این رو خودتون کشیدید ؟
بسی هنرمندانه و زیباست :گل
اگر از این دست کارها دارید بیزحمت آدرس بدهید ببینیم - خیلی زیبا بود . به قدری که میخوام بدم چاپش کنند![]()
این رو خودتون کشیدید ؟
اگر از این دست کارها دارید بیزحمت آدرس بدهید ببینیم - خیلی زیبا بود . به قدری که میخوام بدم چاپش کنند![]()
WOW ! خیلی عالی شده ..مرسی !اینم یک فن آرت دیگه از رزیدنت اویل :
بله خودم کشیدم ... از این دست کارها زیاد دارم، ولی متاسفانه دوینت آرت (جایی که کارهامو توش آپلود میکردم) فیل تر شدهبرای همین چند تا کار جدیدمو هنوز نتونستم بزارم اونجا
جدیدا دارم روی مانگای رزیدنت اویل 1 کار میکنم ... اگه بشه بعدا اینجا یه تاپیک براش میزنم
البته این سایز و رزولوشن اصلا مناسب چاپ نیست چون فایل اصلی رو آپلود نکردم. آخه حجمش خیلی بالا بود آپلود نشد ... اگه میخواید چاپش کنید بگید سایز اصلیشو بزارم
آااخی،بچم نمسیس شیر میخواد داره عربده میکشه: دی
واو نمسیسی که کشیدی خود نمسیس ببینتش بخیه هاش از ترس وا میشه: دی
آفرین...بسی لذت ستاندیم از طرحتون...
حامد بزارش سرد در تاپیکت...
معلومه که میخوام مگی جان ! بی زحمت آدرسش صفحه تون توی دوین آرت رو برام بفرستید این رو هم اگر بزرگش رو دارید برام بفرستید . خیلی خوشمان آمد![]()
مرسی و تشکر فراوان بابت ارت فنی که کشیدی مثل همیشه عالی...
طرح رو در پست اول هم قرار دادم
میلاد من چند تاشو دیدم یعنی Capcom باید وقت بگیره و یاد بگیرهاین رو خودتون کشیدید ؟
واقعا کارهاشون حرف نداره
اینم فایل اصلیش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دوینت آرت بنده :
maggy-p.deviantart.com
بنظر من که بیشترین محبوبیت رو Leon S. Kennedy داره...
با توجه به انتشار قسمت 6 سری اویل برای PC و قسمت جدید RE:R و درخواست چند تا از دوستان برای ایجاد نظر سنجی
نظر سنجی این تاپیک باز میشه و میتونید همین جا به شخصیت های محبوب خودتون رای بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)