گرافیک یعنی این...
![]()
واقعآ عجب بازی ای ساخته 2k آدم حظ میکنه !!
من آخرین بسکتبالی که بازی کرده بودم فک کنم NBA LIVE 2007 بود ...
چقدر هم سخته !! تو بازی EA کلآ 4 تا دکمه باید بلد میبودی + 4 جهت اصلی !!!!!!!! من فعلآ دارم تمریناش رو میرم تا بتونم تو سطح pro بازی کنم .. فعلآ روی rookie دارم بازی میکنم
به احتمال زیاد امسال تو بازی ورزشی ها بچسبم به همین ... با pes که اصلآ حال نکردم .. فیفا 13 هم بازی نکردم ولی کلآ هیچوقتم با فیفا حال نکردم
ولی این بازی از همه نظر عالیه !![]()
گرافیکش خداست من که دیگه فوتبال بازی نمیکنم![]()
من از 3 4 سال پیش به این نتیجه رسیدم از وقتی NBA 2K9 رو بازی کردم ، کلا فوتبال رو گذاشتم کنار حتی جام جهانی و لیگ قهرمانان رو هم نگاه نکردم و نمی کنم .
45 دقیقه پیش امد
NBA_2K13_PAL_WII-iCON
توی این ورژن بخش مسابقات slam dunk و پرتاب های سه امتیازی کجاست؟؟؟؟؟؟؟
خدای گرافیک
زیاد هم با نسخه های قبلیش فرقی نمیکنه ، من دیروز بازی رسید به دستم فکر میکردم از این رو به اون رو شده که همه از گرافیکش تعریف میکردن . این دو تا عکس مال نسخه 10 هست : سیستم من رو این نسخه کم میاورد ولی رو 11 و 12 و 13 مشکلی نداشت و نداره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hamed30; 17-10-2012 at 12:14.
بازی در این ورژن از لحاظ فیزیک برخوردها و جزئیات برخوردها بسیار پیشرفت کرده (منظورم ریزه کاری هاست)
گرافیک نسبت با یکی دو ورژن قبل خیلی آنچنانی که بخواد فرق کنه نکرده اما خیلی حرکات طبیعی تر شده و روی جزئیات پرداختند
دلیل اینکه بازی رو هرسال زیاد بالا نمی برند محدودیت کنسول هاست و نمی خوان که بازی توی کامپیوتر و کنسول زیاد فاصله داشته باشه تا بتوونن بازار فروش گرم کنسول رو داشته باشن.
همین الان هم واقعا در بازی های ورزشی هیچ بازی از لحاظ گرافیک و حرکات واقعا به گرد پای این بازی نمی رسه و حداقل 5 سال از همشون جلوتره.
حتی به نظرم از لحاظ گرافیک جزو 10 گرافیک برتر بازی های کامپیوتری محسوب میشه
سلام
کلیدهای دسته بازی چه جوری تنظیم کنم؟تکنیکهای بازی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)