تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 16 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 156

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله گروهی

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزیز با این اوصاف شما خروجی را فقط و فقط در قهرمانی می بینید که هر بار فقط به یک تیم می رسه , در حالی که شما باید بدونید که در اروپا هر برد به تنهایی در مسابقاتی نظیرCL و یورو را یک دستاورد می دونن و از نظر مالی هم به ازای هر برد / صعود از هر مرحله پاداش های بسیار زیادی به تیم برنده / صعود کننده داده میشه که نهایتا در کنار فاکتورهای دیگه منجر به پیشرفت و شکوفایی در بخش های مختلف میشه (از سرمایه گذاری بیشتر روی آکادمی های فوتبال گرفته تا بالا بردن امکانات و تجهیزات لیگ و ساخت استادیوم های اختصاصی برای هر تیم و ...)

در کل فکر می کنم باید با دید بازتری به مسابقات این چنینی نگاه کنید , همه چیز در قهرمانی در یک سال خلاصه نشده , مهم تر از اون ثبات بیشتر هست و اینکه نتایج و برنامه ریزی های تیم منجر به باقی موندن در سطح اول بشه. نه برنامه ریزی های مقطعی برای قهرمانی در یک مسابقه و دوباره درجا زدن و یا حتی پسرفت که در فوتبال بسیاری از کشورها شاهد هستیم.

موفق باشید.
    میتونم بپرسم شما دوست دارید در طول 4 سال تیمتون به 4 نایب قهرمانی برسه یا اینکه حداقل یکبار قهرمان بشه و سه سال حذف؟
    عکس این مسئله هم صادقه
    10 باخت یک صفر بدتره یا یک باخت 10 صفر؟

2. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میتونم بپرسم شما دوست دارید در طول 4 سال تیمتون به 4 نایب قهرمانی برسه یا اینکه حداقل یکبار قهرمان بشه و سه سال حذف؟
    عکس این مسئله هم صادقه
    اگه فضولی نباشه من از طرف خودم میگم
    دوست دارم 4 بار نایب قهرمان باشه

اصلا برای همینه که طرفدار آلمان هستم و همین طور چلسی
    بیشتر از قهرمانی من دوست دارم تیمم همیشه رو اوج باشه و اگه تو رقابت های مهمی شرکت میکنه بتونه به 4 تیم بیاد
    اتفاقی که متوالیا در جام جهانی و یورو برای آلمان و لیگ برتر و چندین سال (در 10 سال اخیر) در CL برای چلسی افتاده

4. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عکس این مسئله هم صادقه
    خب من ترجیح میدم که بایرن ظرف 3 سال دوبار نایب قهرمان بشه ولی همیشه بتونه برسه به مراحل بالا تا اینکه مثل اینتر یه بار قهرمان بشه و بعدش حتی نتونه به چمپیونزلیگ برسه

6. 4 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خب من ترجیح میدم که بایرن ظرف 3 سال دوبار نایب قهرمان بشه ولی همیشه بتونه برسه به مراحل بالا تا اینکه مثل اینتر یه بار قهرمان بشه و بعدش حتی نتونه به چمپیونزلیگ برسه
    ولی اون چیزی که باعث میشه یه تیم یا یه بازیکن -مربی توی اذهان بمونه قهرمانی و کسب افتخاره.....
    شما آلمانی ها کلا طرز تفکر جالبی دارید....
    قبل از شروع تورنمنت:11 ژرمن به سرپرستی فیلد مارشال یواخیم لوو برای حمله به جام آماده هستند...به هیچ تیمی رحم نکنید!
    بعد از پایان تورنمنت:نه داداش از اولم گفتم ملاک رسیدن به مراحل پایانی بود...حالا قهرمان هم نشدیم نشدیم...
    در ضمن اینتر سال بعد از قهرمانیش هم توی لیگ قهرمانان حضور داشت...حتی از یک هشتم هم صعود کرد ولی سال قبل به خاطر کارهای عجیب غریب موراتی خودشون رو بدبخت کردند
    ولی الان موراتی بچه خوبی شده....رفته سرمایه گذار خارجی اورده....تا 2015 هم ورزشگاه خصوصیش رو میسازه

8. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر کنم چیزی که بیشتر توی یادها و تاریخ بمونه قهرمانی و جام کسب شده در طی این رقابت هاست .
    کمتر پیش میاد که در مورد سال بخصوصی از این رقابت ها صحبت بشه و در وصف تیم قهرمان صحبت نشه و معمولا اکثر بحث ها هم پیرامون تیم قهرمان و این که چی شد که قهرمان شدن.
    درسته در مورد تیم های دیگه هم بحث میشه ولی رُل (Role) اصلی , تیم قهرمانه . بعده ها قراره برای رجوع به افتخارت تعداد جامهایی که کسب شده رو حساب کنیم نه این که نائب قهرمانی و سوم یا چهارمی رو مد نظر قرار بدیم.

این که تیم با مدیریت صحیح توی اوج بمونه خیلی فرق میکنه تا این که بگیم با نائب قهرمانی توی اوج میمونه .
    با مدیریت درست و تزریق نیرو و انتخاب مربی مناسب و نقل وانتقالات صحیح میشه تیم رو در اوج و قدرتمند نگه داشت .
    تیمی که قهرمانی رو از دست میده و دوم میشه نشون میده که یک جای کارش ضعف داشته یا مشکلی داشته که نتونسته قهرمان بشه . وقتی این قضیه تکرار بشه نشون میده که برای برطرف کردن این ضعف کاری صورت نگرفته یا این که روندی که پیش گرفته شده اشتباهه .

به هر حال نظر شخصی من رو بخواید من میگم که ترجیح میدم توی این فنیال ها تیم مورد علاقه ام قهرمانی بیاره چون که ارزشش خیلی بیشتره.

این تصویر و کاریکاتور جدید در مورد گروه مرگ لیگ قهرمانان در فصل 2012/13 به نوبه ی خودش جالبه

10. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خب نیازی به این همه جنجال و بحث نیست دوستان.زمان مشخص کننده جواب این سواله که چه تیمی شایسته صعود از گروه میتونه باشه.
    اما:
    اولا:ما که دوستدار آلمان و طرفداران عزیزش هستیم.البته تو بازی رو در رو بقول داش مسعود رقیب(دشمن)به حساب میایم.پس خواهشا برداشت غلط نکنن دوستان گلم.
    دوما:در مورد بالوتلی و طرز فکر آلمان ها لطفا مراجعه شود به فینال یورو2012!!خودش گویا و بدون شرح هستش.به یاد ندارم توی هیچ فینالی آلمان حتی تو اوج ضعفش(2002) اینچنین بازی رو وا بده!(بحث رو ادامه ندیم بهتره)
    سوما:چلسی4تا خوردآه بایرن یقه چلسی رو گرفت

12. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خب نیازی به این همه جنجال و بحث نیست دوستان.زمان مشخص کننده جواب این سواله که چه تیمی شایسته صعود از گروه میتونه باشه:
    اگر منظورتون گروه D هست که خوب مشخصه رئال مادرید و منچستر سیتی

دوما:در مورد بالوتلی و طرز فکر آلمان ها لطفا مراجعه شود به فینال یورو2012!!خودش گویا و بدون شرح هستش.به یاد ندارم توی هیچ فینالی آلمان حتی تو اوج ضعفش(2002) اینچنین بازی رو وا بده!(بحث رو ادامه ندیم بهتره)
    اون بازی فینال شرایطش فرق میکرد....همین که هوادران اسپانیا چندتاشون بعد از قهرمانی اومدن گفتن که شرایط جوری پیش رفت که به سود اسپانیا شد خودش گویای همه چیزه
    در ضمن منم یادم نمیاد ایتالیا توی اوج ضعفش و بحران های داخلی جلوی آلمان در اوج و مدعی بازی رو وا داده بشه....لطفا مراجعه شود به نیمه نهایی ۲۰۱۲
    Last edited by H A M A S; 01-09-2012 at 11:44.

14. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

عکس این مسئله هم صادقه

دوست عزیز باز مساله اصلی همونی هست که توی پست قبلم گفتم یعنی اختلاف در نگاهمون به قوتبال.

با احتساب دو پست قبلیتون دید شما به فوتبال تقریبا به این شکل برداشت میشه:

اول: فقط بردن جام مهمه و بقیه ی رقابت ها تقریبا ارزشی ندارند.
    دوم: نائب قهرمانی ارزش چندانی نداره چون توی تاریخ قهرمان ثبت میشه! (هر چند که هواداران اون تیم از ابتدا تا بازی فینال از مسابقات تیمشون لذت ببرند و یوفا به ازای هر برد مبلغ قابل توجهی رو پرداخت کنه و درآمدهایی که از تبلیغات و فروش بلیت و حق پخش تلویزیونی در هر مرحله حاصل میشه بسیار بالا باشه.)

حالا چون اینتر رو مثال زدید به عنوان تیمی که قهرمانیش در یک سال و افت شدیدش در سال های بعد رو بهتر از نائب قهرمانی های بایرن می دونید در همون مورد صحبت می کنیم:

اول از همه بگم که کسی منکر ارزش بالای قهرمانی نیست و طبیعی هست که تیمی که در پایان فصل قهرمان میشه اسمش ثبت میشه و در ذهن ها می مونه.
    اما شما به عنوان یک طرفدار فوتبال وقتی شاهد این باشید که بعد از کسب یک مقام قهرمانی ، سال بعد اقت محسوسی داشته باشید و سال بعد از اون روند افت با شیب بیشتری ادامه پیدا کنه و تیم در لیگ مقام ششم رو کسب کنه
    که علاوه بر نامناسب بودن مقام برای تیمی شناخته شده ، عملا هواداران اون تیم باید نه تنها اون سال ، بلکه سال بعد از اون را به خاطر دوری از سطح اول اروپا رو به نوعی از دست بدهند و به امید سال های بعدی باشند که خودش در حاله ای از ابهام قرار داره.

با صحبت های بالا مسلما به عنوان یک هوادار شرایط فعلی یعنی باقی موندن در سطح اول به عنوان یک مدعی جدی رو ترجیح میدم ، به این دلیل که هیجان یک فصل رقابت در بالاترین سطح برام در اولویت بالاتری هست تا اینکه مثلا چرا سه سال پیش قهرمان نشدیم!

شخصا بیشتر از اینکه بخوام فوتبال رو نگاه کنم تا بگم در گذشته چه اتفاقی افتاد به دنبال این هستم که ببینم شرایط در حال و آینده در چه وضعیتی هست تا ازهیجان بالای رقابت سالانه لذت ببرم.
    هرچند که اگه بخوایم به شکلی که شما به قضایا نگاه می کنید ، نگاه کنیم باز هم با توجه به قهرمانی نه چندان دور(2001) و البته تعداد قهرمانی های بیشتر باز به همون نتیجه می رسم.

ولی اون چیزی که باعث میشه یه تیم یا یه بازیکن -مربی توی اذهان بمونه قهرمانی و کسب افتخاره.....
    شما آلمانی ها کلا طرز تفکر جالبی دارید....
    قبل از شروع تورنمنت:11 ژرمن به سرپرستی فیلد مارشال یواخیم لوو برای حمله به جام آماده هستند...به هیچ تیمی رحم نکنید!
    بعد از پایان تورنمنت:نه داداش از اولم گفتم ملاک رسیدن به مراحل پایانی بود...حالا قهرمان هم نشدیم نشدیم...

تعمیم دادن صحبت هاتون به کلیه ی افراد طرفدار فوتبال آلمان در نوع خودش مثال زدنیه! خصوصا با اون شروع "شما آلمانی ها"!

موفق باشید.

16. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

الان من بخوام بگم تیمم چلسیو نابود کرد کجا باید بگم ؟؟ تو تاپیک چلسی که نمیشه !

18. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزیز باز مساله اصلی همونی هست که توی پست قبلم گفتم یعنی اختلاف در نگاهمون به قوتبال.

با احتساب دو پست قبلیتون دید شما به فوتبال تقریبا به این شکل برداشت میشه:

اول: فقط بردن جام مهمه و بقیه ی رقابت ها تقریبا ارزشی ندارند.
    دوم: نائب قهرمانی ارزش چندانی نداره چون توی تاریخ قهرمان ثبت میشه! (هر چند که هواداران اون تیم از ابتدا تا بازی فینال از مسابقات تیمشون لذت ببرند و یوفا به ازای هر برد مبلغ قابل توجهی رو پرداخت کنه و درآمدهایی که از تبلیغات و فروش بلیت و حق پخش تلویزیونی در هر مرحله حاصل میشه بسیار بالا باشه.)

حالا چون اینتر رو مثال زدید به عنوان تیمی که قهرمانیش در یک سال و افت شدیدش در سال های بعد رو بهتر از نائب قهرمانی های بایرن می دونید در همون مورد صحبت می کنیم:

اول از همه بگم که کسی منکر ارزش بالای قهرمانی نیست و طبیعی هست که تیمی که در پایان فصل قهرمان میشه اسمش ثبت میشه و در ذهن ها می مونه.
    اما شما به عنوان یک طرفدار فوتبال وقتی شاهد این باشید که بعد از کسب یک مقام قهرمانی ، سال بعد اقت محسوسی داشته باشید و سال بعد از اون روند افت با شیب بیشتری ادامه پیدا کنه و تیم در لیگ مقام ششم رو کسب کنه
    که علاوه بر نامناسب بودن مقام برای تیمی شناخته شده ، عملا هواداران اون تیم باید نه تنها اون سال ، بلکه سال بعد از اون را به خاطر دوری از سطح اول اروپا رو به نوعی از دست بدهند و به امید سال های بعدی باشند که خودش در حاله ای از ابهام قرار داره.

با صحبت های بالا مسلما به عنوان یک هوادار شرایط فعلی یعنی باقی موندن در سطح اول به عنوان یک مدعی جدی رو ترجیح میدم ، به این دلیل که هیجان یک فصل رقابت در بالاترین سطح برام در اولویت بالاتری هست تا اینکه مثلا چرا سه سال پیش قهرمان نشدیم!

شخصا بیشتر از اینکه بخوام فوتبال رو نگاه کنم تا بگم در گذشته چه اتفاقی افتاد به دنبال این هستم که ببینم شرایط در حال و آینده در چه وضعیتی هست تا ازهیجان بالای رقابت سالانه لذت ببرم.
    هرچند که اگه بخوایم به شکلی که شما به قضایا نگاه می کنید ، نگاه کنیم باز هم با توجه به قهرمانی نه چندان دور(2001) و البته تعداد قهرمانی های بیشتر باز به همون نتیجه می رسم.

تعمیم دادن صحبت هاتون به کلیه ی افراد طرفدار فوتبال آلمان در نوع خودش مثال زدنیه! خصوصا با اون شروع "شما آلمانی ها"!

موفق باشید.
    اوه کی میره این همه راه رو!
    این دوست عزیزمون مدعی هستند که نایب قهرمانی هم خوبه چون بازم یه سودی به باشگاه میرسه-باعث افزایش بلیط فروشی میشه و....
    خوب میتونم بپرسم هزینه سرافکندگی و سرخوردگی بازیکنان آلمان و همچنین مردم کشورش توی حذف از فینال ج.ج 2002-نیمه نهایی ج.ج 2006 -فینال اروپا 2008-نیمه نهایی ج.ج 2010-و نیمه نهایی 2012 چقدره؟ مثلا با چقدر پول بلیط فروشی و اسپانسرینگ و حتی ادعای قهرمانی میشه این زخم ها رو التیام داد؟
    شما تماشاگرید و تیم تون رو در قامت مدعی میبینید کیف میکنید اما اون بازیکنی که به طور سریالی و مداوم چه در عرصه باشگاهی و چه ملی داره جام ها رو از دست میده مطمئنن مثل شما فکر نمیکنه!
    اصلا اینا رو ولش کن!
    چندتا مدال برنز و نقره المپیک معادل یک مدال طلاست؟ چرا کشوری که توی المپیک 100 تا مدال نقره و 200 مدال برنز داره بازم رنکش پایین تر از کشوریه که یک مدال طلا داره؟
    Last edited by H A M A S; 01-09-2012 at 17:27.

20. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •