تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 47

نام تاپيک: خرید لپ تاپ تا 2.500

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    بهشتی که خودمون جهنمش کردیم ....

پيش فرض

حتما می خوای اسوس یا لنوو باشه ؟
    برندی بهتری هم هست ...
    بر چه اساس انتخاب بین این می خواین باشه .ظاهر که ندارن ) یا کانفیگ ؟
    هر دو لپ تاپ عای بسیار خوبی هستن و کانفیگ بسیار بالا و کیفیت خوبی هم دارن اما ممکن هر کسی نپسنده ...
    البته بیشتر لنوو رو میگم چون خیلی ضخیمه و زیبایی نداره ..
    لپ تاپ هم فقط کانفیگ نیست و اولویت های بالاتری در انتخابش نقش داره ...

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

سلام.دوستان من امروز یه لب تاپه asus n53 tk خریدم
    به نظرتون چیزه خوبی هست؟تقریبا همه نوع استفاده ای از لب تاپ دارم
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

به نظرم و با این وضعیت خرید سونی واقعا اشتباهه چونبیخودی گرونه و داره پول مارک رو میگیره تا کارایی داشته باشه.
    4540 در دو مدل رائه میشه که یه مدلش نسبت به اون یکی دارای هارد بیشتر و رم بیشتر هست.علاوه بر نکات بالا میخاستم بگم که من میخوام که چند بازی رایج مثلPES و یا Call of Duty رو روی لب تاپ نصب کنم.
    به نظرت اگه 4540 با رم 4 گیگ رو بگیرم برای انجام بازی مشکلی پیش نمیاد؟یا اصلا میشه روی این لپ تاپ بازی کرد یا کلا باید بیخیال بشم؟
    اجرای برنامه هایی مثه مثلا فتوشاپ روی همچین لپ تاپی به راحتی و روان انجام میشه؟
    اگه مشکلی نداره که من همین رم 4 گیگی رو بگیرم
    pes که اره.cod رو هم تا mwf3 فکر می کنم بتونی خوب بازی کنی.ولی Blackops 2 رو نمی تونم قول بدم!حد اقل شاید نهایت بتونی رو مدیوم بازی کنی.البته cod معمولا موتور گرافیکیش جوری بوده که نسبت به همرده هاش راحت تر اجرا می شده(مثلا mwf3 نسبت به BF یا نسخه های قبلی)ولی کلا بازیها دارن به سمت سخت افزار قوی تر می رن.الان من نمی تونم خیلی راحت با گرافیم 6770m بازی ghost recon رو روی high بازی کنم.می تونم همه رو high کنم.ولی باید AA رو off کنم یا حد اقل یکی دو تا گزینه رو رو مدیوم بذارم.گرافیک 4540 که از این هم ضعیفتره.به هر حال اگه خیلی اهل بازی ای و بازیهای روز رو می خوای همون v3 هم خیلی قوی نیست دیگه الان.چه برسه به 4540.من Hp رو ترجیح می دم در کل.ولی مسلما گرافیک v3 قویتره.اگه واسه بازی می خوای 4540 واسه بازیهای خفن خیلی مناسب نیست.در مورد فوتوشاپ و ... هم هر دو گرافیک به اندازه کافی قوی هستند.فرق خیلی زیادی فکر نمی کنم داشته باشند.تو بازی هست که فرق پیدا می کنند.واسه فوتوشاپ همینم زیاده!مگه کارت خیلی حرفه ای تر باشه.مثل 3d صنعتی و ... .

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

خوبه ولی میشد بهترشو خرید ...
    اسو ستو سری N مشکل تاچ بی کیفی و کیبرد خیلی بدترکیب داره ...
    الان شما رو این چیزا آزار نمیده ؟

پروفشنال alipsp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    کرج گوهردشت

پيش فرض

نه.زیاد فرقی با لب تاپه قبلیم نداره.نمیدونم حالا.اما به نظرم که خوبه
    فرم کلیدهاشم راستش من خوشم میاد.
    قدرتش چطوره؟تایید میکنید.صرف نظر از کلید و تاچش

در آغاز فعالیت archi arch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

توی تحقیقاتم به این دو نا رسیدم و کانفگی که میخام رو دارن.خودم شخصا از hp خوشم نمیاد شاید به خاطر اینکه خیلی ها موج منفی دادن نسبت بهش

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

pes که اره.cod رو هم تا mwf3 فکر می کنم بتونی خوب بازی کنی.ولی Blackops 2 رو نمی تونم قول بدم!حد اقل شاید نهایت بتونی رو مدیوم بازی کنی.البته cod معمولا موتور گرافیکیش جوری بوده که نسبت به همرده هاش راحت تر اجرا می شده(مثلا mwf3 نسبت به BF یا نسخه های قبلی)ولی کلا بازیها دارن به سمت سخت افزار قوی تر می رن.الان من نمی تونم خیلی راحت با گرافیم 6770m بازی ghost recon رو روی high بازی کنم.می تونم همه رو high کنم.ولی باید AA رو off کنم یا حد اقل یکی دو تا گزینه رو رو مدیوم بذارم.گرافیک 4540 که از این هم ضعیفتره.به هر حال اگه خیلی اهل بازی ای و بازیهای روز رو می خوای همون v3 هم خیلی قوی نیست دیگه الان.چه برسه به 4540.من Hp رو ترجیح می دم در کل.ولی مسلما گرافیک v3 قویتره.اگه واسه بازی می خوای 4540 واسه بازیهای خفن خیلی مناسب نیست.در مورد فوتوشاپ و ... هم هر دو گرافیک به اندازه کافی قوی هستند.فرق خیلی زیادی فکر نمی کنم داشته باشند.تو بازی هست که فرق پیدا می کنند.واسه فوتوشاپ همینم زیاده!مگه کارت خیلی حرفه ای تر باشه.مثل 3d صنعتی و ... .
    1-الان گرافیک اچ پی که 7650m هست و اید قاعدتا از ماله شما که قویتر باشه.اینطور نیست؟
    2-v3 گرافیکش چقدر مگه با 4540 فرق میکنه؟
    3- من فتوشاپ رو مثال زدم.دراصل بیشتر کار ما با Soliwork و Catia هست که نمیدونم باهاشون آشنایی داری یا نه .به نظرت برای این نرم افزار ها مناسبه؟
    4- به نظرت میارزه که بخوام پول بیشتر برای لپ تاپ بدم.آخه خودم یه نظری دارم مگم که لوازم کامپیوتری رو زیاد نباید براش پول بدی چون خیلی سریع قدیمی میشن و اگه بخوای هر چند سال یکبار لب تاپ عوض کنی خیلی سخت میشه که هر فعه بوای هزینه سنگین براش بکنی.
    5- اگه به عنوان مثال من 4540 رو امسال خریداری کنم تا چند سال میتونم مطمئن باشم که لب تاپ هنوز رو بورسه و میشه هنوز هم بازیی مثل PES روروش انجام داد؟
    6-راستی تولید 4540 برای چه سالی هست؟
    7- با حدود قیمت 1.6 یلیون آیا لپ تاپ بهتری از 4540 هم هست که بشه خرید یا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.دوستان من امروز یه لب تاپه asus n53 tk خریدم
    به نظرتون چیزه خوبی هست؟تقریبا همه نوع استفاده ای از لب تاپ دارم
    ممنون
    در کل تایید می کنم خوبه ولی خوب کانفیگش می تونست بهتر باشه و پردازنده اینتل اگر بود خیلی بهتر بود هر چند A8 هم بسیار خوبه .
    گرافیکش هم نه قویه نه ضعیف ...

9. این کاربر از InsanelyCoolb0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

توی تحقیقاتم به این دو نا رسیدم و کانفگی که میخام رو دارن.خودم شخصا از hp خوشم نمیاد شاید به خاطر اینکه خیلی ها موج منفی دادن نسبت بهش
    ببینید بارها گفته شده به حرف عوام ( چه آدم عادی که اطلاعی نداره چه فروشنده فرقی نمی کنه ) گوش ندین و اولین اولویت برای خرید لپ تاپ اینه که شما خودتونو به کری بزنین انگار هیچی نمی شنوین ...
    این مساله چقدر باید تکرار شه ...
    شخصا بارها گفتم اگر می خواین به حرف 4 تا آدم بی اطلاع گوش بدین و انتخاب کنین اصلا دلیل نداره آدم بیاد تاپیک بزنه میره بازار هرچی اونا گفتن خوبه می خره دیگه ...
    اما اگر دنبال نوت بک عالی به هر لحاظ هستین وضع فرق می کنه ...
    شما گفتین بین n56 و Y580 موندین ...
    این دو نوت بوک واقعا خوبن اما اگر من بخوام پیشنهاد بدم اولویت اول انتخاب رو از بین این دو نمی دونم ...
    اگر واقعا دنبال یه نوت بوک عالی به لحاظ کیفیت - زیبایی - امکانات و ویژگی های عالی - اسپیکر و ...هستین من dv6t 7000 رو بهترین می دونم ...
    واقعا سرتره نسبت به اون دوتای دیگه ...
    این سوال پیش میاد به چه دلیل سرتره ؟
    پاسخ اینه که لپ تاپ فقط کانفیگ نیست و مسائل دیگه اهمیت بیشتری داره تو انتخاب ...
    dv6t 7000 واقعا از همه نظر بهتره نسبت به اون دوتا چه کانفیگ چه کیفیت و زیبایی و ...
    امکانات بالاتر داره - mssd می خوره و ...
    گوش به حرف دیگران هم ندین که بد میگن یا خوب میگن ...

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

تو اکثر انجمنها افرادی هستن که نماینده برندها هستن یا مغازه دارن میام مدل یا برند خودشونو تبلیغ میکنن و میگن بیا این مدلو بگیر از همه لحاظ خوبه حتی شده میان ادرس فروشگا هم میدن میگن ازینجا بگیر.در کل حرف اینه حواستون به افرادی باشه که رو ی برند خاص مانور میدن.به نظرم از ناظرای لبتاب هم کمک بخاین!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •