تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 95 اولاول 123456781454 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من کاری به کاکا ندارم . ولی ....
    شما یک نگاه به بورسیا دورتموند داشته باش . بازیکن بزرگی داره که لقب سوپر استار رو همراه خودش بکشه ؟!
    نه ! از بازیکنان جوان و آینده دار و با انگیزه استفاده شده و دو فصل پیاپی قهرمان بوندس لیگای آلمان شدن و همچنان هم تیم خوبی دارن .
    بازی با شالکه رو اگه دیده باشید تحرک تیمی میلان خیلی خوب شده بود و همه بازیکنان در زمین تلاش میکردن .
    ولی سال قبل و قبل تر همچین خبری نبود . مثلا همین دی شیلیو یکی از خوب های زمین بود و نشون داده که میتونه جایگزین خیلی خوبی برای آباته باشه.
    تیم کلا تغییر کرده و نیاز به زمان داره . بهتره یک کم صبر داشته باشیم

2. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شماره های جدید بازیکنان میلان بصورت رسمی معرفی شد

بعد از خداحافظی بازیکنان بزرگی همچون نستا (13) - سیدورف (10) - گتوزو (8) - اینزاگی (9) - فن بومل (4) و فروش بازیکنانی همچون زلاتان (11) , این پیراهن ها بدون مالک مانده بود که در اعلام رسمی سایت میلان صاحبان جدید این پیراهن ها اعلام شدن.
    ولی شماره های 7 و 11 میلان همچنان بدون صاحبان جدید هستن . همچین شماره 22 که گفته میشود با بازگشت کاکا دوباره به تن این بازیکن خواهد رفت.
    شماره های 3 و 6 میلان به خاطر احترام به پائولو مالدینی با 23 سال حضور مداوم و همچنین فرانکو بارزی با 20 سال حضور مداوم برای همیشه بایگانی شده اند.

لیست بازیکنان میلان به همراه شماره های جابجا شده رو در زیر میتوانید مشاهده کنید:

1 - مارکو آملیا
    2 - ماتیا دی شیلیو
    4 - سولی مونتاری
    5 - فیلیپ مکسس
    8 - آنتونیو نوچرینو
    9 - الکساندر پاتو
    10 - کوین پرینس بواتنگ
    12 - باکایه ترائوره
    13 - فرانچسکو آچربی
    14 - رودنی استراسر
    15 - جامل مصباح
    16 - متیو فلامینی
    18 - ریکاردو مونتولیوو
    20 - ایگنازیو آباته
    21 - کوین کونستانت
    23 - ماسیمو آمبروزینی
    25 - دانیله بونرا
    28 - اوربی امانوئلسون
    32 - کریستین آبیاتی
    59 - گابریل
    70 - روبینیو
    76 - لوکا آنتونینی
    92 - استفان الشاراوی
    99 - آنتونیو کاسانو

شماره دیگر بازیکنانی که از آکادمی به تیم اصی ملحق شدن به این صورت است :

54 - برایان کریستاتنه
    56 - سیمونه آندرا گانز
    57 - ماتیا والوتی
    60 - ادواردو پاتزالی
    61 - فیلیپ پروزنیک

جمع آوری شخصی با بهره گیری از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

من کاری به کاکا ندارم . ولی ....
    شما یک نگاه به بورسیا دورتموند داشته باش . بازیکن بزرگی داره که لقب سوپر استار رو همراه خودش بکشه ؟!
    نه ! از بازیکنان جوان و آینده دار و با انگیزه استفاده شده و دو فصل پیاپی قهرمان بوندس لیگای آلمان شدن و همچنان هم تیم خوبی دارن .
    بازی با شالکه رو اگه دیده باشید تحرک تیمی میلان خیلی خوب شده بود و همه بازیکنان در زمین تلاش میکردن .
    ولی سال قبل و قبل تر همچین خبری نبود . مثلا همین دی شیلیو یکی از خوب های زمین بود و نشون داده که میتونه جایگزین خیلی خوبی برای آباته باشه.
    تیم کلا تغییر کرده و نیاز به زمان داره . بهتره یک کم صبر داشته باشیم
    البته اونها آلمانی هستن..مشکلات خاص خودشون رو دارند
    ولی اگر قرار به لیدر و رهبر توی زمین بود سیلوا و ایبرای اماده بهتر بود یا کاکای افت کرده؟

6. 2 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

الان اگه کاکا با یک قیمت مناسب بیاد خیلی خوبه.
    مشکل کاکا تو رئال این بود که خوزه بش اعتقادی نداشت ولی تو بازی هایی که بهش بازی میداد خوب بازی میکرد
    درسته هیچ وقت مثل کاکا میلان ندرخشید وای اینقدرهام بد نبود مخصوصا این اواخر.
    اما . . . اما گالیانی باز داره از شگرد مخصوصش استفاده میکنه, یکسال قرضی و بند خرید دائمی در صورت تمایل بعد از یکسال!
    معلوم نیست رئال قبول میکنه یا نه که من بعید میدونم.

8. 4 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته من صحبتی از کاکا نکردم .
    من گفتم تیمی مثل دورتموند هست که داره همچین روندی رو طی میکنه و به موفقیت هم رسیده.
    میلان هم با توجه با مشکلات مالی که داره میتونه در حال حاضر همین کار رو بکنه تا کم کم مشکلات برطرف بشه .
    میلان هم باید کم کم عادت کنه که به یک بازیکن وابسته نباشه و اگه این مسئله جا بیفته میتونه خیلی به میلان کمک کنه.

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده میلان برای تور آمریکا برای بازی مقابل تیم های چلسی - المپیا و رئال مادرید .

دروازه بان : آبیاتی - آملیا - پاتزالی

مدافع : مکسس - آچربی - آباته - بونرا - آنتونینی - مصباح - دی شیلیو - یپس

هافبک : مونتولیوو - فلامینی - بواتنگ - نوچرینو - ترائوره - امانوئلسون - آمبروزینی - کونستانت - والوتی - کریستانته

مهاجم : الشاراوی - کاسانو - روبینیو - پروزنیک - گانز

پاتو و گابریل به دلیل حضور در بازی های المپیک و همچنین مونتاری و استراسر به دلیل مصدومیت جزو غایبین هستن.

12. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سرمربی مونت پلیر امیدی به حفط ستاره مورد نظر میلانی ها ندارد

باشگاه میلان ایتالیا اخیرا رسما پیشنهاد خود را برای جذب این مدافع فرانسوی ارائه کرده اند,بازیکنی که اعلام کرد رد پیشنهاد میلان بسیار دشوار است.

سرمربی باشگاه مونت پلیه فرانسه در تازه ترین صحبت های خود اعتراف کرد که او امیدی به حفط ستاره خط دفاعی تیمش یانگا امبیوا ندارد,هدفی که این روزها میلانی ها سخت به دنبال ان هستند.

آدریانو گالیانی نیز در صحبت های صبح جمعه خود اعلام کرد که پیشنهاد رسمی خود برای جذب این ستاره را ارائه کرده اند و به زودی به فرانسه سفر خواهند کرد تا مذاکرات جدی خود را برای این بازیکن ادامه دهند.

سرمربی باشگاه مونت پلیه در بخشی از کنفرانس مطبوعاتی روز جمعه خود در این رابطه گفت " من نمیخواهم او از تیم خارج شود.امبیوا در رابطه با انتقال احتمالی اش به میلان در مطبوعات صحبت هایی کرده است اما در حال حاضر او بازیکن مونت پلیه است"

میلان به دنبال آن است تا پس از خروج بازیکنانی چون سیلوا و نستا در خط دفاعی خود به تقویت پیردازد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باید یک میلان رقابتی باشیم

در اینجا می توانید مصاحبه ی مکسس را مشاهده کنید

این بازیکن فرانسوی امیدوار است که میلان فصل آینده را نیز بتواند با وجود از دست دادن دو ستاره ی خود رقابتی باشد.

پس از فروش دوستاره ی مطرح میلان برای تبدیل ان ها به پول نقد بسیاری از کارشناسان شانس قهرمانی میلان در سری آ را به شدت کم ارزیابی می کنند.

این در حالی است که مدافع فرانسوی میلان براین باور است که هم تیمی هایش باید بدبینی هایی که اطراف میلان وجود دارد را فراموش کنند و به فصل آینده امیدوار باشند.

او به شبکه ی میلان گفت :

" بله . این درست است که ما دو بازیکن مهم خود را از دست داده ایم اما همه ی بازیکنان باید بدانند که بازی های مهمی در پیش روی ماست. ما باید مجددا این باور را در خود ایجاد کنیم که ما میلان هستیم. یک میلان رقابتی."

به نظر می رسد تمرکز اصلی مکسس بازگشت به شرایط ارمانی جسمی پس از استراحت تابستانی است.

" در تمرینات پیش فصل شما باید به شدت تلاش کنید. ما باید در شرایطی قرار بگیریم که فصل آینده با بدن هایی اماده به مصاف رقبا برویم."

" پس از یورو یک ماه استراحت کرده ام و باید تا قبل از شروع مسابقات به بالاترین سطح آمادگی برسم. من نیز باید مانند همه ی هم تیمی هایم تمام تلاش خود را برای میلان انجام دهم."

این بازیکن 30 ساله ی میلان مانند سایر هم تیمی هایش که در یورو حضور داشته اند به تازگی به اردوی میلان اضافه شده اند.

14. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

MILAN 1 - 0 CHELSEA

درود
    بازی دوستانه میلان و چلسی که ساعت 3 صبح به وقت ایران و در آمریکا برگزار میشد با نتیجه 1 بر صفر به سود میلان خاتمه یافت . تک گل این بازی رو اوربی امانوئلسون به ثمر رسوند .
    امانوئلسون در بازی مقابل شالکه نیز با گلزنی خود باعث پیروزی روسونری در آلمان شده بود .

از نکات بارز این دیدار , بازی کاملا گروهی میلان بود که بر خلاف گذشته که اکثرا به زلاتان متکی بوده , ولی در میلان جدید الگری مثل یک گروه 11 نفره کار میکنند.

ترکیب ابتدایی دو تیم در این بازی :

میلان : آملیا - آنتونینی - بونرا - یپس - مصباح - ترائوره - آمبروزینی - فلامینی - امانوئلسون - بواتنگ - الشاراوی

چلسی : چک - ایوانوویچ - لوئیز - تری - کول - میکل - لمپارد - رامیرز - هازارد - میرلز - لوکاکو

گل : امانوئلسون دقیقه 67

16. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آلگری راضی از پیروزی بر چلسی

ماسیمیلیانو آلگری اعتقاد دارد میلان در مسیر پیشرفت قرار دارد و می گوید این تست خوبی بود.

میلان دومین برد بازی های پیش فصل خود را در مقابل قهرمان اروپا رقم زد. این بازی که در میامی برگزار شد، میلان با تک گل امانوئلسون توانست چلسی را شکست دهد.
    روسونری با ترکیب همیشگی خود یعنی 2-1-3-4 بازی نکرد وآلگری چیدمان جدیدی را ارائه کرد، او تیمش را با سیستم 1-2-3-4 به میدان فرستاد.

آلگری پس از پایان این بازی در گفت و گو با خبرنگاران گفت: " این تست خوبی برای ما بود و بازیکنانم کار خود را به خوبی انجام دادند، ما بازی دفاعی خوبی ارئه دادیم، تیم ما به خوبی سازماندهی شده بود در جلو هم بازی خوبی انجام دادیم و مقعیت های خوبی خلق کردیم
    و این خوب بود که ما این بازی را بدون هیچ مصدومیت یا جراحتی به پایان بردیم ، بنابراین ما می توانیم به خوبی کمپ تمرینی خود را ادامه دهیم."

"در این مرحله از پیش فصل، همراه با بازیکنان سخت در تلاش هستیم، همیشه خطر مصدومیت در کمین است، اما ما در این مورد بهتر شده ایم. ما پیشرفت خوبی داشتیم، در نیمه اول ما خیلی به گل زدن نزدیک شدیم ،
    اما انتخاب پاس نهایی در زمان مناسب برای ما مشکل ایجاد کرد، ما نباید زیاد ریسک کنیم وقتی حریف پشت ناحیه پنالتی ما تقلای زیادی دارد. من راضی هستم، اوربی هم مثل سایر بازیکنان در فرم خوبی به سر می برد."

" این مسابقه به بازیکنان من کمک می کند که اعتماد به نفس خود را باز یابند ، اما ما از جنبه های زیادی باید بهبود پیدا کنیم. من فکر می کنم باید بیش از این ثابت قدم باشیم ، با توجه به اینکه تازه ما در آغاز کار هستیم."

آلگری همچنین در این بازی چند دقیقه به آباته، نوچرینو و مونتولیو که در یورو 2012 بازی کردند فرصت داد .بازی بعدی میلان با المپیا، قهرمان هندوراس در استادیوم ژیلت بوستون برگزار می شدود

اولین مصاحبه مونتولیوو با پیراهن روسونری: میلان سرنوشت من بود

ریکاردو مونتولیوو یکی از باانگیزه‌ترین بازیکنان لیست فعلی میلان محسوب می‌شود. او بسیار باانرژی بعد از گذران دوران تعطیلات تابستانی وارد اردوی میلان شد، و گویی با ورود او جو حاکم بر کمپ میلان دگرگون شده است.

مونتولیوو در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت گفت:

میلان سرنوشت من بود. من حتی زمانی که تنها 6 ساله بودم، این فرصت را داشتم تا به میلان بپیوندم، اما والدین من صلاح دانستند که من به خانه نزدیک باشم، چرا که آنها احساس می‌کردند من هنوز به اندازه کافی بزرگ نشده‌ام.
    بنابراین من در آتالانتا فوتبال خود را شروع کردم، اگرچه پدر من هوادار پر و پا قرص میلان بود. باید بگویم که برادر من نیز هوادارا میلان است، و من از تصمیمی که اتخاذ کرده‌ام بسیار خوشحالم، اگرچه دوران حضور من در فیورنتینا نیز بسیار پرغرور بود.

وی همچنین عنوان کرد که مسائلی که در مورد نوچرینو عنوان کرده، جنبه شوخی داشته است، و هیچ‌وقت به این بازیکن سابق پالرمو حسادت نورزیده است:
    من در این مورد با نوچرینو صحبت کردم، و مشکلی در این زمینه وجود ندارد. من در مورد وی عصبانی نبودم، میلان توانست برای نوچرینو راهکاری پیدا کند و او را از پالرمو خریداری کند، اما وضعیت من در فیورنتینا کماکان نامشخص بود.
    چرا که نوچرینو این فرصت را داشته تا یک سال زودتر نسبت به من به میلان بپیوندد و در کنار قهرمانان میلان فوتبال بازی کند.

هافبک 27 ساله میلان در تابستان امسال طی قراردادی آزاد ار فیورنتینا به میلان پیوست. آلگری هنوز پست مشخصی برای مونتولیوو مشخص نکرده است، اما وی از انعطاف خود برای حضور در 3 پست از 4 پست هافبک میلان می‌گوید، و در عین حال چندان علاقه‌ای به حضور در ترکیب میلان به عنوان یک بازیساز را ندارد.

18. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اُربی: این فصل من است

اُربی امانوئلسون که در دیدار مقابل چلسی تک‌گل پیروزی‌بخش میلان را به ثمر رساند، نسبت به فصل پیش‌رو بسیار امیدوار است، و فصل 13-2012 را فصل موفقیت خود می‌داند.

اُربی امانولسون در کنار استفان ال‌شراووی و کوین-پرینس بواتنگ ارکان هجومی میلان در دیدار دوستانه مقابل چلسی بودند، که با نمایش درخت کریسمس وارد میدان شدند.

اُربی امانوئلسون که در این دیدار به عنوان بهترین بازیکن زمین شناخته شد، در مصاحبه با کانال اختصاصی میلان گفت: این یک بازی خوب برای ما بود. ما در دفاع بسیار خوب ظاهر شدیم، و خوشحالم که گل برتری میلان را من به ثمر رساندم.
    فصل پیش‌رو برای من باید بسیار خوب و بهتر از فصل پیش باشد، من در دیدارهای دوستانه امسال بسیار خوب ظاهر شدم، در دیدار مقابل شالکه و چلسی برای میلان گل‌زنی کردم، و می‌خواهم فصل جدید را به همین صورت ادامه دهم.

من احساس خوبی دارم، حضور در دو فصل در میلان به من کمک کرد تا پیشرفت کنم. و حالا می‌بینم که تیم نیز در حال پیشرفت است. بازیکنان ملی‌پوش ما نیز به تمرینات پیش‌فصل ملحق شده‌اند، این مساله نیز بسیار به ما کمک کرد.

اُربی همچنین در مورد هم‌تیمی جدید خود، ریکاردو مونتولیوو، که در این دیدار گرچه در دقایق آخر دیدار وارد زمین شد اما اولین نمایش خود برای میلان را ارائه داد، توضیحاتی ارائه داد: مونتولیوو بسیار موفق ظاهر شد.
    او بسیار خونسرد بود، مالکیت توپ بسیار خوبی داشت، و هر زمان که توپ به دست او می‌رسد از اعتماد به نفس خاصی برخوردار بود.

20. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •