تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 42

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی A.S. Roma | جالوروسی ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر کنم سرعت توپ 103 کیلومتر بود , نه 113 کیلومتر
    البته زیاد فرقی نمیکنه . اینقدر ضربه محکم بود که هیچ دروازه بانی نمیتونست مهارش کنه . مخصوصا نوع حرکت توپ طوری بود که در بین راه اوج گرفت و از یک ضربه با ارتفاع کم به سمت طاق دروازه رفت .
    فکر کنم 10 - 15 بار این ضضربه رو نگاه کردم و هنوز نفهمیدم توتی چطور همچین ضربه ای رده !!!

تبریک به دوستان رمی .

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گل فوق العاده ای بود. بوفون بزرگ هم هیچ کاری از دستش بر نمیومد!

لینک دانلود، 360Pp با پسوند mp4:

4. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

6. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

فقط میتونم بگم همچین شوتی توو عمرم با این سرعت ندیده بودم... فوق العاده بود.... بوفون که چه عرض کنم... اگه بوفون و کاسیاس و پیتر چک سه تایی هم توو دروازه یودن نمیتونستن بگیرن وای اگه میخورد توو کله یکی شاید گردنش میشکست و تمام دندوانش خورد میشد...

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

فرانچسکو توتی، دومین گلزن برتر تاریخ سری‌آ

9. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توتی: فقط مسی بهتر از من است

او که به تازگی شایعاتی در مورد بازگشتش به تیم ملی ایتالیا منتشر شده، تایید کرد که مسی در سطح متفاوتی با سایرین است اما قویا معتقد است که از هیچ بازیکن دیگری پایین تر نیست

سایت گل- توتی، کاپیتان اسطوره ای رم، معتقد است که در دنیای فوتبال، تنها لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، از او بهتر است.

این مهاجم 36 ساله که به تازگی شایعاتی در مورد بازگشتش به تیم ملی ایتالیا منتشر شده، تایید کرد که مسی در سطح متفاوتی با سایرین است اما قویا معتقد است که از هیچ بازیکن دیگری پایین تر نیست.

توتی در گفتگو با گاتزتا دلو اسپورت گفت:" تنها یک بازیکن وجود دارد که می تواند کاری را انجام دهد که من نمی توانم و آن مسی است.

فکر نمی کنم بازیکن ایتالیایی وجود داشته باشد که بتوانم او را در لیست بالاتر از خودم قرار بدهم. هرچند آمار خود گویای همه چیز است."

او همچنین مارچلو لیپی، سرمربی سابق تیم ملی ایتالیا را مورد ستایش قرار داد و گفت که دوست دارد در آینده با ژوزه مورینیو کار کند.

" از نظر من، لیپی بهترین مربی ای است که با او کار کردم. او از کاریزمای فوق العاده ای برخوردار بود. البته کاپلو و اسپالتی هم مربیان فوق العاده ای بودند.

با چه مربی ای دوست دارم کار کنم؟ مورینیو"

توتی در مورد ماریو بالوتلی، مهاجم میلان، که در ماه های اخیر نمایش های بسیار خوبی ارائه داده، گفت:" می توانم بگویم که او می تواند یک پدیده باشد اما به شیوه کاری و رفتارش بستگی دارد. این به کارهایی که او در خارج از زمین انجام می دهد هم بستگی دارد."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Totti: Only Messi is better than me

11. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

بیستمین سالگرد حضور توتی در سری آ

بیست سال پیش بود. پنجشنبه ۲۸ مارس ۱۹۹۳٫ رم با دو گل کانیجیا و میهائیلوویچ از حریفش برشا پیش است. بوسکوف سرمربی تصمیم می گیرد بازیکنی ۱۶ ساله را به زمین بفرستد. همان بازیکنی که میها می گفت همه از عجایبش حرف می زدند.

فرانچسکو توتی در دقیقه ۸۷ جای ریتزیتلی را می گیرد تا برای اولین بار در سری آ به میدان برود و با سه دقیقه حضورش در زمین مسابقه شروع به نوشتن تاریخ کالچو کند.
    حالا ۲۰ سال گذشته است. رکوردهای زیادی توسط او شکسته شده و آن پسر بچه ای که همه می دانستند بازیکن ویژه ای است حالا یکی از بزرگترین ستارگان تاریخ کالچوست. هافبکی که ۲۲۶ گل در سری آ زده و همچنان پیش می رود. اما او هنوز هم مثل یک بچه تمرین می کند. گویی که علیرغم گذشت ۲۰ سال او هنوز ۱۶ سال سن دارد.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نامه بوفون به دوستش توتی

به گزارش RomaNews.ir، جی جی بوفون کاپیتان یوونتوس در ۲۰مین سالگرد حضور فرانچسکو توتی در سری آ نامه ای خطاب به اسطوره رم نوشته که در خبرگزاری ANSA منتشر شده است.
    “فرانچسکوی عزیز، تو تاریخ فوتبال ایتالیا را خلق کردی.”
    “بیست سال حضور در سری آ، عجب دستاوردی…من هنوز تصویر اولین گلت را ذهنم دارم، بازی رم-فوجا بود.”
    “ما دوستیم، می دانی که چقدر برای تو اهمیت قائلم. ما کارمان را در کنار هم در تیم زیر ۱۵ ساله ها شروع کردیم، سالهایی فوق العاده کنار هم در تیم ملی داشتیم و به رویارویی مان به عنوان رقیب در سری آ ادامه می دهیم.”
    “تو همیشه به من گل میزنی(دقیق بگویم ۱۰ گل به من زدی) مثل قهرمانی که دوستی مان را از یاد برده…
    “بعدش وقتی سوت پایان زده می شود، دوباره بین ما خنده است، مثل زمانی که ترسیدم پنالتی ات را به من چیپ بزنی و آن را گرفتم – و این باعث ناراحتی ام شد چون تو بودی.
    “ما از نسلی خوشبخت هستیم. این درست است که هر فصلی بعد از ۳۰ سالگی به اندازه هفت فصل می ارزد، اما به نظر می رسد که تو در عوض پیر شدن در زمان به عقب بر می گردی.”
    “تو تاریخ فوتبال ایتالیا را نوشتی و بازیکنی هستی که نمی شود به آن شک داشت.
    “و، برای من، تو همیشه یک آتزوری خواهی بود. با محبت از طرف دوستت، جی جی.”
    توتی ۳۶ ساله اولین بار در ۲۸ مارس ۱۹۹۳ به دستور سرمربی وقت رم وجادین بوکسوف در سری آ مقابل برشا به میدان رفت.

توتی حالا دومین گلزن برتر تاریخ سری آ است، و او به همراه بوفون در جام جهانی ۲۰۰۶ به مقام قهرمانی دست پیدا کرد.

13. 5 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

از سال ۱۹۲۷ باشگاه رم با غرور و افتخار نماینده شهر رم است، و قهرمانی های زیادی در ایتالیا بدست آورده است.
    امروز رم طرفدارانی در هر گوشه از جهان دارد.
    فرانچسکو توتی ستاره رم است.

من شما را روی سکوها می بینم.
    احساس می کنم که دارید تماشایم می کنید.
    از شما به خاطر اینکه هستید متشکرم.
    می خواهم این را بدانید.
    شما می خواهید بدانید من چه فکری می کنم؟
    واقعا چه کسی هستم؟
    نمی توانم این را به شما بگویم.
    اما می توانم ۹۰ دقیقه با تمام وجودم برایتان بازی کنم.
    و الان بیست سالی می شود که این کار را برایتان می کنم.
    ۶۷۰ بازی و ۲۸۲ گل.
    همه دوران بازی ام به عنوان یک فوتبالیست را به شما دادم.
    برای یک تیم. رم.
    برای شما بازی کردم.
    برای هواداران.
    شاید حالا وقتش باشد که از شما تشکر کنم.
    در ایتالیا و سراسر جهان.
    به نمایندگی از این تیم فوتبال بزرگ.
    از شما تشکر می کنم.
    شما به من ناب ترین هدیه ممکن را دادید.
    انرژِی.
    انرژی برای ادامه دادن.
    و امیدوارم آن به نوعی باعث خوشحالی شما شود.
    اما اگر این طور نباشد من درک می کنم.
    ولی باور کنید واقعا برای من این طور است.
    مثل شما، من هم برای بیشتر از اینها عطش دارم.

دانلود این ویدئوی دیدنی:

15. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توتی: پاری سن ژرمن نه؛ شاید به آمریکا رفتم

سایت گل- فرانچسکو توتی، کاپیتان اسطوره ای رم، تاکید کرد که علاقه ای به ترک جالوروسی و رفتن به پاری سن ژرمن ندارد.

این مهاجم باتجربه تمام دوران حرفه ای اش را در رم سپری کرده و بارها تاکید کرده که دوست دارد تا پایان دوران حرفه ای اش در المپیکو بماند.
    با این وجود، هرچند او اعلام کرد که می خواهد در رم بماند، اما احتمال پیوستن به یک باشگاه دیگر را هم به طور کامل رد نکرد.
    توتی در گفتگو با نشریه اکیپ گفت:" اگر دوران حرفه ای ام را در رم به پایان نرسانم، به خارج می روم.به خاطر احترامی که برای رم و هوادارانش قائل هستم، مطمئنا برای یک باشگاه ایتالیایی دیگر بازی نمی کنم.
    آماده ام تا بازی در یک کشور دور از اینجا، مثلا آمریکا، را تجربه کنم. قطر خیلی برای من گرم است. پاری سن ژرمن؟ آنها همین حالا هم ستاره های زیادی دارند.
    من با پیراهن جالوروسی بزرگ شدم و فکر می کنم با این پیراهن پیر خواهم شد."
    توتی 36 ساله تا سال 2014 با رم قرارداد دارد.
      محتوای مخفی: منبع 
    http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2013/05/04/3953462/%D8%AA%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D9%86-%DA%98%D8%B1%D9%85%D9%86-%D9%86%D9%87-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%85?ICID=HP

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

محتوای مخفی: ادامه مطلب 
    طرفداری – نشریه گاتزتا دلو اسپورت از احتمال انتقال آلبرتو جیلاردینو به باشگاه رم خبر داد.

به گزارش فوتبال-ایتالیا، مهاجم ملی پوش جنوا در پی معاوضه با مارکو بوریلو، مهاجم جالوروسی می تواند به پایتخت منتقل شود.

این بازیکن 31 ساله فصل 13-2012 را به طور قرضی در بولونیا بازی کرد و طی 36 بازی 13 گل به ثمر رساند. عملکرد خوب او در این فصل حتی باعث شد تا از سوی چزاره پراندلی یکبار دیگر به تیم ملی ایتالیا دعوت شود.

گفتنی است نهایی شدن این انتقال بستگی به جلب موافقت مارکو بوریلو خواهد داشت، مهاجمی که مالکیت آن در اختیار باشگاه رم قرار دارد و این فصل را به طور قرضی در جنوا توپ زده است.

به نظر می رسد با انتقال آلبرتو جیلاردینو به رم، مهاجم سابق میلان و فیورنتینا باید کمی از دستمزد دریافتی خود نیز بکاهد. درآمد او در روسوبلو در حال حاضر سالیانه 5.4 میلیون یورو است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •