من صحبتام در این مورد تکراریه ولی میگم درسته که فعلا اندروید روی تبلت ها تو این زمینه app ها ضعف داره، ولی شرایط مسلما فرق خواهد کرد. بخصوص با جدیتی که الان گوگل داره.
فقط یه مورد دیگه که ربطی به بحثمون هم نداره:
من شخصا Windows RT رو در برابر Android و iOS کاملا شکست خورده میدونم. قیمت مینیمم تبلت های ویندوز RT خیلی بالاتر از رقباش در میاد. سخت افزار قوی تری میخواد (چون سیستم عامل سنگین یا بقولی resource-intensive هستش) جالبه تو تبلت های 32 گیگی RT حدود نصف فضا رو فقط خود سیستم عامل اشغال میکنه! برای OEM ها هم استفاده از Windows RT؛ 90دلار هزینه داره. حالا همه اینا رو مثلا با اندروید مقایسه کنید!
از نظر برنامه های مختص تبلت ها روی RT هم که صحبتی ازشون نکنیم بهتره! واقعا هم واسم عجیب بود همون سایت هایی که از اندروید ایراد میگرفتن برای کمبود برنامه های مخصوص تبلت ها، اونوقت توی review های RT به به و چه چه میکردن!
این مقاله رو پیشنهاد میکنم بخونید، نکات جالبی رو گفته توش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------
دوستمون هم گفتن، اتفاقا یکی از دلایل محبوبیت Nexus ها همین ورژن خالص و دست نخورده اندرویده! و اینکه آپدیت ها رو رام ها براشون خیلی زود میان. برخلاف بقیه گوشی ها تنوع رام های غیررسمی روی Nexus ها کلا خیلی زیادتره و کاربر انتخاب های خیلی بیشتری داره برای رام گوشیش. اینا همش مزیته نه عیب.