تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 18 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 172

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester City F.C | سیتیزنز | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

درخواست 120ميليون يورويي سيتي براي رونالدو

تنها چند روز بعد از آنکه کريستيانو رونالدو، ناراحتي اش در روزهاي اخير را ابراز کرده، پيشنهادات جنجالي براي جدا کردن کريس از مادريد آغاز شده اند.

طبق گزارش منتشره در روزنامه ديلي استار، منچسترسيتي حاضر است تا براي جذب ستاره پرتغالي رئال مادريد مبلغ 120 ميليون يورو بپردازد.

طبق گزارش اين روزنامه انگليسي و به نقل از مارکا که اين خبر را بازتاب داده، سران اين باشگاه انگليسي حاضرند تا با پرداخت 120 ميليون يورو رونالدو را به ليگ برتر بازگردانند و بدين ترتيب مبلغي فراتر از آنچه رئال ، سه سال پيش براي خريد او پرداخته بود، بپردازند. سه سال پيش رئالي ها با مبلغ 96 ميليون يورورونالدو را به خدمت گرفته بودند.

پيشنهاد سيتي، امضاي قراردادي 4 ساله است و پيش بيني مي شود که رونالدو در اين تيم دستمزد سالانه در حدود 20 ميليون يورو خواهد داشت.

از سوي ديگر ، رسانه هاي مادريدي از ابراز تمايل فرگوسن براي بازگرداندن رونالدو به يونايتد پرده برداشته اند و روزنامه ال موندو دپورتيوو هم در گزارش خود از تمايل سران پاري سن ژرمن براي جذب رونالدو خبر داده بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

پيشنهاد 60ميليون يورويي سيتي براي فالکائو

به گزارش خبرگزاري اسپانيا ، در حاليکه گلزني ها رادامل فالکائو در تيم آتلتيکو ادامه دارد ، درخشش او در ديدار سوپرجام اروپا مقابل چلسي و هت تريک در اين ديدار از چشم مسئولان سيتي پنهان نمانده است.

در همين رابطه نشريه کاراکول چاپ کلمبيا اعلام کرد مسئولان منچسترسيتي و آتلتيکومادريد از هم اينک در مورد انتقال او به توافق رسيده اند.بر طبق اين توافق فالکائو در اواسط يا پايان فصل در ازاي 60 ميليون يورو راهي سيتي خواهد شد.

هنوز هيچ يک از دو باشگاه اين موضوع را تاييد را رد نکرده اند.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بازيکن جوان منچسترسيتي به قيد وثيقه آزادشد

بر اساس گزارش پليس، مپن والتر هجده ساله به اتهام رانندگي خطرناک در شهر منچستر در شمال غربي انگليس که منجر به مرگ خواهر و برادرش در روز شنبه شد، بازداشت شده بود.

سخنگوي منچستر سيتي اعلام کرد:« اين يک تراژدي براي خانواده والتر و همچنين جامعه منچستر محسوب مي شود. باشگاه فوتبال منچسترسيتي به خانواده والتر و همه بازماندگان تسليت مي گويد.»

در اين بيانيه آمده است:« پليس منچستر در حال تحقيق درباره اين حادثه است بنابراين ما نمي توانيم دراين زمان درباره اين حادثه اظهارنظر کنيم.»

به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن، والتر مدافع از سال دو هزار و سه در منچستر سيتي حضور دارد اما هنوز موفق نشده است در تيم نخست منچستر سيتي بازي کند. اين بازيکن جوان فصل گذشته در تيم ملي زير هفده سال انگليس حضور داشت.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تبس: اختلاف با مانچینی به نفع من بود

سایت گل- کارلوس تبس، مهجم منچسترسیتی، معتقد است اختلاف فصل گذشته اش با مانچنی موجب شد تا در این فصل بازی های بهتری برای سیتی انجام دهد.
    این مهاجم آرژانتینی در دیدار فصل گذشته تیمش مقابل بایرن مونیخ در چمپیونزلیگ، حاضر نشد به عنوان بازیکن جانشین به میدان برود و همین مسئله موجب اختلاف شدیدش با مانچینی و دوری شش ماهه اش از این تیم منچسترسیتی شد.
    او در نهایت با عذرخواهی، به تیم برگشت و به منچسترسیتی کمک کرد تا قهرمان لیگ برتر شود. او این فصل نیز بازی های بسیار خوبی برای آبی ها به نمایش گذاشته و در هر 4 دیدار این فصل گلزنی کرده است.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اختلاف با مانچینی به نفع من بود. بار دیگر از فوتبال بازی کردن بذت می برم. این چیزی است که می خواهم؛ اینکه تشنه کسب جام های تازه باشم و احساس رضایت کنم.
    پیش فصلی که پشت سر گذاشتم را مدت ها بود که تجربه نکرده بودم. به سختی کار کردم . اکنون در زمین شرایط خوبی دارم؛ سبک، قدرتمند و سریع."

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

منچسترسیتی، نزدیک‌تر از چلسی به رادامل فالکائو

سایت گل – منچسترسیتی در راه جذب رادامل فالکائو با قیمت 60 میلیون یورو در ژانویه از چلسی پیش‌تر است.
    سیتی تلاش کرد فالکائو را در تابستان به خدمت بگیرد و این بار حاضر است در تعطیلات کریسمس او را با این قیمت بالا خریداری کند. ژرژ مندس، مدیر برنامه‌های این بازیکن هم به‌دنبال انجام این معامله است.
    باشگاه نتوانست در تابستان ادین ژکو را بفروشد، هرچند میلان و بایرن مونیخ به خرید او علاقه داشتند. بازگشت کارلوس تبس به آمادگی هم باعث شد او به ترکیب روبرتو مانچینی برگردد.
    چلسی هم به‌شدت فالکائو را می‌خواهد. او در 53 دیدار برای اتلتیکو مادرید 42 گل زده؛ از جمله هت‌تریک در سوپرجام یوفا مقابل همین چلسی.

سیتی اما مطمئن است که می‌تواند این بازیکن اتلتیکو را بخرد. آنها 12 ماه است دنبال این بازیکن بوده‌اند.
    در قرارداد فالکائو مبلغ بازخرید او 60 میلیون یورو ذکر شده و هر باشگاهی که بتواند این مبلغ را بپردازد او را بی چون و چرا به خدمت خواهد گرفت. این مبلغ البته به شکل عجیبی پایین است، چون اتلتیکو برای او 47 میلیون یورو پرداخته بود؛ در مقام مقایسه، مبلغ بازخرید کریستیانو رونالدو 1 میلیارد یورو است.
    باشگاه منچسترسیتی بر این باور است که رابطه خوبی که با چلسی دارد می‌تواند منجر به این قرارداد شود.
    سیتی سال گذشته 45 میلیون یورو برای خرید سرخیو آگوئرو به اتلتیکو پرداخت و مشکلات مالی این باشگاه را تا حد زیادی حل کرد. آنها بخش زیادی از این مبلغ را در همان زمان انتقال دادند.
    البته فالکائو هفته گذشته در مصاحبه اختصاصی با سایت گل گفت که لیگ برتر را دوست دارد اما رویایش این لیگ نیست.

Last edited by EngineeR EhsaN; 05-09-2012 at 19:37.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آگوئرو: ممکن است مقابل پرو بازی کنم

سایت گل- سرخیو آگوئرو، مهاجم منچسترسیتی، که در دو بازی اخیر تیمش به دلیل مصدومیت غایب بود، قصد دارد در دیدار هفته آینده تیم ملی آرژانتین به میدان برود؛ اتفاقی که می تواند خشم مانچینی را به همراه داشته باشد.
    این مهاجم آرژانتینی در اولین دیدار این فصل لیگ برتر مقابل ساوتهمپتون دچار کشیدگی ماهیچه شد و تنها بعد از 7 دقیقه زمین بازی را ترک کرد.
    او که اکنون به آرژانتین رفته تا تحت معاینه پزشکان آلبی سلسته قرار بگیرد، احتمال حضور در دیدار بعدی تیم ملی کشورش را رد نکرد.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من تا دیدار مقابل پرو اینجا هستم. امروز هنوز زانویم درد می کند و باعث ناراحتی ام می شود اما در 3-2 روز آینده شرایط عوض خواهد شد. باید با پزشکان تیم ملی صحبت کنم."
    این در حالی است که مانچینی پیش از این، ناراحتی اش از قوانین فیفا در این مورد را اعلام کرده بود. براساس قوانین فیفا، بازیکنان مصدوم باید توسط پزشکان تیم ملی تحت معاینه قرار بگیرند.
    مانچینی به خبرنگاران گفته بود:" مضحک است. این قانون است و ما می خواهیم به قوانین احترام بگذاریم اما قوانین مضحکی است.
    غیرممکن است سرخیو بتواند بازی کند زیرا او حداقل دو هفته است که تمرین نکرده و نباید به آرژانتین بود."
    هرچند آگوئرو به تیم ملی آرژانتین فراخوانده شده اما هنوز سابه یا در مورد استفاده از او تصمیم گیری نکرده است.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

تبس:تیم ملی بدون من خوب است و من هم بدون تیم ملی؛برای تعطیلات به آرژانتین رفته ام

سایت گل- کارلوس تبس، مهاجم آرژانتینی باشگاه منچسترسیتی صبح روز سه شنبه همراه با خانواده اش وارد بوئنوس آیرس، پایتخت آرژانتین شد تا در طی وقفه یک هفته ای ایجاد شده در رقابت های لیگ برتر به خاطر برگزاری بازی های ملی، در زادگاهش به استراحت بپردازد.
    این درحالی است که در طول این یک هفته تعطیلی، تیم ملی آرژآنتین در بازی های مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 مقابل پاراگوئه و پرو دو بازی را برگزار خواهد کرد.
    کارلوس تبس در بدو ورود به آرژآنتین به خبرنگاران گفت:« در حال حاضر از لحظاتی که در سیتی سپری می کنم واقعا راضی و خوشحالم. از اینکه فصل را اینقدر خوب شروع کرده ام حس خیلی خوبی دارم. من واقعا خوشحالم؛ چون بعد از 4 یا 5 سال توانستم برای اولین بار یک اردوی پیش فصل را به خوبی پشت سربگذارم.»
    آپاچی درمورد سفرش به آرژانتین و غیبتش در اردوی آلبی سلسته گفت:« از اینکه پیراهن تیم ملی آرژآنتین را نمی پوشم، حس بدی ندارم و ناراحت هم نیستم. برای دیدار با اقوامم به آرژآنتین آمده ام تا در کنار آنها و دوستانم لذت ببرم و تفریح کنم. من با اعضای تیم ملی آرژانتین مشکلی ندارم. حس می کنم که تیم ملی بدون من خوب است و من هم بدون تیم ملی حال و روز خوبی دارم.نیازی به دراماتیک جلوه دادن ماجرا نیست. باید به سابه یا (سرمربی تیم ملی آرژانتین) اجازه دهیم تا در کمال آرامش کارش را انجام دهد. تیم آرژانتین حال و روز خوبی دارد و در تمام بازیهایش به پیروزی رسیده و این مهمترین نکته است.»
    تبس ادامه داد:« کنار رفتن از تیم ملی برایم خیلی سخت بود و تصمیم دشواری بود. ولی واقعیت این است که افرادی هستند که نمی خواهند که من در تیم ملی باشم و عده دیگری هم هستند که من را در تیم می خواهند . به خاطر همین تصمیم گیری دراین باره کار خیلی مشکلی است؛ چون تیم ملی برای من معنا و مفهوم زیادی دارد.»
    ستاره آرژانتینی باشگاه سیتی اعلام کرد که با عدم حضور در تیم ملی آرژانتین تمام تمرکزش را برروی سیتی قرار داده و در فکر ادامه موفقیت ها با قهرمان فصل قبل لیگ برتر است:« حالا من تنها بر روی تیم باشگاهی ام تمرکز کرده ام و فقط به بازیهای لیگ برتر و لیگ قهرمانان اروپا فکر می کنم. آنچه به دنبالش بودم این بود که دوباره این انگیزه و هیجان برای موفقیت که این روزها در اختیار دارم را به دست آورده و آن را حس کنم. حالم خیلی خوب است. قبل از این، با این انگیزه بازی می کردم که سرمربی تیم ملی آرژانتین بازیهای من را ببیند و الان فقط برای لذت بردن و برای عطشی که دارم بازی می کنم. تیم ملی ،اولویت اول من نیست. من فقط به تیم باشگاهی ام فکر می کنم. این روزها نمی توانم به تیم ملی فکر کنم؛ چون به تیم ملی دعوت نشده ام.»
    رویارویی با رئال مادرید در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، سوالی بود که تبس درموردش به صحبت پرداخت:« رئال حریف سرسختی خواهد بود. ولی حضور در چنین بازیهایی خیلی زیباست؛ به ویژه در گروهی که ما در آن قرار داریم.»
    تبس در بخش پایانی صحبتهایش حمایتش را از کریس رونالدو ابراز کرد و گفت:« کریس هم تیمی سابق من است و همچنان به رکوردشکنی هایش ادامه می دهد.»

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دی یونگ: از بچگی رویای پیوستن به میلان را درسر داشتم

سایت گل- نایجل دی یونگ، ستاره هلندی باشگاه میلان در صحبت هایی اعلام کرد که پیوستن به میلان به منزله تحقق یک رویا برای اوست و بی صبرانه درانتظار آن است که گام در مسیر اسطوره هایی مثل مارکو فان باستن، رود گولیت، فرانک ریکارد و کلارنس سیدورف بگذارد.این ستاره هلندی در روز پایانی بازار نقل و انتقالات تابستانی از منچسترسیتی به میلان پیوست و حالا بی صبرانه درانتظار موفقیت با میلان است.دی یونگ در گفتگو با اسکای ایتالیا گفت:« زمانی که بازیهای میلان دهه های 80 و 90 را نگاه می کردم؛ رویایم این بود که روزی برای میلان بازی کنم. بالاخره من به اینجا و به میلان آمده ام و باید از هلندی هایی مثل فان باستن ، رودگولیت، ریکارد و سیدورف تشکر کنم.»دی یونگ ادامه داد:« ما تیم جوانی داریم که باید دوباره بازسازی شود و خوشحالم که بخشی از این پروژه هستم. می خواهم در موفقیت های آتی میلان شریک باشم.»دی یونگ این هفته و در بازی میلان مقابل بولونیا که با برد 1-3 روسونری همراه بود، اولین بازی اش برای این تیم را انجام داد.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آگوئرو برای درمان به منچسترسیتی بازمی‌گردد

سایت گل – سرخیو آگوئرو، مهاجم منچسترسیتی گفته به بازی آرژانتین در مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 نخواهد رسید.
    این بازیکن 24 ساله در جریان اولین بازی سیتی در لیگ برتر با ساوتهمپتون مصدوم شد و با وجود نارضایتی روبرتو مانچینی برای دیدارهای با پاراگوئه و پرو به تیم ملی دعوت شد.
    آگوئرو اما تایید کرده که نمی تواند به‌موقع به دیدار بعدی با پرو برسد: «انگار به بازی با پرو نمی‌رسم، اما تلاشی که کردم ارزشش را داشت. من در منچستر به ریکاوری ادامه می‌دهم. امیدوارم بچه‌ها بازی با پرو را ببرند و امیدوارم بار بعد به آنها بپیوندم. فعلا به منچسترسیتی برمی‌گردم.»

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سيتي بايد در بعضي از مناطق زمين بهتر شود

وينسنت کمپاني، کاپيتان منچسترسيتي، معتقد است علي رغم اينکه نتوانستند در هيچ يک از ديدارهاي فصل جديد دروازه بان شان را بسته نگه دارند، اما فصل را خوب آغاز کردند.

به گزارش گل ،شاگردان مانچيني فصل گذشته با تنها 29 گل خورده، بهترين خط دفاعي ليگ برتر را به خود اختصاص دادند اما در سه ديدارشان در رقابت هاي فصل جديد ليگ برتر، 5 گل خوردند و اکنون در رتبه چهارم ليگ برتر قرار دارند.

با اين وجود، کاپيتان باتجربه سيتي تاکيد کرد که تيمش شروع خوبي در رقابت هاي اين فصل داشت.

او در گفتگو با سايت اختصاصي باشگاه منچسترسيتي گفت:" ما از 9 امتياز ممکن، 7 امتياز به دست آورديم. ضمن اينکه در کاميونيتي شيلد هم چلسي را شکست داديم.

ما در اين ديدار واقعا خوب کار کرديم اما در مناطقي از زمين بايد عملکرد بهتري داشته باشيم. ما مانند مقطع مشابه فصل گذشته، يک تيم تازه کار نيستيم.

فصل گذشته در اين مقطع همه چيز به نحو چشمگيري روبراه بود و ما هم از اين فرصت براي کسب پيروزي هاي پياپي استفاده کرديم و به اين ترتيب، شرايط براي ما بهتر شد.

در اين فصل ديدارها براي ما پرچالش تر شده است. فقط به ستاره هايي که در اين تابستان به ليگ برتر آمده اند، نگاه کنيد. فکر نمي کنم که ساير تيم ها ضعيف هستند. همه آنها قوي تر شده اند؛ به همين دليل پيروزي در اين مقطع از فصل اهميت زيادي دارد."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •