کسی نیست به من کمک کنه؟لطفا کمکم کنید،اینطوری بازی خیلی رو مخه،حجم این فایل اِ چقدر هست؟یک نفر کمک کنه لطفا.
کسی نیست به من کمک کنه؟لطفا کمکم کنید،اینطوری بازی خیلی رو مخه،حجم این فایل اِ چقدر هست؟یک نفر کمک کنه لطفا.
اون کرک صفحه ی اول را ریختم ولی مشکلم حل نشد.
چیکار کنم موندم تو خماریییییی.
داداش میتونی به من کمک کنی؟؟؟
دوست عزیز این فایل حجمش 200 و خورده ای مگ هستش و اپلود کردنش سخته. امیدوارم یکی از دوستان برات آپلودش کنه.
یه کار دیگه هم می تونی بکنی تا شاید نصب بشه.
این که بازی رو پاک کنی و دی وی دی ها رو روی هارد کپی کنی و از روی هارد نصب کنی. یه امتحانی بکن.
این کرک پست اول هم کامل ترین و بهترین کرکی هست که برای بازی اومده. احتمالا یا بازی شما مشکل داره یا ویندوزت.
داداش من توی پستم گفتم،از روی هارد هم همین ارور رو میداد،بازم ممنون،کسی هست که بتونه این فایل رو برام آپلود کنه؟خواهش می کنم.
دوست عزیز لطفا شلوغش نفرمایید دوستان بالا قصدشان فقط کمک به شماست و برای شما وقت جهت راهنماییتان میگذارند
مو به مو بگو الان کدوم نسخه رو گرفتی من یکبار تو همین تاپیک توضیح دادم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوبم من شلوغ کردم؟معذرت میخوام.
من بازی رو از مغازه گرفتم،کرکشم اسکیدرو هست،مشکلی با کرک ندارم،بازی رو از روی هارد نصب کردم،اما این ارور رو داد :
---------------------------
Error
E:\Program Files (x86)\Bethesda Softworks\Dishonored\DishonoredGame\CookedPCConsol e\CharTextures.tfc
An error occurred while trying to copy a file:
The source file is corrupted.
Click Retry to try again, Ignore to skip this file (not recommended), or Abort to cancel installation.
Abort Retry Ignore
وقتی بازی میکنم به کاراکتری نزدیک میشم تکستچرش لود نمیشه و سیاه میشه.
حالا میخوام یکی از بچه ها که براش این کار مقدور هست،این فایل رو برام آپلود کنه،فایل تورنتشو پیدا کردم،اما هیچ سیدر ی نداشت که دانلود کنم،برای همین از شما درخواست کمک کردم.
آقا این کرک پست اول بلاک شده اگر زحمت بکشید مجدد آپلودش کنید ممنون میشم![]()
ممنون اسکیدرو کارش کلا باطل اعلام شد و کار RELOADED با ان فیکسش پذیرفته شده خوب کار اسکیدرو 5 گیگی هست ان یکی 6 گیگی
تازه گیرم نصب شد کار اسکیدرو بدلیل مشکل عدم save کارایی ندارد وقتت رو روش تلف نکن
شما باید چی کار کنی:
1 کلا پاک کن همه چی و فولدرها رو
2 Dishonored.Real.Proper-RELOADED را دانلود و نصب کن
3 سپس Dishonored.Fix-RELOADED دانلود و نصب کن
تمام
دوست خوبم،من با این کرک دارم بازی میکنم،سیو هم کردم چند مرحله هم جلو رفتم،در ضمن تو فایل کرک یک فایل به اسم Skidrow هست،مطمئن نیستم اسکیدرو باشه،بعد من مشکلم رو گفتم،تکستچر ها لود نمیشن،حالا این کرک رو هم امتحان میکنم.ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)