در ادامه توضیحات محمد عزیز:
حتما پوشه بازی رو توی آنتی ویروستون Exclusion کنید
چون اگه دوباره فعالش کنید ممکنه فایلو حذف کنه
آنتی ویروستون هرچی هست کافیه توی گوگل سرچ کنید :
"exclusion در آنتی ویروس ... "
در ادامه توضیحات محمد عزیز:
حتما پوشه بازی رو توی آنتی ویروستون Exclusion کنید
چون اگه دوباره فعالش کنید ممکنه فایلو حذف کنه
آنتی ویروستون هرچی هست کافیه توی گوگل سرچ کنید :
"exclusion در آنتی ویروس ... "
سلام من بازی و نصب میکنم کرکشم انجام میدم ولی اخر سر این پیغامو میده بازی اجرا نمیشه لطفآ کمک کنید [IMG][/IMG] کسی نیست کمک کنه ؟
![]()
Last edited by mohsen...; 27-08-2012 at 15:59. دليل: ؟
من همین مشکل رو داشتم و حلش کردم.
شما باید داخل سی دی چند تا چیه که نصب کنی تک به تک شو نصب کن بعد بازی اجرا میشه
همشو نصب کردم ولی هر بار یه عروری میدهاصن فک کنم کلآ بیخیالش بشم بهتره
![]()
نه دوست من اشتباه نصب میکنی انتی ویروستو غیر فعال کن.
بیخیالش نشو پشیمون میشی
اقا من موفق شدم نصبش کردم البته درایور کال اف دیوتیو نصب کردم + کرک اسکیدراو +Microsoft Visual C++ 2010
درست شد بالاخره
فکر کنم درایور خود بازی مشکل داره اخه خیلی جاها دیدم که همین مشکل منو داشتن
حالا اگه کسی اومد مشکل منو داشت بهتره درایور یه بازی دیگه مثل call of duty یا medal of honor نصب کنه درست میشه
سلام کسی هست بتونه جواب منو بده.
من این بازی رو لپتاب نصب کردم لپتابه من 64 بیتی است. و تمام نرم افزار های داخل سی دی رو نصب کردم.
ولی بازی نمیاورد و ارور هم نمیدهد.
بابا کسی نیست بتونه جواب این پسر خاله ی منو بده.
بعید میدونم به 64 بیتی بودن گرافیکتون ربطی داشته باشه!!این ایراد محتمل ترین حالتش به مشکلدار بودن کرک و در وهله بعد به ناقص بودن بازی هم برمیگرده،یه کرک درست و حسابی رو امتحان کن ببین مشکلت برطرف میشه....
سلام دوستان من نسخه ی (DARKSIDERS II LIMITED EDITION-UNLOCKED)شو از سایت میهن دانلود دان کردم میگن که نیاز به نصب نداره کرک رو کپی کنید و بازی کنید.ولی من بعد از این از زیپ خارجش میکنم و کرکشو(کرکش واسه خودشه ARKSIDERS II LIMITED EDITION-UNLOCKED-crack ِِِ)میریزم تو فولدر بازی این ارورو میده:This application has failed to start because the application configuration is incorrect. Reinstalling the application may fix this problem.یعنی مشکل از چیه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)