پس اگه تو safe mode مشکلی نباشه تقریبا میشه یقین پیدا کرد که مشکل نرم افزاری هستش,پس شما هم خیلی نگران نباش.
اگه همیشه تو شارژ باشه عمر باتری کم نمیشه؟
پس اگه تو safe mode مشکلی نباشه تقریبا میشه یقین پیدا کرد که مشکل نرم افزاری هستش,پس شما هم خیلی نگران نباش.
اگه همیشه تو شارژ باشه عمر باتری کم نمیشه؟
خدا کنه نرم افزاری باشه
وقتی 100% میشه، مینویسه Not Charging .
سلام بچه کافی
think vantage system update
دانلود و نصب کنید خودش همه درایور ها رو دانلود میکنه
عکس ها
![]()
Last edited by airplay; 04-10-2012 at 17:39.
داداش من اون تصویر شما رو دوباره امتحان کردم...ولی ایندفعه نتونستم وارد تنظیمات بشم و رو 60hz قرار بدم!قسمت تنظیمات دیگه نمیاد!ولی رو حالت عادی 50hz مشکلی نبود.
رفیق عکس هات نمیان!!!
کاش زودتر میگفتی!5 گیگ درایور دانلود کردم...هم 32 بیت و هم 64 بیت!
کل اون 45 تا نرم افزار شامل درایور و نرم افزار های جانبی رو نصب کردم ...حالا میبینم بیشتر از نصفشون اصلا برای من کاربرد نداره!و فقط سرعت ویندوز به طور محسوسی پایین آوارده!تازه ویندوز ارور هم میده!میخوام دوباره ویندوز بریزم.
![]()
سلام.
روی دسکتاپ Right click کن. Graphics Properties رو انتخاب کن. بعد اونجا Refresh rate رو میتونی تغییر بدی. (برا من از اول روی 60 بود.)
راستی نورشو رو 6 گذاشتی؟
میشه شما هم امتحان کنی؟
من منتظر جوابتون هستم. اگه مال من مشکل داشته باشه باید ببرم گارانتیRefresh rate : 60p HZ ، نور روی 6 ، با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصویر میلرزه؟![]()
Last edited by arman.71; 05-10-2012 at 16:03.
[QUOTE=arman.71;7252300]سلام.
روی دسکتاپ Right click کن. Graphics Properties رو انتخاب کن. بعد اونجا Refresh rate رو میتونی تغییر بدی. (برا من از اول روی 60 بود.)
/QUOTE]
ماله من فرق نکرد رو 50 یا 60
امروز متوجه یه چیزی شدم 4 پیچ زیر لپتاپم انگاری قبل باز شدن رنگشون رفته یکم
به نظرتون اون زیر چه چیزیو عوض کردن؟
این رو هم دانلود کنین ببنین واسه شما فرق میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
Last edited by airplay; 06-10-2012 at 08:57.
سلام
اون تصویر شما روی60hz و با نور 6 هیچ مشکلی نداشت.
ولی من باز هم معتقدم احتمال خیلی زیاد مشکل شما نرم افزاری هستش!امیدوارم زودتر برطرف بشه.
[QUOTE=airplay;7253292]میتونسته هارد یا رم باشه!ولی چرا باید اینکارو بکنن!نوشته شده توسط ;7252300
اینم مشخصات سیستم من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)