منم زیاد خرید داشتم از دیجی و هیچ مشکلی بوجود نیومده
در مورد قیمت هم نمیشه گفت گرون میده یا ارزون
بعضی اجناس دیجی کالا نسبت ب بازار قیمت خوبی دارن و بعضی ها گرون تر هستن
باید از بازار قیمت کرد و بعد خرید از دیجی
منم زیاد خرید داشتم از دیجی و هیچ مشکلی بوجود نیومده
در مورد قیمت هم نمیشه گفت گرون میده یا ارزون
بعضی اجناس دیجی کالا نسبت ب بازار قیمت خوبی دارن و بعضی ها گرون تر هستن
باید از بازار قیمت کرد و بعد خرید از دیجی
من از دیجی کالا خیلی وسیله گرفتم واقعا خوبه از نظر پشتیبانی خیلی مودب هستن خیلی سری میفرستن شاید با بیرون قیمتاش یکم فرق داشته باشه ولی واسه پشتیبانی خوبش و گارانتی کاملا میارزه
من یه هارد وسترن خریدم ازش مشکلی نداره حتی چند ماه قبل سفارش یه کیف هارد دادم قیمتشم با قیمت جهانیش مقایسه کردم خیلی مناسب بود بعد اینکه پول رو ریختم چند روز بعد تماس گرفتن که موجودیمون تموم شده و با گرفتن شماره کارت ازم پولمو بهم برگردوندن.فقط یکمی هزینه ارسالشون زیاده و الا مطمئنه
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
قیمتاش نسبت به بازار خیلی بالاست حالا که قرار نقذی بخرید برید کمتر از دست اول بخرید تازه میتونید تخیف بکیرید یا چونه برنید
من چند مورد خرید داشتم خیلی راضیم هم از بسته بندی هم پشتیبانی هم زمان ارسال
2 ساعت در بازار بگردی خیلی با قیمت بهتر میشه خرید
دیجی کالا برای کسایی که حال و حوصله ندارند خوبه . کلن فروشگاههای اینترنتی قیمتشون بالاست
در صورتی که قطعات الکتریکی و زنگ بزنی مرکز فروش قطعات شهرتون با پیک هم بفرسته خیلی میصرفه
با رفت و امد وقتی که میزاری واسه رفتن به بازاره این ها هزینه همون دیجی کالا میشه من از این قطعات الکترونیکی هایی که شما میگین خرید کروم با پیک اورد مشکل داشت زنگ زدم اول قبول نمیکرد بعد گفت بیار اینجا رفتم اونجا به هزار بد بختی پول پس گرفتم ولی من با دیجی تا حالا این دستانارو نداشتم
من ازش یه گوشی خریدم .
خیلی راضی بودم
دوستان این قضیه دیجی بن چیه؟
برای خرید دو کالا همزمان، میشه از دیجی بن اولی برای خرید کالای دومی استفاده کرد؟ اگه کالای دومی تخفیف ویژه خورده باشه چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)