نمیدونم آهنگ آرزو چرا اینقدر کم رای آورده ! به نظرم یکی از قشنگ ترین هاست !
نمیدونم آهنگ آرزو چرا اینقدر کم رای آورده ! به نظرم یکی از قشنگ ترین هاست !
خب منم به خاطر همین گفتم نمیدونم واسه این آلبوم نیساتفاقا احسان یه آهنگ به نام"نمیدونم" داره که خیلی قشنگه
سر آلبومی یه خاطره از فردا
آرزو شعرش خیلی قشنگه ولی تنظیمش ضعیف و خیلی معمولیه.نمیدونم آهنگ آرزو چرا اینقدر کم رای آورده ! به نظرم یکی از قشنگ ترین هاست !
تورو آرزو نکردم ... این یعنی نهایت درد![]()
خب یه تک رای به نابرده رنج دادم و صدر نشینش کردم.
بقیه ترک ها رو سرسری گوش دادم ولی فکر نکنم باز هم ترکی رو بهتر از نابرده رنج ببینم. از وقتی که تیتراژش رو گوش دادم تا حالا دارم باهاش زندگی میکنم.
اولش که با صدای خیلی آروم شروع میکنه به خوندن خیلی دلنشینه.
تمام اهنگا خوب بود از نظر من
به همشون رای دادم
بعد از آلبوم یگانه که به دل من ننشست ، مطمئن بودم آلبوم احسان میتونه رضایت خیلیها رو جلب کنه
شعر و اجرا و تنظیم بسیاز زیبا و در خور خواجه امیریها بود
حتی کسایی هم که میگفتن تازگیا آهنگی پیدا نمیشه که بره تو اذهان مردم و یه جورایی همه گیر بشه باید بگم که تو این آلبوم حداقل دو تا آهنگ میتونن این ویژگی رو داشته باشن
اول - احساس آرامش
دوم - دریا
اول نظر خودم رو نوشتم و بعد نظرات بقیه رو خوندم :کاملاً تایید میشه ، حباب ضعیفترین آلبوم موسیقی امسال میتونه باشه حتیاین آلبوم ده تا ترک فوق العاده داشته ، ترانه ها فوق العاده هستن ، خیلی از حباب سر تره
واقعا عذر میخوام ، واقعا عذر میخوام ، من این کار یگانه رو توهین به شخصیت خودم و بقیه مخاطباش میدونم.
شعرهایی که به زور خواننده و تحریر دادن میخواست ترانه رو خوب جلوه بده ولی باز فاجعه عمیقتر از اینا بود حتی
دقیقن من هم اولین بار هست که آلبوم کامل از خواجه امیری گوش میدم و کاملن رضایت بخش بودقابل توجه دوستانی که میگن آلبوم رو باید چند بار گوش بدی تا بعدش بفهمی قشنگه ... (منظورم هواداران حبابیه)
این آلبوم از اولش با شعرای خیلی قشنگ، شما رو میبره تو حس
اولین باریه که دارم آلبوم از احسان خواجه امیری گوش میدم
ترک 8 فوق العاده س
یه اتفاق نظری هست تو این تاپیک که همه آهنگها خوب بود و حباب خیلی بد بوده(البته تا اینجای تاپیک)
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
ضعیف که نه به اون صورت ، ولی آهنگ خوشبختی سبک شعریش تازهگی نداشت ، همین
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
دریا
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
احساس آرامش
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
نابرده رنج
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (یه خاطره از فردا) پیشرفت بود یا پسرفت؟
اونو گوش ندادم ولی اینجور که دوستان میگن بهتر بوده
اولین ترک و ترک دریا و لحظه ها رو خیلی دوست داشتم یعنی واقعا فکرشو نمیکردم احسان اینقدر قشنگ بخونه
قبلا واقعا خوشم نمیومد ازش و این هم اولین آلبومی بود ازش گوش میدادم نظرم کاملا تغییر کرد!
خب من هم بعد از 3 دور کامل آلبوم رو گوش کردن نظرم بدین صورت است !
آلبوم به صورت کلی خیلی خیلی زیباتر و یکدست تر از " یه خاطره از فردا " کار شده
اما به صورت تک قطعه :
"احساس آرامش " : سر آلبومی عاشقانه ها که بسیار زیبا و قوی کار شده است . تنظیم سیروان بی نهایت پخته و گیرا است و به دل میشینه . صدای احسان هم که جای حرفی باقی نمیگذاره
اما .... !؟ اما من از سر آلبومی " یه خاطره از فردا " بیشتر خوشم اومد ! از نظر من نوعی قطعه ی "نمیدونم" خیلی گیراتر و زیباتر از "احساس آرامش" کار شده بود .
"آرزو" : آهنگ خوبی بود ولی به عنوان قطعه ی دوم آلبوم که معمولا ترک های جون دار و اصلی آلبوم رو تشکیل میدهند من زیاد قبولش ندارم . شعر زیبایی داره ولی ملودی و تنظیم کشش لازم رو نداره .
"این حقم نیست" : آهنگ ریتم زیبایی داره ... خوب شروع میشه و ادامه پیدا میکنه ولی از اواسط آهنگ یک مقدار یکنواخت میشه اما جز قطعات خیلی خوب آلبوم هستش و من دوسش دارم
"کجایی" : ملودی گیرا + اجرای خیلی قوی احسان و صد البته شعر زیبای "کجایی" این ترک را به عنوان یکی از قطعات خیلی زیبای آلبوم به مخاطب معرفی میکنه .
"دریا" : از نظر من جزء قطعات معمولی آلبوم هستش ! ریتم یکنواخت و بی روح آهنگ صدای زیبای احسان رو یه جورایی تو خودش گم کرده . فقط از نظر شعر میشه گفت که خوب بود
"لحظه" : جز قطعات بسیار زیبای آلبوم ! شعر بسیار قوی و گیرا + ملودی این قطعه را بسیار زیبا و شیک و مجلسی ! از آب در آورده .
"خوشبختی" : میشه گفت متوسط ! شعر و ملودی نسبتا تکراری ای را با خود یدک میکشید .
"تموم قلب من " : یکی از دیگر قطعات زیبای آلبوم ! ملودی و تنظیم ریتمیک و زیبای این قطعه به همراه فراز و فرودهای خیلی خوب احسان "تموم قلب من" را به یکی از قطعات محبوب من و آلبوم تبدیل کرده است .
"لب تیغ" : ملودی و تنظیم زیبایی داره اما به طور کل جز قطعات زیبای آلبوم به حساب نمیاد ! خوب کار شده اما نه به اون صورت ...!
"نابرده رنج" : نیازی به توضیح نیست ! جز 3 قطعه ی برتر آلبوم ! زیبا و نفس گیر و دلنشین !
خوشبختی
لحظه
احساس آرامش
تموم قلب من
کاملا پیشرفت ! اگر سر آلبومی " یک خاطره از فردا " را فاکتور بگیریم عاشقانه ها از همه نظر یکدست تر و بهتر از آلبوم قبلی کار شده است .
قطعات محبوب خودم در این آلبوم : تموم قلب من . لحظه . احساس آرامش . کجایی
Last edited by 251251; 30-10-2012 at 21:49.
بعد چند وقت یه آلبوم عالی گوش دادم، به قول دوستان یه ترک ضعیف هم نداشت.
امتیاز من به آهنگ ها:
1- لب تیغ1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
2- لحظه، نابرده رنج
3- احساس آرامش، تموم قلب من
4- کجایی
5- پیشرفت بدون شک/
به به به به اینجا رو![]()
نداشت به جون خودم چندبارم paly کردم همه به دل نشست.
آرزو،دریا
زیاد به تنظیم موسیقی وارد نیستم : )
نابرده رنج
وقتی ایرادی به کار نمیشه وارد کرد فکرکنم پیشرفت محسوب میشه. : )
سلام. ما هم جند نظر داريم:
1. ضعيف ترين آهنگ: همه خوب هستند
2. بهترين شعر: آرزو و لحظه
3. بهترين تنظيم: نابرده رنج، در مورد آهنگ اول نمي دونم چرا همش فكر مي كنم Remix شده!
4. بهترين موسيقي: اين حقم نيست
نسبت به آلبوم قبلي پيشرفت چشمگير داشته.
يه نكته منفي در مورد اين آلبوم اينه كه آهنگ هاي دريا، نابرده رنج و كجايي رو مدت ها قبل از انتشار آلبوم گوش داده بودم...
به هر حال خوب بود و به نظر من احسان حق موسيقي رو در اين آلبومش ادا كرده.
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)