آخ آخ آره .راس ميگي.من dv7 رو نگاه كردم
خب حالا من چه كار كنم؟؟؟؟؟
7000 برتريش نسبت به 6c65 چيه؟
آخ آخ آره .راس ميگي.من dv7 رو نگاه كردم
خب حالا من چه كار كنم؟؟؟؟؟
7000 برتريش نسبت به 6c65 چيه؟
من عموم بره امریکا که ورشکستش میکنم
اما من هرچی عمو دارم همشون میخوان که سر به تن خانواده م نباشه.همه دشمنن باهامونسره ارث و میراث باباشون
![]()
شرمنده تو یه تاپیک دیگه بودم معطل شدی ...
گفتم اشتباه می کنی ...
کاری نمی خواد بکنی من دارم تایپ می کنم که دستم داره قطع میشه ...
فرق داره اما نه خیلی خیلی زیاد ..
مثلا پردازنده 3rd Generation داره / گرافیک 650M قوی تر / MSSD می خوره / دیزاین خیلی شیک که به موزاییکی معروفه /هارد hybrid / کیبرد backlit / اسپیکر قوی تر Beats به همراه ساب ووفر / سیستم کولینگ coolsense 2 و ...
جالب اینجا اچ پی از لحاظ نرم افزار هم بهترینه بهترین نرم افزار ها رو هم داره همراهش ...
خير از جوونيت ببيني
اشكال نداره تايپ كن پايت قوي ميشه
پس اين كه عاليه
از نظر قيمتي خيلي كم با هم فرق دارن
اگه خدا بخواد ديگه نظرم عوض نميشه
برم ريويو هاش رو ببينم![]()
دوستان من خودم dv6t 7000 گرفتم از همه لحاظ تاییدش میکنم از هیولا هم یه چیز اونور تره این لپتاپ من خودمم قبلش میخواستم لنوو بگیرم ولی الان که اینو گرفتم اصلا دلم نمیکشه به لنوو نگاه بندازم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز درست میگن همه چیز کانفیگ نیست بالاخره شما داری بالای 2 تومن پول خرج میکنی نمی خوای پولت رو تو جوب بریزی میخوای؟!
شما برو تو بخش y580 یه نگا بنداز طرف نوشته دکمه های کیبوردش خیلی لق میزنه بعد 10 نفر دیگه هم حرفشو تایید میکنن خب این یعنی چی؟!
درضمن لنوو گرافیکش 660 هست ولی ضعیف ترین نوعش درست مثل y570 که ضعیف ترین نوع 555 رو داشت ولی hp و asus قوی ترین 650 رو دارن یعنی اختلاف این دو گرافیک کمتر از 5 درصد هست...
البته اینم بگم اگه این hp گیرم نمیومد حتما y580 میگرفتم
در آخر هم بگم که من هیچ تعصبی رو هیچ برندی ندارم من همیشه به دنبال بهترین هستم ...
پ ن پ می خوای عالی نباشه ...
قول میدم اچ پی بخری بیای اینجا20 تا تاپیک بزنی البته واسه من سودی نداره visitor اچ پی هم نیستم ولی کلا خیلی حال میکنی ..
ولی اچ پی یه خاصیت بدی داره اینکه هر سال یه طرح هایی میزنه که دلت می خواد اینی که داریو بفروشی اونو بخری ...
حالا گفته با ورود ویندوز 8 از طراحی های خیلی عالی تر رونمایی می کنن فقط منتظرم شاهکارای هنریشو دوباره ببینم ..
220 فرق دارن که میارزه ...
Last edited by 1DL0VeB0Y; 19-08-2012 at 23:57.
يه چيزي
صفحش fhd نبود
الان يادم افتاد
خب من خيلي رنگ توي چاپ برام مهمه
احتمالا بايد 6c65 بگيرم![]()
دوست عزیز FHD یا HD بودن تاثیری تو نشون دادن رنگ ها نداره و کنتراست مهمه که اچ پی به خاطر تکنولوژی BrightView کیفیت خیلی بالایی داره ...
FHD فقط رزولوشن بالاتره و بیشتر به درد کسایی می خوره کار کار طراحی سنگین انجام میدن یا فیلم زیاد می بینن و مجبور هستن صفحات زیادی رو در Desktop باز کنن و نمی تونن دائم بین صفحات scroll کنن نه شما ...
7000 رو به خاطر یه چیز الکی از دست نده ...
FHD هم بگیری توی رنگ نمی تونی تفاوتی حس کنی ...
لامصب یه جوریه که دیگه فکر نمیکنی از این بهتر و خوشکل نر هم قراره بیاد![]()
اگه حتما fhd میخوای همینم بگیری خیلی عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)