فعلا که حواسم به شارژ نبود خاموش شد
الان دوباره رانش کردم
یه نوار قرمز هست نوشته BAD SECTORS FOUND بر حسب درصد نوشته همینطوریم داره میره بالا که فکر کنم به 70 -80% برسه!!!!!![]()
فعلا که حواسم به شارژ نبود خاموش شد
الان دوباره رانش کردم
یه نوار قرمز هست نوشته BAD SECTORS FOUND بر حسب درصد نوشته همینطوریم داره میره بالا که فکر کنم به 70 -80% برسه!!!!!![]()
خب میتونی هم گزینه دوم را بزنی(صفحه اصلی) که سکتور به سکتور میگرده . Scan Without Repair
چه فرقی با گزینه اولی میکنه؟
با ریپیر بزنم مشکلی داره؟
فرقش را بیخیال. بزن دومی. اینطوری عددی میفهمی که چند تا بدسکتور داره. مثلا تا 200 تا هم بزار پیدا کنه.(بدسکتور)بعدش(وقتی یه 200 رسید)شماره سکتور آخری که ریکاور شد را یادداشت کنی. بعد بزنی اسکن از اول. ببینی واقعا رفع شده یا نه بدسکتور. اگر شده بود که خوبه. وگرنه بدسکتور فیزیکیه. و فاتحه.
دومی با ریپیر دیگه؟؟
راسی این جمله که نوشته مهم نیس؟
نوشته
choose action on HDD 1 :698 Gb in 1465149168 sectors
اینجا چی رو بخونم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ESC هم میره اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب. مشخصه که لپ تاپ ضربه ای چیزی دیده یا تکون محکم مخصوصا موقع رد و بدل شدن اطلاعات هارد(مثل نصب ویندوز) که یک میلیون بدسکتور پیدا کرده(اونم بعد از 6 ساعت!!! توی 0.12 درصد!!). یه چند ماهی فکر کنم بزارین کامل بدسکتور گیری کنه. حل بشه مشکلش.(اگر بیشتر نباشه بدسکتورا)
بعد میتونین یه سکتور بین سکتورها بزنین ببینین وسط دیسک هم خرابه یا نه. اگر اونجاها هم خرابه. به نظرم هارد جدید باید بخرین.
در کل. به فکر هارد جدید باشین. هارد 500 الان 170 تومنه.
من خودم هارد اکسترنالم دو بار از فاصله نیم متری خورد زمین. الان کلی بدسکتور گرفته. اعصاب آدما خورد میکنه این بدسکتور. بدیش هم اینه که اگر متوجه نباشی همینطور زیاد و زیادتر میشه.
Last edited by pcsoft; 25-09-2012 at 21:14.
منظورت اینه ببرم گارانتی؟
چون هنوز تاریخ گارانتیش تموم نشده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)