تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 11 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 109

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2012 - 2013

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

شیوه قیمت گذاری بازیکنان بر اساس مارکت ولیو هستش مثلا فردیناند 46 میلیون از لیدس خریداری شده اما اینجا 6 میلیون حساب شده یعنی ارزش مارکتی این بازیکن هر سال امده پایین تا به این قیمت رسیده

در مورد معتبر بودن این سایت که شکی درش نیست

بحث رو منحرف نکنید شما منظورتون این بود که چلسی بیشتر خرج کرده من با دلیل و منبع ثابت کردم که شما اشتباه میکنید حالا میانگین سن و تعداد بازیکن اینا مهم نیست مهم پول خرج شده برای بازیکنان هستش که میبینیم منچستر بیشتر خرج کرده

درمورد تیم اول دوم و شکست با ناداوری و ... هم بحث زیاد شده نیاز به بازگو کردن دوباره نیست اما در مورد مهم بودن لیگ کاپ شاید برای شما مهم نباشه اما فرگوسن 70 ساله کم مونده بود از شدت ناراحتی و استرس بازو خودشو بجوه پس براش مهمه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

شیوه قیمت گذاری بازیکنان بر اساس مارکت ولیو هستش مثلا فردیناند 46 میلیون از لیدس خریداری شده اما اینجا 6 میلیون حساب شده یعنی ارزش مارکتی این بازیکن هر سال امده پایین تا به این قیمت رسیده

در مورد معتبر بودن این سایت که شکی درش نیست
    بله! ریو 29.3 میلیون پوند از لیدز اومد که به یورو تبدیلش کنیم میشه نزدیل 37 میلیون یورو! حالا این 46 میلیون از کجا اومد خدا میدونه، اما بعد، بزرگوار صحبت سر ارزش بازیکن نیست، صحبت راجع به قیمتی هست که بازیکن خریداری شده! همونطور که خودتون چند خط پایینتر گفتید:
    مهم پول خرج شده برای بازیکنان هستش
    +
    ممکنه ژانویه psg ژانویه بیاد بگه 15 میلیون پوند میدیم برای فردیناند! پس 6 میلیون شد پر؟
    مضاف بر این اصلا این ارزش پولی بازیکن رو چه معیاری تعیین میشه؟ شما که در اعتبار سایت منبعتون شک ندارید و بهش استناد کردید واضح توضیح بدید که بنده و احیانا دیگران هم بدونیم./
    بحث رو منحرف نکنید شما منظورتون این بود که چلسی بیشتر خرج کرده من با دلیل و منبع ثابت کردم که شما اشتباه میکنید حالا میانگین سن و تعداد بازیکن اینا مهم نیست مهم پول خرج شده برای بازیکنان هستش که میبینیم منچستر بیشتر خرج کرده
    بحث رو منحرف نکنم؟ خنده داره... کدوم بخش از صحبت های من ربطی به بحث نداشت؟ من تصویر پایین از سایت منبع شما نیست؟ اگه میانگین و سن و تعداد بازیکنان مهمنبود منبع شما مرض نداشت بهش اشاره کنه که!!

ضمنا این دلیل شما الان این دلیل و مدرک شما که بقیه رو متهم میکنید به اشتباه کردن کم گاف نداره! چند تاش اشاره شد و با بی جوابی نسخش پیچیده شد. در کل اگه شما میخوای پافشاری کنی رو حرفتون، دیگه من چی بگم... عیان را چه حاجت به بیان!

3. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بله! ریو 29.3 میلیون پوند از لیدز اومد که به یورو تبدیلش کنیم میشه نزدیل 37 میلیون یورو! حالا این 46 میلیون از کجا اومد خدا میدونه، اما بعد، بزرگوار صحبت سر ارزش بازیکن نیست، صحبت راجع به قیمتی هست که بازیکن خریداری شده! همونطور که خودتون چند خط پایینتر گفتید:

+
    ممکنه ژانویه psg ژانویه بیاد بگه 15 میلیون پوند میدیم برای فردیناند! پس 6 میلیون شد پر؟
    مضاف بر این اصلا این ارزش پولی بازیکن رو چه معیاری تعیین میشه؟ شما که در اعتبار سایت منبعتون شک ندارید و بهش استناد کردید واضح توضیح بدید که بنده و احیانا دیگران هم بدونیم./

بحث رو منحرف نکنم؟ خنده داره... کدوم بخش از صحبت های من ربطی به بحث نداشت؟ من تصویر پایین از سایت منبع شما نیست؟ اگه میانگین و سن و تعداد بازیکنان مهمنبود منبع شما مرض نداشت بهش اشاره کنه که!!

