آقایون سلام مجدد عرض شد...راجع یه چیزایی که گفتید باید نکات زیر رو بگم:
1-در رشته زبان بسیار کار زیاد و فراوان گیر میاد...آخه چرا میگین کار نیست...بابا به خدا هست,زیاد هم هست....باور کنین از همین زبان هم میتونید پولدار شین و پول در بیارین...یه نمونش خود من...فقط باید بگم باید سواد داشته باشید...یه استادی داشتیم در دوره لیسانس...جناب دکتر زمانی...خدا هر جا هست نگهش داره...همیشه بهمون میگفت بچه ها مدرک سواد نمیاره...ما که رشتمون ادبیات بود واسمون بچه های آموزش رو مثال میزد و میگفت مثه اینا نباشین که وقتی لیسانس میگیرن روشون نمیشه بگن لیسانس زبانن بجاش میگن لیسانس جغرافی هستن(ما تو دانشگاهممو رشته جغرافی هم داشتیم)
حالا میپرسین علتش چیه علتش اینه که یارو لیسانس گرفته بود 5 دقیقه نمیتونست انگلیسی صحبت کنید.....................خوب حالا خودتون قضاوت کنید عزیزان من....آخر کار این آقا یا خانوم معلوم....مجبور به زور پارتی بره تو یه آموزشگاه در پیت به خردسالان عزیز الفبای انگلیسی یاد بده....آیا این شخص عزیز با بنده(تعریف از خود نباشه)که از همون روز اول دانشگاه روزی دو ساعت BBC و VOA نگاه میکردم و روزی حداقل یه فیلم میدیدم و شبا تا دو صبح با بروبچ انگلیش تو یاهو میچتیدم(اون زمونا هنوز فیس یوک نبود یا جای ما نیومده بود هاهاها) یکیه؟نه خداییش یکیه...
اونوقن یکی مثه جناب بنده با چند تا شرکت معروف واسه ترجمه قراردادها و درخواستها و ترجمه اسناد...به طور کلی بازاریابی باهاشون قراردادای قلمبه(باوووووور کنید قلمبه)میبنده و در عرض یه سال یه 206 توپ(حالا خرجای اضافه رو نگفتم)میندازه زیر پاش.....
فقط توجه به اون شخص اول و شخص دوم و تفاوتهاشون داشته باشید عزیزان من....
تو رو خدا الکی نگین کار نیستتتتتتتتتت....باور کنید هست............حتی من کسایی رو از بروبچ میشناسم که با فوق دیپلم زبان الان دارن از همین به اصطلاح شما دارالترجمه درپیت پول پارو میکنن....عزیزان آخه ترجمه داریم تا ترجمه.....آخه همه که دانشجو و بچه محصل نیستن که میرن دارالترجمه.....یه آدمایی هستن که میرن دارالترجمه که اگه ببینینشون مختون.....خداییش پولم خرج میکنن....فقط باید ترجمتون ترجمه باشه...........آها اینجاست که تفاوتا معلوم میشه.....
به قول شبکه نشنال جئوگرافیک: علم و دانش همان قدرت است.........باور کنید همینطوریه....من اتفاقا یه پرینت ازش گرفتم زدم تو اتاق خودم و اتاق کارم البته یکم تغییرش دادم.......علم و دانش همان پول است.........هاهاها
مرسی....بای.