بچه ها money cheat کسسی تونسته بزنه؟ تو private items فایل ادیت می کردیم الان میکنم نمیشه!![]()
بچه ها money cheat کسسی تونسته بزنه؟ تو private items فایل ادیت می کردیم الان میکنم نمیشه!![]()
من تونستم چیت برنم.همون پرایوت ایتم رو این بهش اضاف کن.برای ماشین
BMW M3,BMW M3,BMW M3,BMW M3,BMW M3,BMW M3,-10000000000000000,bmwm3.bmp,2008
بعدش یکی از عکس ها رو هم به اسم BMW m3 بزن.بعدش برو ماشینو بخر فقط حواست یاشه که نفروشی.
من الان با میانگین سنی 22 اول جدول انگلیسم با تیم ساندرلند.فقط یک سال صبر کردم تا بازیکنانم تجربه گیرشون بیاد!
دوستان
من خیلی وقته که فیفا منیجر بازی نکردم!شاید آخرین بار 2007 یا 2008 بود...
یکی از مزیئت هاش جزئیات ریز و درشت تیم داری و زندگی شخصی افراد بود...
واقعا لذت بخش بود از این نظر...
ولی تو بحث تاکتیکی واقعا تیم به دستوراتم اصلا اونطور که باید و شاید گوش نمیداد تا اینکه به Carrer Mode بازی FIFA رو آوردم...
ولی خیلی جرئیات تیم داری کمه در این مد!در مورد زندگی شخصی هم که بهتره بگم اصلا جزئیاتی وجود نداره...
در نسخه ی 2013 فیفا منیجر 3D Mode بهبود پیدا کرده یا همونقدر بده اوضاعش؟
آیا به دستورات مربی به نحو احسن گوش میدن افراد تیم یا نه؟
حالا این فوتبال منیجری که اینقدر ازش تعریف میکنید چطوره؟واقعا به پای فیفا منیجر میرسه از نظر جزئیات ریز و درشت بازی؟
گیم پلی اون چطوره؟
کلا اگه اینقدر خوبه که میگید چرا معروف ترین بازی مربی گری فیفا منیجر هست در کل دنیا نه فوتبال منیجر؟
لطفا کرک بازی رو برای ویندوز 64 بیتی قرار دهید.
متاسفانه 3d mode هوش مصنوعی بسیار ضعیفی داره.ولی حدود 40 درصد از افرادی که فیفا منیجر بازی میکنن بخش تکست مود رو ترجیح میدن و بقیه 3 بخش دیگه.
فوتبال منیجر صفحه های قبل بخونین میبینید که دوستان خیلی راضی هستن.
فوتبال منجیر حرف نداره حیف که ماله من کرش میشه....اخه من نمیدونم فیغا منجیر چرا رو اورده به زندگی شخصی مربی....اخه چه ربطی داره...با core 2 due جواب نمیده؟
يعني ميگيد اين فوتبال منيجر تو زندگي شخصي افراد و ريزه کاري هاي بازي و توجه به ريز ترين نکات در امور باشگاه داري از فيفا منيجر بهتر و قوي تر کار کرده؟متاسفانه 3d mode هوش مصنوعی بسیار ضعیفی داره.ولی حدود 40 درصد از افرادی که فیفا منیجر بازی میکنن بخش تکست مود رو ترجیح میدن و بقیه 3 بخش دیگه.
فوتبال منیجر صفحه های قبل بخونین میبینید که دوستان خیلی راضی هستن.
فکر میکنم آره ..بهتر باشه.خودم بازی نکردم.ولی فیفا منیجر رو خیلی راحت تر میشه باهاش کار کرد.یعنی بهش عادت کردم.
اره..میخری ولی نمیتونی سوار بشی بری بگردی هامگه ماشین هم میشه خرید؟برای دکور!
من خودم سی پی یوم Intel B815 دو هسته ای هست.راحت باهاش کار میکنم رمم هم 6 گیگ هست.فوتبال منجیر حرف نداره حیف که ماله من کرش میشه....اخه من نمیدونم فیغا منجیر چرا رو اورده به زندگی شخصی مربی....اخه چه ربطی داره...با core 2 due جواب نمیده؟
فوتبال منیجر در زندگی شخصی ورود زیادی نداره برعکس در فیفا منیجر شما اگه بچه دار بشید و بچتون پسر باشه و از فوتبال خوشش بیاد می تونی بیاریش تو تیمهای پایه خودت
در امور ریز باشگاه داری فیفا منیجر بهتره اما در فوتبال منیجر دستورات مربی می تونم بگم 80 درصد بهتر از فیفا در زمین اعمال میشه و حالت سه بعدی در فوتبال منیجر(البته سه بعدی کامل که نیست)بهتر از فیفا منیجر هست.شما در فیفا منیجر سه بعدی رو بذار کنار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)