "ببخشید فلان جنس رو دارید؟" به همین سادگی به همین خوشمزگی فقط حواستون باشه جمله رو به صورت کامل و پشت سر هم بگید...ینی بین "ببخشید و ادامه ی جمله فاصله نندازید.... یعنی صرف گفتن ببخشید باعث جلب توجه فروشنده نمیشه... بلکه طولانی بودن جمله باعث جلب توجهش میشه
    این قسمتو خیلی باحال گفتی
    البته واسه منم شده که مدتها بمونم و حرصم دربیاد و برم،حتی فروشنده یه بارم بعده رفتنم گفت بفرمایین اما من فقط یه نگاه غضبناک کردم!
    کلا پستارو میخونم و خودمو به عنوان سوم شخص تصور میکنم و کلی میخندم،کلا تاپیک جالبیه
    و اما سوتیه اساسی من
    داشتم یه دفعه از پله های مترو میرفتم پایین که آقا چشتون روز بد نبینه،پاهام باهم حرفشون شد و درگیری فیزیکی پیدا و من آوار شدم رو یه پیره مرده،وای نمیدونین چه احساسی داشتم،مترو پره پر ،منم هرکاری کردم نتونستم خودمو نگه دارم،چقد عذر خواهی کردم از اون پیره مرد،اولش جبهه تندی گرفت اما عذرخواهیای منو که دید کوتاه اومد،تازه کاپشنم دستم بود و کیفمم از توش افتاد
    خلاصه اینکه از پله ها دارین میرین پایین یا بالا مواظب باشین که افتادن ازشون خیلی سوتیه

10. 5 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

آقا يكي به من بگه اين گيت هاي مترو وقتي ميخواي بياي بيرون از مترو چجوري باز ميشه ؟ سنسور داره يا ...

هر سري ميخوام برگردم يكي دو نفرو ميبينم كه ميمونن لاش :دي
    خدارو شكر تا حالا اين اتفاق واسم نيوفتاده اما موقعي كه ميخوام رد بشم چنان استرسي دارم كه سر كنكور همچين استرسي نداشتم

يه راهنمايي بكنين يه خانوادرو از نگراني در بيارين

12. 5 کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

آقا يكي به من بگه اين گيت هاي مترو وقتي ميخواي بياي بيرون از مترو چجوري باز ميشه ؟ سنسور داره يا ...

هر سري ميخوام برگردم يكي دو نفرو ميبينم كه ميمونن لاش :دي
    خدارو شكر تا حالا اين اتفاق واسم نيوفتاده اما موقعي كه ميخوام رد بشم چنان استرسي دارم كه سر كنكور همچين استرسي نداشتم

يه راهنمايي بكنين يه خانوادرو از نگراني در بيارين
    خب چندتا روش داره !

یکی اینکه به عنوان روش قانونی باید کارتت رو وارد کنی تا گیت باز بشه ،
    روش دوم هم که پشت یک نفر که کارت داره می ایستی و به محض باز شدن گیت تو هم باهاش عبور میکنی

اگه هم درهای اصلی خود مترو رو میگین ، بله سنسور دارن و تا در بسته نشه مترو حرکت نمیکنه.
    Last edited by A M ! N; 16-12-2012 at 15:30.

14. 4 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

امين جان درهاي مترو نه اين گيت ها رو ميگم . موقع رفتن كه كارت ميزنم خيلي قانوني ميرم اما موقع برگشت اين گيت ها قاطي ميكنن يه وقت يكيش باز ميشه يه وقت يكيش باز نميشه

يعني كسايي كه ميمونن لاي اون انقد دلم به حالشون ميسوزه . خيلي ستمه اصن فكرشم اذيتم ميكنه

16. 2 کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امين جان درهاي مترو نه اين گيت ها رو ميگم . موقع رفتن كه كارت ميزنم خيلي قانوني ميرم اما موقع برگشت اين گيت ها قاطي ميكنن يه وقت يكيش باز ميشه يه وقت يكيش باز نميشه

يعني كسايي كه ميمونن لاي اون انقد دلم به حالشون ميسوزه . خيلي ستمه اصن فكرشم اذيتم ميكنه
    بله قبل اینکه به در برسین یه سنسور داره،اگه زمانی باز نشد کافیه یکم بر گردین عقب و دوباره به سمت در حرکت کنین،البته بعیده کسی لای در بمونه،حداقل من ندیدم

جالبه که بدونین اون اوایل که تازه مترو سوار میشدم و از بلیط تک نفره استفاده میکردم یدفعه چندین دقیقه وایستاده بودم تا ببینم واسه خروج ملت کجای اون دستگاهو انگولک میکنن که خارج میشن ولی باز نفهمیدم تا اینکه چن وقت پیش اتفاقی فهمیدم

18. 3 کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

توی جواب دادن به صحبت و سوال دیگران سعی کن یه مکث کوچیک داشته باشی و سریع جواب حرف رو ندی چون امکان ضایع شدن هست

طرف یه چیزی ازت پرسید اول سعی کن کامل حرفشو بزنه بعدش یه مکث کوتاه کن و جوابش رو با فکر بده
    من خودم پیش اومده هنوز طرف حرفشو تموم نکرده جوابشو دادم اما بعد از اینکه حرفش تموم شد فهمیدم منظورش چیز دیگه ای بوده کلا

20. 6 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •