منم نمی تونم اجرا کنم
یه حرکته LS + x که بازیکن مدل ممد نوازی شوت می کنه !!!
این LS کدومه جدا ؟!!!!!!!!!
خیلی سخته با کیبورد
منم نمی تونم اجرا کنم
یه حرکته LS + x که بازیکن مدل ممد نوازی شوت می کنه !!!
این LS کدومه جدا ؟!!!!!!!!!
خیلی سخته با کیبورد
توی بخش career mode چجوری میشه از افت بازیکنا جلوگیری کرد؟
بچه ها کسی یاد داره برگردون رو به من بگه؟
برگردون موقعی سانتر کردی رو محوطه بازیکنی که وقتی میخوای هد بزنی دکمه LT رو نگه دار
Last edited by zn4; 22-12-2012 at 21:27.
دوستان کسی نمیدونه چهجوری میشه از افت بازیکنا جلوگیری کرد
دوستان میشه بگید چطور پنالتی رو می گیرند تو فیفا؟
راستی چطور میشه ضربه ایسگاهی زد؟تو فیلمه که چیزی نگفته بود؟
کسی جواب میدههههههههههههههه؟
برای گرفتن پنالتی باید از آنالوگ سمت راست دسته استفاده کنید،اگه با کیبرد یا دسته های متفرقه بازی میکنید،کار سختی پیش رو دارید برای تنظیم کردنش،البته بگردید آموزشش پیدا میشه...............
برای زدن شربه ایستگاهی هم بستگی به فاصله تا دروازه داره،ولی با گرفتن جهت بالا از هر فاصله ای میشه ضربه رو خوب زد،از روی دیوار دفاعی عبور میکنه و احتمالا اگه قدرت رو درست تنظیم کنید جلوی دروازه بان میخوره زمین و گرفتنش خیلی سخت میشه،فقط باید از لحظه اول دویدن جهت بالا رو بگیرید تا زدن ضربه....................
اگر دستتون سی دی راه نداز حتما روی سیستم نصبش کنین تا دسته شناسایی بشه (خوده ویندوز بیشتر دسته ها رو شناسایی میکنه و لازم نیست سی دی رو نصب کنید)
دکمه روشن شدن شوکهای دسته رو بزنید (بعضی ها در پشت دسته و یا در جلو دسته قرار دارن) بات اینکار چراغ دسته روشن میشه و می تونید از شوکها استفاده کنید
دوست خوبم اول باید دکمه ی شوت رو نگه داری بعد باید سریع ضربدر بزنی و میتونی در همین موقع خیلی سریع تغییر جهت بدی.![]()
هیچ راهی جز بازی دادن و بها دادن به بازیکن نیست , اگه سنش داره میره بالای 30 سال که کلا نمیشه کاریش کرد ولی اگه سنش زیاد نیست میتونی با بازی دادن مداوم بهش از افت ـش جلو گیری کنی , و همینطوری میتونی توی مصاحبه ها ازش تعریف کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)