کانون هواداران دورتموند در ایران -
یورگن کلوپ، سرمربی جوان طلایی پوشان دورتموند در پایان دیدار حساس شنبه شب تیم مقابل بایرلورکوزن بسیار خوشحال بود. دورتموند در این بازی با نتیجه 0-3 به پیروزی رسید ویورگن کلوپ نیز از این نتیجه کاملا راضی بود و در صحبت هایی به این نکته اشاره کرده که عملکرد تیمش واقعاهیجان انگیز بود.در این بازی متس هوملس، کوبا و روبرت لواندوفسکی برای دورتموند گلزنی کردند؛آن هم در مقابل چشمان80 هزار هوادار دورتموند در ورزشگاه بزرگ وستفالن.درپایان این بازی کلوپ به خبرنگاران گفت: ما بازی خیلی خوبی را به اجرا گذاشتیم. شاهد عملکرد خیلی خوبیاز سوی تیمم بودم. این برای اولین بار در طول این فصل بود که بازی واقعی خودمان را انجام دادیم.جالب اینجا بود کهآنجلا مرکل، صدراعظم آلمان یکی از تماشاگرانی بود که با حضور در وستفالن این بازی رااز نزدیک تماشا می کرد.کلوپ دراین باره به خانم مرکل پیشنهاد کرد: اگر او دوست داشته باشد می تواند به اینجا بیاید و بازی را از نزدیکتماشا کند.دورتموندی ها حالا باید خود را برای برداشتنن نخستین گام در لیگ قهرمانان 2013/2012 که سه شنبهشبرسما آغاز می شود آماده کنند.دورتموند سه شنبه شب در وستفالن میزبان آژاکس هلند خواهد بود.
.................................................. ..............
|

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران
گونتز نتزر اسطوره سابق تیم ملی آلمان و و باشگاه هایگلادباخ و رئال مادرید در پاسخ به سخنان هوگو سانچز بازیکن اسبق مادریدی ها با اشاره به اینکه دورتموندفوتبالی با کلاس A بازی می کند افزود: من منظور سانچز را به خوبی متوجه نشدم او به مورینیو تذکر دادهاز دورتموند ترسی نداشته باشد ولی اگر من جای مورینیو بودم قطعا از این تیم با طراوت میترسیدم.نتزر در ادمه در مقایسه دورتموند و بایرن سانچز, با اشاره به این نکته که بازیهای این دوسال اخیرطلاییپوشان به خوبی نشان داده دورتموند در چه سطحی است افزود: قطعا تیم فعلی دورتموند از بایرن بهتر است,هوگو می خواهد این مسئله را عکس نشان دهد ولی این حقیقت است. من واقعا نمی دانم این حملات اخیربه تیمی که دوسال پیاپی مقتدارنه قهرمان فوتبال آلمان شده برای چیست! دورتموند روز به روز بهتر خواهدشد و به شخصه امید بسیاری به این تیم در لیگ قهرمانان اروپا دارم.این اسطوره با تمجید از عملکرد یورگن کلوپ نیز گفت: او مربی جوان ولی کاربلدی است, کلوپ می داند برایهر بازی از بازیکنانش چه بخواهد شخصا تحت تاثر او قرار میگیرم.نتزر در پایان صحبتهایش نیز دورتموند را تیمی صاحب سبک با داشتن ستاره هایی ارزشمند دانست و ادامهداد, من هوادار مادرید و گلادباخ هستم ولی جدا این تیم فوق العاده است و از بازیکنان ارزشمند بسیاری کهمی توانند سرنوشت یک بازی را رقم بزنند برخوردار است.صحبتهای این اسطوره در حالی است که در روزهای اخیر افرادی همچون هوینس و هوگو سانچز به شدت بهدورتموند حمله کرده اند و به نوعی می خواهند روحیه طلایی پوشان را در رقابتهای بوندس لیگا و لیگ قهرمانانپایین بیاورند.نتزر پیش از این نیز از عملکرد شاگردان یورگن کلوپ به شدت تمجید کرده بود. |
|
|