آقا با FMRTE ور نرفتی اینطوری میشه؟ اگه تو FMRTE بازیکن swap کنی اونطوری کرس میکنه ها معمولا! واسه منم اتفاق افتاده!
آقا با FMRTE ور نرفتی اینطوری میشه؟ اگه تو FMRTE بازیکن swap کنی اونطوری کرس میکنه ها معمولا! واسه منم اتفاق افتاده!
من تا بحال حتی ایکون این برنامه رو هم ندیدم...از این چیزای قلب کردن هم بدم میاد...نمیدونم چرا اینجوری میشه...اگه سی دی کی داشتم و میخریدم کرش نمی کرد...کلا کسی که سی دی کی میخره کرش نمیکنه هیچ وقت واسش؟
یه لینک کرک درست وحسابی بدید
البته من کرک اسکیدرو رو می ریزم تو پوشه بازی اما ارور زیر رو میده:
ویندوزم 8 هست
Last edited by وین رونی; 19-11-2012 at 20:40.
وين روني جان تو تو نسخه قبلي كرش ميشد واست؟ماله من در سال سوم كرش ميشه..البته بگم skin وbackground رو عوض كردم چند بار..
اكر cd key بخرم جه فرقي ميكنه با همين جيزي كه الان داريم؟
داش سهیل نسخه قبلی من هیچ وقت کرش نداشتم با اینکه از fmrte استفاده کردم و کلی بازیکن swap کردم و بک گراند و اسکین عوض کردم
زبان انگلیسیت خوبه؟
می خوام برم تو فروم بازی مشکلمو بگم
این جمله رو می تونی ترجمه کنی:
من موقع اجرا بازی در ویندوز 8 این مشکل را دارم و از کرک اسکیدرو استفاده می کنم و آخرین آپدیت را ویندوز دارد مانند آخرین نسخه .netframworks
خودم یه چیزی سر هم کردم تو سایت اسکیدرو تاپیک زدم.اینو نوشتم:
When I click on the game icon The following error message is displayed
همین عکس بالا رو قرار دادم و بعدش گفتم
I have Windows 8 with latest updates
I've been using skidrow's crack
یکی دو تا فروم دیگه که مخصوص بازی هستن اصلاً نمیشه اسم اسکیدرو را آورد.بدشون میاد میگن ما سوالتون رو جواب نمیدیم
Last edited by وین رونی; 19-11-2012 at 22:25.
دوستان من از كرك استفاده ميكنم وفعلا مشكل ندارم (فعلا) دونكته :اولا گزينه زير كه توكرك گفته شده رعايت ميكنم :
You might want change this.
PlayerName = "SKIDROW"
پس تنظيمات رو ريست واسم مربي رو در هردوگزينه SKIRDOWبگذاريد .
دوم از اين لينك گرفتم دوباره ريختم ولي فكر نكنم فرق بكنه
مشکل شما از دایرکس بازی هست.
سلام دوستان گلم
کسی کرک رو نداره ؟
فقط اون سایتی که دوستمون داده زیرش تشکر کردن اونم پولیه نمیشه رایگان دانلود کرد یه کد ssn برای رایگان میخواد که من جائی نتدیدم ممنون میشم یکی از دوستان گل دانلود کنه بزاره روی یه سایت آپلود معمولی
[QUOTE=وین رونی;7324632]داش سهیل نسخه قبلی من هیچ وقت کرش نداشتم با اینکه از fmrte استفاده کردم و کلی بازیکن swap کردم و بک گراند و اسکین عوض کردم
زبان انگلیسیت خوبه؟
می خوام برم تو فروم بازی مشکلمو بگم
این جمله رو می تونی ترجمه کنی:
من موقع اجرا بازی در ویندوز 8 این مشکل را دارم و از کرک اسکیدرو استفاده می کنم و آخرین آپدیت را ویندوز دارد مانند آخرین نسخه .netframworks
I already use skidrow crack.i installed windowse 8 and a few times later updatenit.......وين روني جون نسخه ي قبلي رو تا جه سالي رفتي؟جام هات؟ اين نسخه جطوره بيا يه تحليل ارايه بد
اسم اسكيدرو رو نياري نميتوني حاليشون كني..ميكم بيا سي دي كي بخريم..من ميخام اينكارو بكنم؟فرق سي دي كي با غير سي دي كي جيه؟
داشتن سی دی کی کرش نسخه اصل بازی رو برطرف نمیکنه.پچ 1.2 هم اومده برای برطرف کردن کرش بازی
من نسخه قبل را تا سال 2017 رفتم اون هم فقط با پرسپولیس.اصلاً کرش هم نداشتم جام داخلی فقط آوردم و در لیگ آسیا همش حذف می شدم
فرق سی دی کی با غیرش را نمی دونم
یکی از دوستان گفت که مشکل من به خاطر دایرکت ایکس هست خوب من آخرین نسخه دایرکت ایکس را دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)