تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 43

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید TV زیر 4 میلیون

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سامسنگ لعنتی یه عیبی که داره وقتی جمعیت تو سالن زیاد میشه صدای تی وی یه جوری گنگ و خفه میشه از سال 73 تا الان چند تا تی وی سامسونگ داشتیم همه همینجوری بود
    ای بابا این چه حرفیه. دیگه بلندگوها رو که سامسونگ نمی سازه! ایراد از سالن شماست
    آقا تعارف که نداریم صداش خوب نیست دیگه .... ولی انقدر بقیه چیزهاش خوبه که این از نظر من اصلا مهم نیست و به راحتی میشه با هزینه کم جبرانش کرد.

2. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amin_asei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ای بابا این چه حرفیه. دیگه بلندگوها رو که سامسونگ نمی سازه! ایراد از سالن شماست

من نمیدونم حالا سامسونگ میزنه یا کس دیگه ولی اون بلندگویی که استفاده میکنه به نسبت مثلا سونی او وضوح لازم رو نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام.
    تقریبا کل سایتو خوندم اما هنوز نتونستم مدل مناسبی انتخاب کنم. سامسونگ ، سونی ، ال جی ، پاناسونیک . لطفا راهنمایی بهترین led full hd 3D تو سایزی در محدوده 46 تا 50 اینچ به ترتیب چیه؟ سقف قیمتی هم حداکثر 4.5 میلیون. لطفا چند گزینه برتر را به ترتیب کیفیت مرقوم فرمایید. مرسی

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام.
    تقریبا کل سایتو خوندم اما هنوز نتونستم مدل مناسبی انتخاب کنم. سامسونگ ، سونی ، ال جی ، پاناسونیک . لطفا راهنمایی بهترین led full hd 3D تو سایزی در محدوده 46 تا 50 اینچ به ترتیب چیه؟ سقف قیمتی هم حداکثر 4.5 میلیون. لطفا چند گزینه برتر را به ترتیب کیفیت مرقوم فرمایید. مرسی
    مشخصات این چند مدل رو بررسی کن و از نزدیک تستشون کن:
    Samsung 46D8880
    LG 47LM96000
    Samsung 46D7770
    LG 47LM86000
    ریویوهاشون هم بخونی بهتره.

سونی و پاناسونیک مثل اینکه هنوز مدل های 2012 شونو وارد بازار نکردند.

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فقط ال جی بگیر

اشتباها سامسونگ نگیری ها
    ---------------------------------
    ال جی:
    بهترین 3d دنیا - تو گوگل سرچ کن
    بهترین عینک 3d دنیا
    بهترین پشتیبانی - گلدیران به واقع بهترین گارانتیه تو ایران
    بیشترین کیفیت و کمترین قیمت و باریکترین پنل های دنیا مال ال جی هست

جدیدن دولت کره ی جنوبی شرکت ال جی دیسپلی رو رسما مامور ساخت oled های عظیم کرده - منبع pcwar

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سریه NANO CINEMA 3D ال جی - فقط مشخصات رو تو سایت ال جی ببین کف میکنی - البته قیمت رو از نمایندگی یا lgcenter.ir بپرس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

مرسی از نظراتتون . چهار مدل پیشنهادی رو چک کردم . توی سایت سامسونگ و ال جی:

نام محصول قیمت (با محاسبه 5% مالیات بر ارزش افزوده)
    46ES7770
    40.900.000 ریال
    46ES8880
    43.900.000 ریال
    47LM86000
    39,990,000 ریال
    47LM96000
    45,000,000 ریال

آیا Samsung 46D7770 و Samsung 46D8880 همون 46ES7770 و 46ES8880 ؟
    صرفنظر از قیمت به ترتیب کدومشون رو پیشنهاد می کنید؟ در مورد سونی و پاناسونیک چی ؟ چه وضعیتی دارند؟ الان خودم بیشتر متمایل به lg هستم. لطفا با دلیل فنی مقایسه کنید. توی ال جی و سامسونگ ایا بهترین مدلها همینها هستند یا فقط جدیدترند؟مرسی
    Last edited by sherwood1383; 19-08-2012 at 21:07.

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مرسی از نظراتتون . چهار مدل پیشنهادی رو چک کردم . توی سایت سامسونگ و ال جی:

نام محصول قیمت (با محاسبه 5% مالیات بر ارزش افزوده)
    46ES7770
    40.900.000 ریال
    46ES8880
    43.900.000 ریال
    47LM86000
    39,990,000 ریال
    47LM96000
    45,000,000 ریال

آیا Samsung 46D7770 و Samsung 46D8880 همون 46ES7770 و 46ES8880 ؟
    صرفنظر از قیمت به ترتیب کدومشون رو پیشنهاد می کنید؟ در مورد سونی و پاناسونیک چی ؟ چه وضعیتی دارند؟ الان خودم بیشتر متمایل به lg هستم. لطفا با دلیل فنی مقایسه کنید. توی ال جی و سامسونگ ایا بهترین مدلها همینها هستند یا فقط جدیدترند؟مرسی
    سری D سامسونگ تولید 2011 هستند و دیگه تولید نمیشه ولی سری ES مدل های 2012 هستند.
    بهترین و جدیدترین مدل سامسونگ ES8880 و مال ال جی LM96000 هست که اگر نقدهاشونو تو سایت هایی مثل cnet و flatpanelshd ببینی کیفیت سامسونگ رو بالاتر دونستند هرچند نمیشه از تکنولوژی سه بعدی پسیو ال جی به راحتی گذشت.
    قبلا در مورد مقایسه این دو مورد دو تا پست زدم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کلا زیاد با نقد هایی که سایت هایی مانند Cnet میزنند موافق نیستم ... خیلی بررسی ها عادلانه نیست
    اما از نظر من که مصرف کننده هستم و مدل 46ES7770 رو دارم
    اگه بین دو مدل سامسونگ موندی از نظر من 7770 رو بگیر بدون سینما و باقی پول رو هزینه یه سینمای خوب بکن چون واقعا اختلاف7770 و 8880 به اندازه اختلاف قیمت نیست و از نظر من ارزش نداره ... البته اگه از نظر مالی مشکل نداری و ظاهر 8880 رو میپسندی اون رو بگیر.
    کلا تمام این مدل های بالا خوب هستند و از خرید هیچ کدوم پشیمون نمیشی ... من به دلایل شخصی و اینکه کلا از برند الجی خوشم نمیاد سامسونگ رو انتخاب کردم ولی اگه سه بعدی پسیو بخوای که الجی عالیه
    کلا اول مشخص کن سه بعدی اکتیو میخوای یا پسیو ... وقتی به جواب رسیدی دو مدل حذف میشه
    بعد هم بر اساس نیازت و بودجه از دو مدل دیگه یکی رو انتخاب کن
    بعد هم دقت کن وقتی داری انقدر واسه TV هزینه میکنی باید فکر سورس مناسب و فیلم اورجینال و کابل خوب رو هم بکنی وگرنه الکی هزینه کردی ... پس یه طوری هزینه کن که به قول معروف همه چیزت با هم جور باشه نه اینکه یه تیوی 4.5 بخری بعد بخوای باهاش فقط فیلم های دانلودی و شبکه های داخلی یا نهایتا کانال های م.ا.ه و.ا.ر.ه.ای ببینی چون یانطور چیزها اونقدر جزییات تصویری ندارند که بخوای اینقدر هزینه کنی

12. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من کلا زیاد با نقد هایی که سایت هایی مانند Cnet میزنند موافق نیستم ... خیلی بررسی ها عادلانه نیست
    اما از نظر من که مصرف کننده هستم و مدل 46ES7770 رو دارم
    اگه بین دو مدل سامسونگ موندی از نظر من 7770 رو بگیر بدون سینما و باقی پول رو هزینه یه سینمای خوب بکن چون واقعا اختلاف7770 و 8880 به اندازه اختلاف قیمت نیست و از نظر من ارزش نداره ... البته اگه از نظر مالی مشکل نداری و ظاهر 8880 رو میپسندی اون رو بگیر.
    کلا تمام این مدل های بالا خوب هستند و از خرید هیچ کدوم پشیمون نمیشی ... من به دلایل شخصی و اینکه کلا از برند الجی خوشم نمیاد سامسونگ رو انتخاب کردم ولی اگه سه بعدی پسیو بخوای که الجی عالیه
    کلا اول مشخص کن سه بعدی اکتیو میخوای یا پسیو ... وقتی به جواب رسیدی دو مدل حذف میشه
    بعد هم بر اساس نیازت و بودجه از دو مدل دیگه یکی رو انتخاب کن
    بعد هم دقت کن وقتی داری انقدر واسه TV هزینه میکنی باید فکر سورس مناسب و فیلم اورجینال و کابل خوب رو هم بکنی وگرنه الکی هزینه کردی ... پس یه طوری هزینه کن که به قول معروف همه چیزت با هم جور باشه نه اینکه یه تیوی 4.5 بخری بعد بخوای باهاش فقط فیلم های دانلودی و شبکه های داخلی یا نهایتا کانال های م.ا.ه و.ا.ر.ه.ای ببینی چون یانطور چیزها اونقدر جزییات تصویری ندارند که بخوای اینقدر هزینه کنی
    [مرسی از نظرت.
    ----- فول اچ دی و شیرینگ اینترنتی دارم. آرشیو نسبتا خوب فیلمهای برتر تاریخ سینما رو هم با کیفیت عالی در اختیار دارم. کمبود فعلی یک تی وی مناسبه. بین 7770 و 8880 الان حدود 300 تا 400 تومان فاصله است. خودمم موندم چیکار کنم. بین این دو مدل و 96000 ال جی گیر کردم.
    Last edited by sherwood1383; 22-08-2012 at 18:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •