تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 41

نام تاپيک: آنتی ویروس برای لپ تاپ

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

به نظرم آنتی ویروس ها هیچ تفاوتی بهم ندارن همشون یه چیزن!!! من هم مثل شما تا حالا نورتون ناد کسپر اویرا بیت دیفندر و.... امتحان کردم اولا خیلی حساس بودم اما بعدا متوجه شدم هیچ فرقی بینشون نیست هر کدوم راحت تری بنداز روش..
    کسپر خیلی فضا میگیره....قدیما آپدیتش سخت بود الآن نمیدونم....
    nod 32 فضای کمی میگیره ولی جدیدا سخت ریجیستر میشه. پیشنهاد میکنم یه دونه اصلی بخر دیگه درد سر آپدیت هم نداری....زیاد هم گرون نیست 50-60 تومنه ولی میارزه....

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

پس چرا آپدیت ها حجمش متفاوته یا قیمت آنتی ویروس ها هم تفاوت داره؟! مثله کسپراسکی تو سایتش زده که 180 تومن ! آپدیتشم که ...

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

کلا با عنوان این تاپیک مشکل دارم. مگه لبتاب با کامپیوتر خونگی فرق داره ؟ خدایا توووووووبه
    شما بر چه اساسی این حرف رو زدید تو مسابقات و امتحاناتی که بین آنتی یروس ها بوده :
    تو سال 2008 آنتی ویروس اویرا و نود 32 بهترین بودن ! و F.Secure از همه بد تر بوده !
    تو سال 2009 اویرا از همه بهتر بوده و بید دفندر و F.Secure از همه بد تر بودن !
    تو سال 2010 اویرا از همه بهتر بوده و مکافی و کاسپراسکی و سیمنتاک از همه بدتر بودن !
    تو سال 2011 اویرا و نود 32 از همه بهتر و مکافی و سیمنتاک از همه بدتر بودن !
    سال 2012 هم هنوز نتایج کامل نشده !

دوست عزیز منظور شما از این حرفتون بر اساس تجربیات بوده ؟ یا چیزه دیگه ای ؟!
    و البته این رو هم نباید فراموش کرد که برای کاربرهای معمولی مثل ماها، که حتی 24 ساعته توی نت هستیم تمام این آنتی ویروسها خوبن و از لحاظ فنی و عملکردی تفاوتی برای ما ندارن
    مثلا تو خونه ی ما روی سیستم خونگی نود32، اون یکی لبتاب اویرا، مال خودم اوست نصبه. هی تفاوتی نیست و چندین ساله با هیچ ویروسی مواجه نشدیم...
    اما برای ما که در ایران هستیم نه تنها نتایج فنی، بلکه فاکتورهای دیگری برای انتخاب کردن آنتی ویروس اهمیت داره
    1- ما میخریم؟ نه . پس چیزی باشه که در آپدیت و کرک و ... راحت باشه.
    2- هممون اینترنت پرسرعت داریم ؟ نه
    3- سنگین نباشه
    و ...
    فاکتور اول اهمیت بسیار زیادی داره. من اوایل کاسپرسکی و نود32 نصب میکردم. پیدا کردن کرک و پسورد و ... خیلی اذیتم میکرد. حالا نود کمی راحت تر بود
    فاکتور سوم... کاسپرسکی و نورتون خیلی سنگینن، حداقل برای من.

بنظرم دو آنتی ویروس برای ما مناسبه. avast و avira نسخه رایگانشون. اگه آپدیت اولی رو انجام بدی که حدود 30-40 مگابایت هست، آپدیت های بعدی به صورت اتومات روزانه چندین بار انجام میشه، که حتی دایال آپ هم استفاده کنی به 2 ثانیه نمیکشه.
    این دو آنتی ویروس فاکتور3 رو هم پوشش میده. آنتی ویروسهای سبکی هستن مثل نود32

4. 2 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

پس چرا آپدیت ها حجمش متفاوته یا قیمت آنتی ویروس ها هم تفاوت داره؟! مثله کسپراسکی تو سایتش زده که 180 تومن ! آپدیتشم که ...
    180 تومن!!!! نه فکر نمیکنم اینقدر گرون باشه...الآن با این پول ویندوز میشه خرید...nod 32 رو یه جا لایسنسش رو 40 میفروخت..... اینجا اینترنت سکیوریتی کسپر رو 94 تومن میفروشه...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این یکی فقط لایسنسش رو 69 تومن میفروشه....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توضیح: اینا برا نمونه بود اصلا قصد تبلیغی نیست و من به هیچ وجه این سایت هارو تبلیغ نمیکنم برای تنویر افکار عمومی
    کلا با عنوان این تاپیک مشکل دارم. مگه لبتاب با کامپیوتر خونگی فرق داره ؟ خدایا توووووووبه
    از لحاظ تئوری و عملی تفاوتی ندارن اما ملت فکر میکنن چون قیمت بالایی بابت لپتاپ دادن باید همه چیش اصلی باشه...من هم مدت ها همین فکر میکردم حتی میخواستم برم ویندوز اصل بگیرم اما یکم که عاقلانه فکر کردم دیدم فرق نداره...تا امروز با تقلبی رفتیم جلو بقییش رو تقلب میزنیم....
    Last edited by M A M M U T; 26-08-2012 at 19:25.

6. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

دوست عزیز اگه میخوای انتی ویروس بگیری حتما اورجینال بگیر یا اگه نمیخوای پول بدی برو سایت سازنده انتی ویروس ها و نسخه free رو بگیر به هیچ وجه از انتی ویروس های کرک شده استفاده نکن مخصوصا nod32...
    تجربه دارم که میگم...

8. 2 کاربر از fusion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

از لحاظ تئوری و عملی تفاوتی ندارن اما ملت فکر میکنن چون قیمت بالایی بابت لپتاپ دادن باید همه چیش اصلی باشه...من هم مدت ها همین فکر میکردم حتی میخواستم برم ویندوز اصل بگیرم اما یکم که عاقلانه فکر کردم دیدم فرق نداره...تا امروز با تقلبی رفتیم جلو بقییش رو تقلب میزنیم....
    هیچ تفاوتی نداره. همانطور که خودت با خودتون فکر کردین جوابش رو گرفتین. اگه ویندوز نداشت چه بهتر، خودت ویندوز نصب میکنی، اگه آنتی ویروس نداری خودت AVAST یا AVIRA رو نصب کن نسخه رایگانش
    دوست عزیز اگه میخوای انتی ویروس بگیری حتما اورجینال بگیر یا اگه نمیخوای پول بدی برو سایت سازنده انتی ویروس ها و نسخه free رو بگیر به هیچ وجه از انتی ویروس های کرک شده استفاده نکن مخصوصا nod32...
    تجربه دارم که میگم...
    این همه فک زدم اما این دوستمون همه حرفامو تو یک جمله گفت.
    ممنون

10. 3 کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض

هیچ تفاوتی نداره. همانطور که خودت با خودتون فکر کردین جوابش رو گرفتین. اگه ویندوز نداشت چه بهتر، خودت ویندوز نصب میکنی، اگه آنتی ویروس نداری خودت AVAST یا AVIRA رو نصب کن نسخه رایگانش

این همه فک زدم اما این دوستمون همه حرفامو تو یک جمله گفت.
    ممنون
    خوب منم قبلا پرسیده بودم انتی ویروس رایگان چی هست
    نود اگه برای اولین بار ازش بگیری یک ماه رایگان می ده البته دوره ای که من ازش گرفتم
    الان اویرا دارم
    یعنی وقتی لب تاب گرفتم یک نود هم باهاش بخرم
    نظرتون چیه ؟

داره خودمونی میشه Phoenix84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این بحث ای کاش تو انجمن آنتی ویروس ها طرح میشد.
    اما میخوام تجربه شخصیمو بگم.انتخاب نوع آنتی ویروس فقط به این بستگی نداره که بگیم من یک کاربر عادیم پس هر آنتی ویروسی کار منو راه میندازه.هم بحث تخصصی داره هم سلیقه و حس کاربر نسبت به آنتی ویروسش مهمه.اگه یک سیستمی تقریبآ ایزوله باشه شاید خیلی به سوئیت امنیتی قدرتمندی احتیاج نداشته باشه.اما مثلآ شما متاسفانه!!دانشجو باشید هر روز چندین فلش مموری و CD مختلف از این دوست از اون دوست دستتون برسه تبادل فایل داشته باشید و از اون طرف هم کامپیوترهای دانشکده تون اساسی آلوده باشن(تجربه شخصی)
    اینجا دیگه هر آنتی ویروسی براتون کارایی نخواهد داشت

من سه گزینه پیشنهاد میکنم

1-نورتون(بعد از سال 2009 حسابی سبک شده در حد NOD )میتونید با سریالهایی که تو انجمن آنتی ویروس دوستان میزارن فعالش کنید درست مثل ارجینال
    2-کسپرسکی(مناسب برای سیستم های دو هسته ای و رم2 گیگ و بالاتر)
    3-بیت دیفندر(سیستم های قوی 2012 کاملآ جوابگو هستند)

قصد تحمیل نظرمو به هیچ کس ندارم و برای نظر همه دوستان احترام قائلم

13. 2 کاربر از Phoenix84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

خوب منم قبلا پرسیده بودم انتی ویروس رایگان چی هست
    نود اگه برای اولین بار ازش بگیری یک ماه رایگان می ده البته دوره ای که من ازش گرفتم
    الان اویرا دارم
    یعنی وقتی لب تاب گرفتم یک نود هم باهاش بخرم
    نظرتون چیه ؟
    اگه این کار رو بکنید که عالی میشه وگرنه همین avira نسخه رایگانش که توسایتش هست هم خیلی خوبه نسخه پرمیومش رو هم یه ماه میتونی استفاده کنی
    انتی ویروس سنگینی هم نیست...

15. این کاربر از fusion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دادا نود32 نصب کن عالیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •