مجله بازي هايي براي ويندوز فوريه سال 2007
Game.for.windows_february.2007
PDF | English | Pages 108 | 15.9 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مجله بازي هايي براي ويندوز فوريه سال 2007
Game.for.windows_february.2007
PDF | English | Pages 108 | 15.9 MB
اگه میشه یک سری مجله ی جدید دیگه بزارید.
زبونش زیاد فرق نداره اما بهتره فارسی باشه
خیلی ممنون ::::::
بابا جون من اينارو رعايت كن عزيزم
1_ اگه ميشه فارسي باشه و مجله بازي رايانه باشه يا جام جم و لطفا تو rapidshare اپلود نكن يه جا بزار مستقيم دانلود كنيم حجمم بنويس
جان من اينارو رعايت كن
مرسي
يعني چي ؟
رعايت كنن ؟ مگه قانونه ؟ مگه الان دارن خلاف ميكنن ؟
شما يه بار درخواست مجله فارسي تو صفحههاي قبل دادين
اما بايد بدوني يا مجله فارسي رو بايد خود بچهها اسكن و آپلود كنن
يا بايد مجلههاي الكترونيكي رو قفل گشايي و آپلود كنن كه جفت روشها سخت هستن
امين جان عزيز چرا ناراحت ميشي جيگر
ولي محمد بدم نميگه به خدا سرويس شدم از دست رپيد 80 درصد دانلود ميكني يه ديسكانكت و روز از نو روزي از نو
اين يه مورد را رعايت كنيم به نفع همه بچه هاست مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتر از رپيد نيست؟
اين هم نميشه چون اينها رو ما خودمون كه آپلود نمي كنيم كه بخوايم تو رپيد آپلود بكنيم يا نكنيم. ما فقط لينكهاش رو از سايتهاي مختلف ميذاريم.
عزیز عوضش دانلودش دهن ادمو سرویس میکنه ها
دنیل جون بد نمیگه
حالا راهی نداره؟![]()
راهش اينه كه يه نفر اون رو داونلود كنه و بعد آپلود كنه يه جاي ديگه كه اونم به صرفه نيست.
Electronic Gaming Monthly - March 2007
Electronic Gaming Monthly - March 2007
PDF | English | 24.02 MB
Download
ORکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hardcore Gamer Magazine - Febuary 2007کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hardcore Gamer Magazine Febuary 2007
45 pages | 163 MB | rar
Download
اون ور تا پیک زدیم قفلش کردن گفتن اینجا ادامه بدیم ما هم اینجا ادامه می دیم این نوشته ها تقریبا عین همون نوشته های اونیکی تاپیکس که اینجا کپی کردم
سلام
داشتم مجله هام رو جمع جور می کردم اینو دیدم بد ندیدم اسکنش کنم بذارم تا ببنید از کجا به کجا رسیدیم این اولین شماره از اولین مجله بازی ایران یعنی بازی رایانس می تونم شماره جدید مجله هم بزارم ولی این کارو نمی کنم چون باعث می شه به اونا ضرر بزنم این شماره هم که گذاشتم فکر نکنم خودشون هم تو آرشیوشون اینو داشته باشن وخیلی قدیمیه مال پنج سال پیشه !! همه شماره های مجله بازی رایانه رو دارم وقتی قدیمی شد اگه استقبال باشه می ذارم بعضی از شماره های بازی نما هم دارم البته مدتی دیگه بازی نما نمی خونم![]()
کلن پنج مگه تو قطعات یک مگی برای بچه های دایال آپی ...
اولین شماره مجله بازی رایانه شهریور هشتاد .
اگه استقبال بشه شماره های قدیمی مجله های بازی ایرانی رو می زارم ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق و پیروز باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)