دوست عزیز شما بدون وصل بودن به اینترنت باید بازی رو اجرا کنی
دوست عزیز شما بدون وصل بودن به اینترنت باید بازی رو اجرا کنی
کسی پاسخی نداره؟
1-من کاری ندارم که سازنده های بازی چی گفتن یا چی نگفتن!!!! همه میدونن که بازی ساز ها با شرکت های سازنده سخت افزار دستشون تو یه کاسه هست شما هم اگه نمیدونی بدون!!! بعدشم مگه من گفتم که سازنده های بازی گفتن که با 4 گیگ هم میشه بازی کرد با جزئیات بالا؟
2-برای این که حرف غلط خودتون رو لاپوشونی کنید حرف تو دهن من نذارید , من نگفتم که مانیتور 2500 وجود نداره بلکه گفتم در بازار عمومی نیست و دست عموم نیست در ضمن شما میدونی که همین مانیتورهای 2500X1600 که خیلی هم بهش علاقه دارید!!!! فقط دست تسترها و کسایی که کارشون بنچ مارک و ایناس و تدوین کننده های حرفه ای فیلم هست؟ و قیمتش هم در حال حاضر حدود 5 6 هزار دلار هست؟ اونم به تعداد بسیار بسیار محدود؟ (تازه اون مدل هایی که دست تدوین کننده ها هست قیمتش حدود 20 هزار دلاره به خاطر این که بسیار بسیار حرفه ای هست)
3-خوبه والا شما خودت حرفای خودت رو نقض میکنی خود شما نبودی که صفحه قبل میگفتی که با رم 6 گیگ نمیشه بازی کرد مگر این که گرافیک 680 باشه؟ این حرف جز این که رم به گرافیک ربط داره چیه؟ من نگفتم که رم مهم نیست مهم هست ولی اصلا ربطی به کارکرد و عملکرد گرافیک نداره
4-هدف شما هم از پستاتون کاملا مشخصه که کمک هست یا چیز دیگه ای
--------------------------------------------------------------------------------
در ضمن دلیل این که این همه وقت تلف کردم که جواب حرفای شما که کاملا غلط هست رو بدم این بود که شاید یه کم اطلاعاتتون بالا بره , تا همینجا هم دیگه بسه , دیگه جوابی تو این تاپیک نمیدم در این مورد ,میخواید قبول کنید حرف های درست و حقیقت رو نمیخواید هم برید خودتون حداقل اطلاعات کسب کنید ببینید کی درست میگه و کی غلط
داداش شما الان داری با یه نفر دیگه بحث میکنی
ولی چرا اینقدر بد؟مگه فش ..... داد که شما اینجوری حرف میزنی
حمید با منبع حرف زد حرفشم از لحاظ ظاهری کاملا درست بود
حالا ما به این کاری نداریم طرف چه سیستمی داره و بازی ساز و شرکت سازنده سخت افزار دستشون تو یه کاسس
به ما چه ربطی داره
سیستمی که اعلام کردن همینه
شما میتونی بگی این نیست؟
شما همچین با اعتماد به نفس کامل اومدین گفتین من با 6گ رم رو الترا بازی میکنم که ادم واقعا فک میکرد شما مانیتور 2500 دارین :|
-------------
من نه مدیرم نه هیچ
دارم به عنوان یه کاربر میگم اگه قرار باشه منم مثل شما بحرفم دیگه معلوم نیست اسم انجمن p30world اصلا انجمن باشه
بهتره جاش یه واژه دیگه استفاده کنیم
شما هر وقت یاد گرفتید که به قول خودتون در بحثی که به شما هیچ ربطی نداره دخالت نکنید و اظهار نظر نکنید اون وقت با شما صحبت میکنم البته تقصیر شما هم نیست , خاصیت دخالت کردن و فضول بودن تو کارهای دیگران تو 95% همه ایرانی ها هست
سلام دوستان خواهشا یکی setup بازی (نسخه 3 دی وی دی) رو برام اپ کنه
مال من خراب ظاهرا وقتی اجراش میکنم این ارور رو میده:
the setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program
دوستان عزیز من از وقتی که اسپیکر 5.1 خرریم تو همه بازی ها چه معمولی چه اونایی که سوراند ساپورت میکنن یک مشکل دارم اونم اینه که وقتی تو بازی هستم صدای کاراکتر ها و کلا صدای شخصیت ها رو نمیشونم ولی به محض اینکه صدای دستگاه رو روی 4.1 میزارم درست میشه خوب تو تنظیمات صدای بازی میزارم روی 5.1 ولی تنظیم اسپیکر رو باید روی 4.1 بزارم مدل اسپیکرم EDIFIER C6 و کارت صدای XFI TITANUIM هست ؟؟؟؟؟
5% هم اینه که جواب نمیتونن بدن دنباله بهونن
نه با منبع میحرفی کلیم ادعا میکنی
اینجا انجمن گفت و گو هست منم دوست دارم در جواب به دیگران بحرفم
شما مشکلی داری؟
هی بی احترامی هی بی احترامی
دیگه چقدر؟
ماشالله تایپکم که موضوعش رو عوض کردی
فک نکنم سره جمع 15 سال بیشتر داشته باشی
شما دخالت کردی تو کاره من
من دوست دارم اینجا پست بزارم
پستمم هم چیز بدی نبود
ولی هنوز اونقدر احترام سرت نمیشه که داریم بحث میکنیم
هر موقع این چیزا رو یاد گرفتی بیا پست بزار
یکی اینجا قدیمیه دلیل بر این نیست که گردنشم کلفته
------------
منبع بیار من دیگه تو این تایپک پست نمیزارم
1-اگه از همون اول سرت رو مینداختی پایین و تو بحثی که به تو ربطی نداشت دخالت نمیکردی به قول خودت بهت بی احترامی هم نمیشد!!!
2-نه من و نه اون یکی دوستمون که داشتم باهاش بحث میکردم هیچ کدوم اسم جنابعالی رو نیاوردیم که مثل کلانتر محل اومدی پریدی وسط حرفمون!!!!
3-در مورد سن هم باید بگم معمولا بچه های 10 12 ساله هستن که چون هیچ کسی بهشون توجه نمیکنه احساس کمبود توجه میکنن و همش تو حرف دیگران میپرن!!! سن من هم اون قدر هست که موقعی که تو به سیب زمینی میگفتی دیب دمینی تو کار کامپیوتر بوده باشم!!!
4-هر چه قدر هم که دلت میخواد اینجا پست بذار , مگه من گفتم پست نذار تو این تاپیک؟ فقط تو مسئله ای که اصلا به تو ربطی نداره سعی کن دخالت نکنی که بعدا از جوابی که میشنوی ناراحت نشی!!!
5-منبع چی بیارم؟ منبع بیارم که من رو رزولوشن 1920x1080 با 6 گیگ رم هیچ لگی ندارم؟ تشریف بیارید منزل تا بهتون نشون بدم!!!!! حالا شما میخوای بگی با 80 گیگ هم اجرا نمیشه یا حتما باید همون 8 گیگ که سازنده اعلام کرده باشه و اگه 7.99 باشه امکان نداره بدون لگ اجرا بشه و .... یا هی 2500 2500 میکنید اون دیگه بحث دیگه ای هست , الان بیشتر از 99% کسایی که بازی میکنن و .... مانیتور Full HD یا همون 1920x1080 دارن حالا شما میخوای بری بچسبی به 2500 که هم تکنولوژیش عمومی نشده و هم انقدر گرونه بازم اون بحث دیگه ای هست
6-گفتم دیگه در این مورد پست نمیدم ولی چون دیدم که جنابعالی واسه دخالت کردن تو کار دیگران تاوان هم میخوای جواب دادم
Last edited by Electronic-Arts; 08-12-2012 at 17:44.
من جواب غلط شما رو دادم
دخالت نکردم
تازه شما اگه بحث خصوصی داشتیم چیزی به اسم pm وجود داره
خصوصی pm بدین
اگه اینجا بیان میکنید دیگه حق ندارین بگین دخالت کردیم
مگه شما کاره ای هستین؟
مگه هرکی به هرکیه که شما بگین نه این بحث خصوصی منه؟
مگه ما تایپک خصوصی هم داریم؟
اینه منطقت
پس من 12 سالمه؟
اومدی اینجا یه سری حرف که نمیشه اسمشو حرف گذاشت زدی بعد میگی مثل کلانتر محل اومدی وسط؟
مگه تایپک خصوصیه؟
من به سیب زمینی میگم دیب دمینی تو چی میگی دیگه
من نگفتم واسه رزولوشن و اینجور چرت و پرتا منبع بیار
گفتی با 6گیگ رو الترا بازی میکنی
ولی حمید سوال پرسید که رو 2500 تو گفتی مانیتورش نیست
حمیدم رو بهترین سیستم اعلام شده گفت 8 گیگ رم میشه اجرا کرد
بعد میای میگی نه من اجرا کردم؟
شما ازت سیستم بخوان سیستم احتمالی خودتو میگی یا سیستم اعلام شده؟
والا با این حرفت به قسمت حرفت که میگی تو کار کامپوتر هستی شک کردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)