ضمنا این دلیل شما الان این دلیل و مدرک شما که بقیه رو متهم میکنید به اشتباه کردن کم گاف نداره! چند تاش اشاره شد و با بی جوابی نسخش پیچیده شد. در کل اگه شما میخوای پافشاری کنی رو حرفتون، دیگه من چی بگم... عیان را چه حاجت به بیان!
    37 lمیلیون یورو نه 40 میلیون

بله صحبت سر قیمت خریداری شده هستش این سایت هم دقیقا قیمت خریداری شده رو قرار داده اما براساس ارزش هم بحث کرده میتونید هر دو را بررسی کنید

شما متاسفانه فکر میکنید عقل کل هستید و تا حرفی زده میشه میگید اطلاعاتتون را افزایش بدید در صورتی که خودتان بسیار کم اطلاع هستید

اگر اخبار امروز رو دنبال میکردید تمام خبرگذاری ها به این سایت استناد کرده و خبر گذاشته بودند اما شما این رو هم انکار میکنید

مهم این بود که مشخص شد منچستر بیشتر از چلسی خرج کرده که بهونه دست امثال شما نده که چلسی هر چی بازیکنه خریده و ...

جواب های شما هم داده شد یکم معلوماتتون را بالا ببرید تا متوجه بشید

5. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

37 l
    مهم این بود که مشخص شد منچستر بیشتر از چلسی خرج کرده که بهونه دست امثال شما نده که چلسی هر چی بازیکنه خریده و ...

اخه من چی بگم ...آمار خودتون نشون می ده که ارزش بازیکنان تیم منچستر از ارزش بازیکنان چلسی بیشتره فقط همین...
    اگه بحث در مورد خرج کردن هستش که واقعا این بحث نتیجش معلومه.
    مگه منچستر برای مثلا اسمالینگ یا ولبک یا خیلی های دیگه که از اکادمی اومدن و الان ارزششون اینقدر شده پول هنگفتی پرداخت کرده؟؟؟
    تو همین سایتی که گذاشتین برین ببینین
    تو سه فصل اخیر منچستر 94میلیون پوند خرج کرده و چلسی تو همین سه فصل اخیر 239 میلیون پوند خرج کرده یعنی تقریبا 2.5 برابر ...
    در ضمن از زمانی که Financial Fair play اجرا بشه سه تا تیمی که تا الان در معرض حذف از رقابت های اروپایی هستند عبارتند از چلسی-منچسترسیتی-PSG

7. این کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اخه من چی بگم ...آمار خودتون نشون می ده که ارزش بازیکنان تیم منچستر از ارزش بازیکنان چلسی بیشتره فقط همین...
    اگه بحث در مورد خرج کردن هستش که واقعا این بحث نتیجش معلومه.
    مگه منچستر برای مثلا اسمالینگ یا ولبک یا خیلی های دیگه که از اکادمی اومدن و الان ارزششون اینقدر شده پول هنگفتی پرداخت کرده؟؟؟
    تو همین سایتی که گذاشتین برین ببینین
    تو سه فصل اخیر منچستر 94میلیون پوند خرج کرده و چلسی تو همین سه فصل اخیر 239 میلیون پوند خرج کرده یعنی تقریبا 2.5 برابر ...
    در ضمن از زمانی که Financial Fair play اجرا بشه سه تا تیمی که تا الان در معرض حذف از رقابت های اروپایی هستند عبارتند از چلسی-منچسترسیتی-PSG
    اولا بحث این فصل هستش و به 3 فصل اخیر من کاری ندارم

اگر خرج امسال منچستر و چلسی را دقیقا حساب کنید میبینید که منچستر بیشتر خرج کرده اما اگر از لحاظ ارزش بازیکن بررسی کنید میبینید که اختلاف خیلی کمه اونم به دلیل بیشتر بودن تعداد بازیکنان منچستره

در مورد آکادمی منچستر و اسمالینگ و .. ما هم برای امثال تری و برتراند و...پولی ندادیم فکر کنم جان تری به کل آکادمی منچستر بیارزه نه؟

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

جالبه که تفاوت پوند و یورو رو نمیدونید... فردیناند 29.3 میلیون پوند خریداری شد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که به یورو تبدیل بشه 37 میلیون یورو! بعد شما گفتی 46 میلیون، الان میگی 40 میلیون یورو، جدولت زده 40 میلیون پوند! ruok؟
    البته این قبیل صحبت ها قاعدتا روش خوبیه برای تغییر تارگت موضوع مورد بحث... بنده اصلا متوجه این اتفاق نشدم. ادامه بدید...!
    بله صحبت سر قیمت خریداری شده هستش این سایت هم دقیقا قیمت خریداری شده رو قرار داده اما براساس ارزش هم بحث کرده میتونید هر دو را بررسی کنید

شما متاسفانه فکر میکنید عقل کل هستید و تا حرفی زده میشه میگید اطلاعاتتون را افزایش بدید در صورتی که خودتان بسیار کم اطلاع هستید

اگر اخبار امروز رو دنبال میکردید تمام خبرگذاری ها به این سایت استناد کرده و خبر گذاشته بودند اما شما این رو هم انکار میکنید

موفق و منصور باشید./

10. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

جالبه که تفاوت پوند و یورو رو نمیدونید... فردیناند 29.3 میلیون پوند خریداری شد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که به یورو تبدیل بشه 37 میلیون یورو! بعد شما گفتی 46 میلیون، الان میگی 40 میلیون یورو، جدولت زده 40 میلیون پوند! ruok؟
    البته این قبیل صحبت ها قاعدتا روش خوبیه برای تغییر تارگت موضوع مورد بحث... بنده اصلا متوجه این اتفاق نشدم. ادامه بدید...!

موفق و منصور باشید./
    دوست عزیز من اسمی از واحد پول نیوردم اما اگر شما خوشحال میشی که من فرق یورو و پوند رو نمیدونم باید بگم که بله نمیدونم

اینم مشخصات نقل انتقال این بازیکن

CHANGE PROFILE
    choose other player: David de Gea Anders Lindegaard Phil Jones Rio Ferdinand Jonny Evans Chris Smalling Nemanja Vidic Patrice Evra Alexander Büttner Rafael Anderson Ryan Giggs Michael Carrick Paul Scholes Tom Cleverley Darren Fletcher Nick Powell Shinji Kagawa Ashley Young Antonio Valencia Nani Bebé Wayne Rooney Chicharito Danny Welbeck Robin van Persie Ángelo Henríquez Federico Macheda Fraser Forster Joe Hart John Ruddy Ryan Shawcross Joleon Lescott Phil Jagielka Gary Cahill Ashley Cole Leighton Baines Kieran Gibbs Glen Johnson Kyle Walker Steven Gerrard James Milner Jonjo Shelvey Adam Johnson Aaron Lennon Alex Oxlade-Chamberlain Andy Carroll Jermain Defoe

NEWS ABOUT RIO FERDINAND

TRANSFER HISTORY
    Season Date from to MV Loan Transfer fee
    02/03 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - - 40.480.000 £
    00/01 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - - 22.880.000 £
    96/97 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - was -
    96/97 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - is free transfer
    95/96 11.1995 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - - -
    Total transfer revenues: 63.360.000 £

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

توی این چند سال اخیر، چلسی و سیتی ، روی رئال مادرید رو توی پول خرج کردن واسه بازیکن سفید کردن
    برام جالبه که هنوز کسی وجود داره که فکر می کنه چلسی کمتر از منچستر یونایتد خرج می کنه!!!
    نزنید این حرفو، بهتون می خندن ...

13. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اولا بحث این فصل هستش و به 3 فصل اخیر من کاری ندارم

اگر خرج امسال منچستر و چلسی را دقیقا حساب کنید میبینید که منچستر بیشتر خرج کرده اما اگر از لحاظ ارزش بازیکن بررسی کنید میبینید که اختلاف خیلی کمه اونم به دلیل بیشتر بودن تعداد بازیکنان منچستره

در مورد آکادمی منچستر و اسمالینگ و .. ما هم برای امثال تری و برتراند و...پولی ندادیم فکر کنم جان تری به کل آکادمی منچستر بیارزه نه؟
    شما که این قدر خوب امار می زاری برو همون سایتو نگاه کن
    منچستر در این فصل در مجموع 47 میلیون پوند خرج کرده چلسی 79 میلیون پوند
    تری که یکی از منفورترین بازیکنان تاریخ انگلیس هستش مطمئنا هیچ ارزشی برای هیچکس نداره

15. این کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

توی این چند سال اخیر، چلسی و سیتی ، روی رئال مادرید رو توی پول خرج کردن واسه بازیکن سفید کردن
    برام جالبه که هنوز کسی وجود داره که فکر می کنه چلسی کمتر از منچستر یونایتد خرج می کنه!!!
    نزنید این حرفو، بهتون می خندن ...
    شما که این قدر خوب امار می زاری برو همون سایتو نگاه کن
    منچستر در این فصل در مجموع 47 میلیون پوند خرج کرده چلسی 79 میلیون پوند
    تری که یکی از منفورترین بازیکنان تاریخ انگلیس هستش مطمئنا هیچ ارزشی برای هیچکس نداره

دوستان منچستری یا متوجه منظور من نمیشید یا خودتون رو زدید به .... پس بهتره دیگه بحث ادامه داده نشه در جواب شما ها فقط باید این رو گفت که

دارندگی و برازندگی داریم خرج میکنیم تازه میخواییم ژانویه فالکائو هم بخریم

مثل شما نیستیم که یه بازیکنمون نباشه 6 تایی بشیم بهترین دفاع انگلستان رو در نیمه نهایی و فینال CL نداشتیم اما بازیکن جانشینش آنچنان خوب دفاع کردن که بارسا و بایرن رو مغلوب کردیم و قهرمان شدیم

به این میگن تیم

در مورد تری هم هر چی باشه ارزشش از فردیناند شما بیشتره دیدید که مربی انگلستان به فردیناند ترجیحش داد شما برو رو تیم خودت ارزش گذاری کن کل آکادمی شما تاحالا نتونسته یکی مثل تری تربیت کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •