آره اسپم خیلی زیاد شده. فقط یک صفحه آخر رو نشون میده. که میشه 11 تا کامنت آخر.
آره اسپم خیلی زیاد شده. فقط یک صفحه آخر رو نشون میده. که میشه 11 تا کامنت آخر.
5000 سکه رایگان فقط در لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمیل و پسورد اکانت خود را وارد کنید و 5000 سکه جایزه بگیرید.
(این لینک برای هر اکانت یکبار مصرف است)
بابا گاد اف وار یک چیزی می دونه که میگه.
من راستش ترسیدم ایمیل واقعی ام نزدم.
LOOL
میل خودتونه. اگه ایمیل واقعی ندید، ایمیل خوش آمد رو از دست میدید. همین.
خیلی ایده جالبی داشت در کل من خیلی خوش آمد
آقا پرویز سوء تفاهم شده!بابا گاد اف وار یک چیزی می دونه که میگه.
من راستش ترسیدم ایمیل واقعی ام نزدم.
من منظورم یه چیز دیگه بود و مربوط به ایمیل نمیشد. شما ایمیلتو با خیال راحت ثبت کن.![]()
خوب شد گفتی راستش من ایمیل ندارم که اونم کل زندگی امه...فیس بوک چت و ثبت نام ها!!!.-- شد نابودم میشم...
فقط پسوورد رو مواظب باش یه موقع پسوورد اصلی ایمیل رو نزاری.خوب شد گفتی راستش من ایمیل ندارم که اونم کل زندگی امه...فیس بوک چت و ثبت نام ها!!!.-- شد نابودم میشم...![]()
شاید لازم باشه یک توضیح مختصر بدم.
دوستان گرامی، وقتی شما با آدرس ایمیلتون جایی ثبتنام می کنید، ایمیلتون در معرض خطر قرار نداره. ولی ترجیحاً از پسورد خود ایمیلتون استفاده نکنید. مخصوصاً در سایت هایی که شناختی روشون ندارید. حالا من رو اکثراً می دونن که از این چیز ها زیاد برای بازی هام میذارم و هنوز کسی هـ.ک نشده
ولی اگر هم می خوایم مراقب باشید، به این شکل. نه اینکه جای ایمیل یه چیز من درآوردی وارد کنید. اینطوری تمام امتیازاتی که از طریق ایمیل می تونید بدست بیارید رو از دست میدید.
سلام لول اوالو بازی کردم ولی چرا تانکا مستقیم شلیک میکردن؟ اون بازی فلشه رو که یادت باشه همه سلاح ها تانکا موشکا به شمت دشمنا هدف میگرفتن بعد میزدننشون اگه بتونی اینجوری بسازیش خیلی باحال تر میشه : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)