تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 72

نام تاپيک: تحصیل در رشته ی زبان انگلیسی/ Studying English at university

داره خودمونی میشه intellectual2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Halfway House

پيش فرض

آقایون سلام مجدد عرض شد...راجع یه چیزایی که گفتید باید نکات زیر رو بگم:

1-در رشته زبان بسیار کار زیاد و فراوان گیر میاد...آخه چرا میگین کار نیست...بابا به خدا هست,زیاد هم هست....باور کنین از همین زبان هم میتونید پولدار شین و پول در بیارین...یه نمونش خود من...فقط باید بگم باید سواد داشته باشید...یه استادی داشتیم در دوره لیسانس...جناب دکتر زمانی...خدا هر جا هست نگهش داره...همیشه بهمون میگفت بچه ها مدرک سواد نمیاره...ما که رشتمون ادبیات بود واسمون بچه های آموزش رو مثال میزد و میگفت مثه اینا نباشین که وقتی لیسانس میگیرن روشون نمیشه بگن لیسانس زبانن بجاش میگن لیسانس جغرافی هستن(ما تو دانشگاهممو رشته جغرافی هم داشتیم)
    حالا میپرسین علتش چیه علتش اینه که یارو لیسانس گرفته بود 5 دقیقه نمیتونست انگلیسی صحبت کنید.....................خوب حالا خودتون قضاوت کنید عزیزان من....آخر کار این آقا یا خانوم معلوم....مجبور به زور پارتی بره تو یه آموزشگاه در پیت به خردسالان عزیز الفبای انگلیسی یاد بده....آیا این شخص عزیز با بنده(تعریف از خود نباشه)که از همون روز اول دانشگاه روزی دو ساعت BBC و VOA نگاه میکردم و روزی حداقل یه فیلم میدیدم و شبا تا دو صبح با بروبچ انگلیش تو یاهو میچتیدم(اون زمونا هنوز فیس یوک نبود یا جای ما نیومده بود هاهاها) یکیه؟نه خداییش یکیه...
    اونوقن یکی مثه جناب بنده با چند تا شرکت معروف واسه ترجمه قراردادها و درخواستها و ترجمه اسناد...به طور کلی بازاریابی باهاشون قراردادای قلمبه(باوووووور کنید قلمبه)میبنده و در عرض یه سال یه 206 توپ(حالا خرجای اضافه رو نگفتم)میندازه زیر پاش.....

فقط توجه به اون شخص اول و شخص دوم و تفاوتهاشون داشته باشید عزیزان من....

تو رو خدا الکی نگین کار نیستتتتتتتتتت....باور کنید هست............حتی من کسایی رو از بروبچ میشناسم که با فوق دیپلم زبان الان دارن از همین به اصطلاح شما دارالترجمه درپیت پول پارو میکنن....عزیزان آخه ترجمه داریم تا ترجمه.....آخه همه که دانشجو و بچه محصل نیستن که میرن دارالترجمه.....یه آدمایی هستن که میرن دارالترجمه که اگه ببینینشون مختون.....خداییش پولم خرج میکنن....فقط باید ترجمتون ترجمه باشه...........آها اینجاست که تفاوتا معلوم میشه.....

به قول شبکه نشنال جئوگرافیک: علم و دانش همان قدرت است.........باور کنید همینطوریه....من اتفاقا یه پرینت ازش گرفتم زدم تو اتاق خودم و اتاق کارم البته یکم تغییرش دادم.......علم و دانش همان پول است.........هاهاها

مرسی....بای.

2. 6 کاربر از intellectual2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه intellectual2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Halfway House

پيش فرض

آقا همونطوری که شهاب گفت اگه میتونی بیخیال زبان بشو.. من کنکور زبان داده بودم و خیلی هم مطالعه کردم و مترجمی قبول شدم ، ولی در لحظه ی آخر داداشم منو منصرف کرد.
    میدونی چی گفت ؟ گفت تو میتونی بری یه رشته ی خوب و مهندسی شرکت کنی ، زبانت رو هم میتونی با کلاس زبان ادامه بدی و در حد خوبی یاد میگیری ، تازه الان مدرک های
    آموزشگاهی زبان یه جورایی بهتره ! خلاصه این شد که من یه رشته ی مهندسی رو در پیام نور ، به رشته ی مترجمی که در دانشگاه سراسری قبول شدم ترجیح دادم و الان هـم
    پشیمون نیستم. چون زبانم به حدی که میخواستم رسیده و چیز زیاد دیگه ای از خودم نمیخوام. در عوض الان با مهندسی IT خیلی کارها میتونم بکنم، یه مهنـدس IT که ielts داره
    خیلی بهتر از کسیه که فقط یک لیسانس مترجمی داره ( از لحاظ بازار کاری )

بازم خوب فکرهای خودت رو متمرکز کن... به خاطر سختی رشته ات ، نرو سراغ رشته ای که آینده ات رو ممکنه تباه کنه.

با سلام مجدد...من حقيقتش از ديشب رو اين حرفاي شما فكر كردم و واقعا متاثر شدم كه شما همچين طرز فكري داريد...با كمال احترام و در نهايت ادب و به عنوان يك برادر بزرگتر خدمتتون عرض ميكنم كه به نظر بنده هم شما و هم برادرتون اشتباه فكر ميكنيد....اخه عزيز برادر كي مياد مترجمي تو دانشگاه سراسري رو رها كنه بره ht تو پيام نور بخونه...ببين عزيزم من الان نزديك 30 سالم هست و حدود 2 3 سال در زمينه it and network security به صورت حرفه اي فعاليت داشتم...اول بايد بكم در مرد پيام نور اگه تو تهران هستيد كه هيجي ولي اكه تو شهرستان هستين سطح دانشكاه پيام نور رو كه ميدونيد جه قدر افتضاح هست...عملا در رشته هاي مهندسي هیچی ياد نمیگیرد يعني يادتون نميدن تازه تو خود تهران هم بيشتر استاداشون ليسانس دارن...اخه عزيز من فلاني رو با نانجيكو بزني همجين كاري نميكنه كه شما كري...ايكاش ايكاش ايكاش شماره يكي از همون كسايي رو كه با شما زبان تو دانشكاه سراسري قبول شده رو داشتي بعد موقعي كه ليسانست رو ميكرفتي به اون هم زنك ميزدي اوضاع و اححوال رو ميپرسيدي تا ميديدي كه كي اشتباه كرده...پست قبلي منو لطفا بخونيد....ما هم ايشالا تا اون وقت زنده بوديم شما ميومدي واسمون تعريف ميكردي...راجع به اون اقايي هم كه ميكن برق بهتره عزيزم شما جند نفر ميخواي من مثال بزنم كه الان كارشناسي ارشد برق قدرت يا مخابرات دارن اونوقت الان بيكارن...اكه شما دلت رو به استخداميهاي دولتي خوش كردي بايد بكم اينام همين طور بودن...استخدامي نبود كه شركت نكرده باشن از مخابرات. و اداره برق بگیرو بعد بيا شركت نفت و بعد بيا بانك پاسارگاد و استخدامي شهرداري و ....اما افسوس....تازه الان يكيشون ديشب بمن ميل داد كه استخدامي سپاه قبول شده...اينقدرم خوشحال بود كه نكو...ببينيد عزيزان الان كسايي هستن كه با مدرك ديپلم دارن تو رشته it بول در ميارن...البته اكثرن جند تا مهندسي شبكه ...مثه مهندسیهاي سيسكو مايكروسافت و security plus و غيره رو دارن...همجنين به عنوان يه متخصص امنيت شبكه دارن فعاليت ميكنن و ميليوني پول در ميارن يكيش همين گروه اشيانه يا همين گروه شبكرد به هدایت اقاي محمد مسافر.......استدلال شما اصلا منطقي نيست....پس منم برم به داداشم كه مثلاit و زبان قبول شده بكم داداشم شما ميتوني بري زبان دانشگاه و بعد مدرك مهندسي شبكه رو از اموزشكاه بكيري...تازه اينجوري مدرك مهندسي شبكت معتبرتره جون از سمت مايكروسافت يا سيسكو صادر مشه و بین‌المللی هستش....بعدشم تو دانشكاه كه زبان ميخوني ميتوني اكثر كتاباي شبكه رو به زبان اصلي بخوني...ميدونيد كه در زمينه كامپيوتر كتاباي زبون اصلي حرف اول رو ميزنن نه كتاباي جناب جعفر نژاد قمي كه كم مونده كتاب اشپزي بزنن...شرمنده ديكه يه نصيحت برادرانه بود.... و البته نظر شخصي بنده بود....اگه اشتباه تايپي زياد بود ببخشيد چون دارم با موبايل تايپ ميكنم...

4. 6 کاربر از intellectual2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

سلام. من چند تا سوال دارم خدمت بزرگواران.
    1. آیا رشته «مترجمی زبان انگلیسی» با رشته «تربیت مترجم زبان انگلیسی» فرق داره؟ اگه آره، تفاوتشون چیه؟
    2. همچنین مدرک «مترجمی زبان انگلیسی» معتبرتره یا مدرک «زبان و ادبیات انگلیسی»؟
    3. کسی که رشته «زبان و ادبیات انگلیسی» خونده، میتونه کار ترجمه هم انجام بده؟
    4. این قضیه حذف کنکور دانشگاه آزاد، شامل رشته‌های گروه زبان هم میشه یا نه؟
    تــشــکــر فــراوان

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من تو تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد مرحله دوم دانشگاه ازاد که شرکت کرده بودم رشته آموزش زبان ( نتایجش دیروز اومد)

نتیجه من رو نوشته ذخیره در انتخاب اول واحد تهران مرکز.

من این دو روز هزار تا سایت مختلف سر زدم - اکثرا گفتن یعنی قبول - تلفنهایی که خود دانشگاه ازاد اعلام کرده که هیچکدوم جواب نمیدن ( البته تعجبی هم نداره چون امروز تعطیل بود)- ولی من نمیتونم صبر کنم تا شنبه - یه خبر موثق میخوام

کسی میدونه این ذخیره در انتخاب اول واحد تهران مرکز یعنی چی؟

نمره و رتبه من از کسایی که مثلا انتخاب دوم یا سومشون قبول شدن خیلی بهتر هست

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بالاخره خودم بعد از سه روز دلهره این اطلاعیه رو پیدا کردم - فقط این اطلاعیه مال واحد تهران جنوب هست - نمیدونم در مورد تهران مرکز هم صادق هست یا نه

اطلاعیه پذیرش مرحله دوم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم 92-91
    با سلام و عرض تبریک به پذیرفته شدگان مرحله دوم تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد ورودی نیمسال دوم 92-91 بدینوسیله به اطلاع می رساند : لازم است از روز یکشنبه مورخ 17/10/91 جهت انجام امور پذیرش اینترنتی به سامانه پذیرش ورودیهای جدید مراجعه و نسبت به انجام پذیرش اینترنتی و دریافت کد رهگيري و فرمهای پوشه و راهنمای ثبت نام ، نظام وظیفه (بر اساس دستورالعمل موجود) اقدام و از روز دوشنبه مورخ 23/11/91 لغایت 30/11/91 بر اساس برنامه زمانبندی که متعاقباً در همین سامانه اعلام خواهد شد به دانشکده محل تحصیل خود(آدرس در سایت موجود است ) مراجعه نمایید .

لازم به توضيح است افرادي که در مقابل نام آنان کلمه ذخيره درج شده است نيز قبولي قطعي محسوب مي شوند و مي توانند ثبت نام کنند.

با تشکر
    اداره کل آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

١٦:٠٢ - چهارشنبه ١٣ دی ١٣٩١
    / شماره : ٤٨٣٣ / تعداد نمایش :

8. 3 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

به به مبارکه ، سجاد شیرینی یادت نره

10. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون امین جان

امیدوارم که همیشه موفق و پیروز باشید

12. 2 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب بالاخره خودم بعد از سه روز دلهره این اطلاعیه رو پیدا کردم - فقط این اطلاعیه مال واحد تهران جنوب هست - نمیدونم در مورد تهران مرکز هم صادق هست یا نه

اطلاعیه پذیرش مرحله دوم تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد نیمسال دوم 92-91
    با سلام و عرض تبریک به پذیرفته شدگان مرحله دوم تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد ورودی نیمسال دوم 92-91 بدینوسیله به اطلاع می رساند : لازم است از روز یکشنبه مورخ 17/10/91 جهت انجام امور پذیرش اینترنتی به سامانه پذیرش ورودیهای جدید مراجعه و نسبت به انجام پذیرش اینترنتی و دریافت کد رهگيري و فرمهای پوشه و راهنمای ثبت نام ، نظام وظیفه (بر اساس دستورالعمل موجود) اقدام و از روز دوشنبه مورخ 23/11/91 لغایت 30/11/91 بر اساس برنامه زمانبندی که متعاقباً در همین سامانه اعلام خواهد شد به دانشکده محل تحصیل خود(آدرس در سایت موجود است ) مراجعه نمایید .

لازم به توضيح است افرادي که در مقابل نام آنان کلمه ذخيره درج شده است نيز قبولي قطعي محسوب مي شوند و مي توانند ثبت نام کنند.

با تشکر
    اداره کل آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب

١٦:٠٢ - چهارشنبه ١٣ دی ١٣٩١
    / شماره : ٤٨٣٣ / تعداد نمایش :
    تبریک صمیمانه من رو هم پذیرا باشید.
    هیچ چیز من رو بیشتر از خبر موفقیت دوستان خوشحال نمیکنه!
    آرزوی موفقیت بیشتر را برای شما دوست عزیز دارم.

14. 2 کاربر از godfather_mk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام. من چند تا سوال دارم خدمت بزرگواران.
    1. آیا رشته «مترجمی زبان انگلیسی» با رشته «تربیت مترجم زبان انگلیسی» فرق داره؟ اگه آره، تفاوتشون چیه؟
    2. همچنین مدرک «مترجمی زبان انگلیسی» معتبرتره یا مدرک «زبان و ادبیات انگلیسی»؟
    3. کسی که رشته «زبان و ادبیات انگلیسی» خونده، میتونه کار ترجمه هم انجام بده؟
    4. این قضیه حذف کنکور دانشگاه آزاد، شامل رشته‌های گروه زبان هم میشه یا نه؟
    تــشــکــر فــراوان
    درود دوست گرامی.

1- من اطلاعات جامعی در مورد رشته ی " تربیت مترجم " ندارم ( از لحاظ عملی ) ولی بله در یک تعداد واحدهای محدود با هم فرق دارند ،
    2- از لحاظ معتبر که هردو معتبر هستند ، این که کدوم بهتره هم کاملن به خودتون بستگی داره. ولی افرادی که طبع ادبی دارن معمولن
    میتونن رشته ی ادبیات انگلیسی رو انتخاب کنن ، چیزی که من بیشتر میبینم طرفدار ترجمه بیشتر هستش.
    3- فعلن که ماشالا همه دارن کار ترجمه انجام میدن ، و البته که میتونه ، ترجمه هم جز واحدهای رشته ی ادبیات هستش.
    4- بله اگر کنکور آزاد حذف بشه ، شامل گروه زبان هم میشه.

موفق باشید.
    Last edited by A M ! N; 04-01-2013 at 15:59.

16. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان،
    من رشته زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه علامه طباطبایی قبول شدم،
    فکر می کنید آینده کاریش خوبه؟؟؟ چه کارایی میشه انجام داد بجز ترجمه و تدریس؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •